Referenciák

Referenciáink


A következőkben a hozzánk forduló páciensek visszajelzéseit olvashatja, melyet időrendi sorrendben, beérkező leveleik alapján rögzítettünk. /a következőkben pácienseink eredeti sorait olvashatja, esetenként helyesírási korrekcióval/

 Tamás vagyok Nagykanizsáról és 37 éves.
Mindenképpen tudatni szerettem volna Veled, hogy a 2018. április 8-ai találkozásunk, kezelésed és az F401es csepp szedése micsoda változást hozott az életemben.
Kb. 25-26 éves korom óta rendszeresen az a probléma tette nehézzé mindennapjamat, hogy kiszámíthatatlanul, bármilyen ételtől egyik pillanatról másikra hasmenésem volt. Ez a probléma rengeteg keserű pillanatot okozott az eddigi években.
Jártam több gasztroenterológusnál, volt kolonoszkópia vizsgálatom, vér és székletvizsgálat is. De azon kívül, hogy ne fogyasszuk tejterméket, több tanácsot nem tudtak adni, amit természetesen előtte sem fogyasztottam.
2018. április 8.-án voltam Miklósnál, mert előtte feleségem nyakfájását is kezelni tudta. Megmondva az őszintét „mit veszthetek alapon mentem”.
Miklós elmondta, hogy a vékonybélben érzi a „hibát”. Megropogtatott és azt javasolta, hogy napi háromszor szedjem a Matrix Drops F401-es cseppet, illetve járjak el talpmasszázsra és rendbe fogok jönni. 
Aznap este már be is vettem a cseppeket. 2 nap múlva éreztem, hogy a székletem szilárd és napi egy alkalommal jelentkezik ellentétben az eddigi évek összevisszaságával.
Ezután 4-5 napon keresztül egy rég nem tapasztalt lelki nyugodtság töltött el, melyet talán soha nem éreztem! A csepp két hét után elfogyott, közben jártam a 10 alkalmas talpmasszázsra is. Vártam mi lesz a hatás. A mai napig 2018.06.10.-ig 4 alkalommal volt hasmenésem a hülyeségem miatt. 
-       nem bírtam magammal és megettem egy tábla Milka csokit. (van benne tej  )
-       müzlit ettem, de utána olvastam el, hogy tejcukor, meg egyéb tej származékok vannak benne.
-       Elvileg laktózmentes sajtot ettem, de tuti volt benne tej
-       Vajat ettem, de ebbe is volt valami…
A talpmasszázs kúra is véget ért, és állíthatom rendbe jöttem!

Egy csodaként élem meg ami velem történt! Mindenkinek elmesélem a történetet, mert elég szkeptikusan álltam a dologhoz, de kellemesen csalódtam.


Üdvözlettel : Tamás

 


 
Kedves Miklós!

Több orvosi kezelés és természetgyógyász után, fél éve tartó folyamatos lábzsibbadás és csípőfájdalom után kerestem fel Önt, kezelés céljából.
Az első kezelés alkalmával - ugyan nem diagnózissal, csak panaszokkal fordultam magához – pontosan elmondta korábbi orvosi leleteim megállapításait. Ez a tény, megerősített abban, hogy jó helyen járok.
Az első kezelést követő pár napra, elmúlt a lábzsibbadásom, tompult a csípőfájdalmam.  
A második kezelés után, csupán időlegesen jeleztek be a régi fájó pontok és az esti tornáim alkalmával, egyre könnyebben mentek a fájdalom miatt, régóta meg sem próbált gyakorlatok.
Örömmel megyek a harmadik kezelésre és már elmondhatom, hogy többet gyógyított rajtam a két alkalommal, mint fél év alatt az összes orvosi ellátás.
Köszönöm az energiáját, a szakmai rálátását és a megerősítést abban a hitben, hogy nem a gyógyszerektől várható a gyógyulás.


Klára (60)

 


 

"Túlzott szemnyomás és gyerekkorom óta hetente 2-3 alkalommal jelentkező elviselhetetlen migrén kapcsán döntöttem úgy, hogy elmegyek csontkovácshoz. Ismerős, ajánlás híján az Interneten kezdtem el keresgélni és így találtam rá Miklósra. Sok bíztató kommentet olvastam, így foglaltam időpontot. MEGÉRTE!!!
Már az első kezelés után nem éreztem azt a feszítő, erős nyomást a szememben. Mára 3x30 perc kezelésen vagyok túl és határozottan csökkent a nyomás érzése, ezen kívül a 3 hét alatt egyszer sem fájt a fejem!!! Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is el fogok látogatni Miklóshoz, egy-egy szintentartó kezelés erejéig. Fiatal kora ne tévesszen meg senkit! Miklós nem csak remek szakember, aki érti a dolgát, személyében egy kedves és lelkiismeretes embert ismertem meg. Köszönöm!"
P. Zsanett (31)
 

 

"Sok csontkovácsnál jártam már korábban, de itt kaptam a legalaposabb és leghatásosabb kezelést. Tiszta, kulturált rendelô, öltözôvel, pontosan fogadnak. Ajánlom mindenkinek, az ülô munkát vegzôknek különösen. A kezelés még folyamatban van, de már most az állandó csípôfájdalmam idôszakossá csillapodott, és kevesbé erôs.

H. Ákos (45)

 


Kb. 15 évvel ezelőtt történt meg  velem először, hogy egy rossz mozdulat után villámcsapászerű nyilaló fájdalmat éreztem a gerincem környékén deréktájon.
Az orvos véleménye szerint a 4. és 5. csigolyám közötti kocsonyás rész kitüremkedett, kijött a helyéről és nyomta az idegpályát, ezért volt a hirtelen nyilaló fájdalom. Természetesen ilyenkor az ember automatikusan olyan - nem normális, ferde, valamelyik oldalra dűlő - testtartást vesz fel, ami alapban megakadályozza a kiüremkedett kocsonyás rész visszahúzódását. Javaslatra két hétig a nappaliba költöztem és izamlazítók, fájdalomcsillapítók segítségével valahogy boldogultam. Csontkovács, mint terápia is szóba jött, de öszinténszólva nem rajongtam az ötletért.
Az elmúlt években  több ilyen eseten keresztülmentem, de egy hónappal ezelőtt valami más történt velem.
Szintén feküdtem a nappaliban, erősen dőltem balra, ha feláltam, ezért inkább nem is forszíroztam ezt. Csak nem akart gyógyúlni, ezért felkerestem Miklóst.
Autóval mentem hozzá, de el kell modnjam, hogy felöltözni, egyedül beszállni az autóba 15-20 percig tartott! Sajnos nehéz volt ülni és onnan felállni, ezért inkább álltam a rendelőben is várva Miklósra.
Miklós, amikor meglátott, nem kertelt: elmondta, hogy ilyen fokú dőlést 3 évente szokott látni. Kérte, feküdjek fel a vizsgálóágyra, ami több próbálkozás után végül sikerült. Rövid diagnosis után elmondta, mit lát, mi a probléma és hogyan lehet rajta segíteni. Nagyon tetszett, hogy őszinte volt:" György, 4-szer fog nagyon fájni, de utána rendben lesz."
Elmondta, hogy a keresztcsontom sincs a helyén, mindkét oldalát helyre kell tenni aztán pedig mindkét csípőmet/ forgómat is helyre kell mozdítani. Részletesen elmondta mit fog csinálni, mi lesz a hatás. Kértem időt, 2-3 percet, fejben felkészülni a villámcsapásra és neki mentem a dolognak.
Tényleg 4-szer fájt nagyon, sztem felkiabáltam az épületben mindenkit, minden úgy zajlott, ahogy előre elmondta. Örömmel szálltam le a vizsgáló ágyról, lényegesen kevésbé dőltem, de annyire megbojgattuk a fájó részt, hogy nem voltam képes autóval hazamenni, a páromat kértem meg rá, eljött értem.
Mikós felhívta a figyelmemet, hogy most minden a helyén van, és jöhet a gyógyulás, jöhet a duzzadt, gyulladásban lévő rész gyógyulása.
Jött is, másnap lényegesen jobban voltam, sőt harmad nap fel tudtam hosszabb időre kelni és el tudtam mindenfajta tisztálkodási tevékenységet is intézni.
Egyszer voltam nála azóta, apróbb helyreigazítást kapott a gerincem, keresztcsontom, szóval azóta panaszmentes vagyok. Nagy utat jártam be fejben, de megérte. Köszönöm neki ismételten!

PS: Sajnos az orvosok, akiket felkerestem korábban, mind csak tünetileg tudták kezelni a dolgot, illetve helyi érzéstelenítést tudnak csak elképzelni, majd ha már az érzéstelenítés miatt nem fáj rövid időre, akkor tegye helyre az ember magának pl. a padlón fekve...

Zs. György (48)

 


 

Kedves Miklós!

Köszönöm, hogy megszabadított hosszú évek óta tartó nyak- és vállfájdalmamtól. A masszázstól a súlyfürdőn át az úszásig sok mindennel próbáltam már javítani az állapotomon, de eddig az Ön kezelése bizonyult a leginkább hatásos módszernek. Az első alkalom után már olyan volt, mintha több kilótól szabadult volna meg a vállam, és megszűnt a szinte állandósult nyomás is a bal vállamban.


Korbácska Kati (62)

 


Kedves Miklós!

Engedd meg, hogy Fáradozásaidra pár szóban reagáljak...
A téma, mire cseppeket ajánlottál nekem: felerősödni, hogy el tudjak hárítani magam mellől egy mániákus udvarlót.

Amikor nálatok voltam a gyakorló hétvégén, ...  majd kezdtem szedni az ajánlott Mátrix cseppet, olyan helyzet alakult, amit nem bírtam viselni.
Az illető szeretett volna eljönni hozzám, de bennem ez akkora feszültséget váltott ki , hogy megkértem, ne jöjjön többet. Itt volt még kihívás, zárkóznom kellett erősen, várakozott a kapum előtt spontán időkben, külső ember segítségét is kértem, hogy hagyjon engem már (no, ez nem hatotta meg.. ) stb, stb.. 

A csepp bevételét követően egyszercsak bennem megszületett a döntés, hogy leküzdöm a félelmeimet, fenyegetettség érzésemet vele kapcsolatban.

Nagyon vártam, hogy leteljen az 1 hét a 2 ajánlott információs csepp között. Majd bevettem ma másodikat is.

Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi hatott, a cseppek, vagy a veletek való beszélgetés, a minden akkor jutott hozzám, amikor ideje volt!

Szóval nem tudom pontosan, csak azt érzékelem, hogy kitartást, stabilitást érzek ennek az ügynek az intézésében.

Érkezik még tőle sokféle próbálkozás, hivatkozás arra, hogy ő mennyire beteg ettől, hogy nem foglalkozom vele, ..de teljesen érzéketlen vagyok most erre....  
Ő pedig érzi ezt most, hogy nem talál rajtam fogást, ...elmúlt  a vele való együttérzésem, félelmem...

Kezdek fellélegezni, és felejteni... azt a rengeteg feszültséget, ami ez ügyben ért. Hogy a cseppek, és/vagy a ti jószándékú segítségetek volt-e a nagyobb erejű, nem tudom, de megtörtént a változás, és ezt KÖSZÖNÖM!!!

Fizikailag van még mit javulnom, vannak még szédüléseim, a nyakam okoz még galibát...  de ez sokkal kisebb gond, mint amit fentebb írtam :-)  

Remélem, hamarosan meg tudom oldani, hogy feljussak hozzád, és folytassuk a csontjaim rendezgetését :-)
Feltett szándékom, hogy meggyógyulok, még ha hónapokat is vett eddig már igénybe a dolog...

KÖSZÖNÖK MINDENT!

B. Orsi


 

"A panaszaim 2016 augusztusában kezdődtek. Először csak egy-egy nagyobb pattanás jelentkezett az arcomon, melynek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, a patikában azt mondták meleg kiütés, kezeljem szalicilsavas oldattal. 2016. szeptember 15-én kerestem fel először bőrgyógyászt, mert ekkor már a bal halántékomon egymás mellett több, 10-12 fájdalmas, kinyomhatatlan, pattanásszerű, gyulladt góc volt. A vizsgálat 17.000 Ft volt, az epikrízis szerint acne vulgaris, illetve inzulin-rezisztencia volt megállapítható. Az orvos antibiotikumot (Zindaclin, Differin gél) és hisztamin-mentes diétát írt fel. Endokrinológiai vizsgálatokra küldött, valamint a La Roche-Posay Effaclar termékeinek használatát, e mellett kozmetikai tisztítást javasolt.  


Ekkor kerestem fel egy természetgyógyász – gyógy kozmetikust, aki kaparék levétellel mikroszkopikus vizsgálatot végzett és számomra is láthatóan megmutatta, hogy bőratkám van. A vizsgálat, az első tisztító kezelés és az otthoni arcápoláshoz szükséges legfontosabb kozmetikumok 34.200 Ft-ba kerültek. Használnom kellett kétféle szappant, szénszivacsot, fertőtlenítőt, kakukkfű vizet, egy speciális szérumot (Chulee Vandevi), belsőleg vértisztító teát. A kezelés naponta otthon reggel-este 15 percet vett igénybe, e mellett hetente kellett mennem kezelésre, mely alkalmanként 2-2 és fél óra és rendkívül fájdalmas volt. Sokan jártak ide hasonló panaszokkal és láttam az enyémnél sokkal súlyosabb esetet is. Volt, aki már plasztikáztatta is, de az sem segített, így nagyon elkeserítőnek találtam a helyzetet. A kezelések után eleinte ráadásul esztétikailag még csúnyább volt az arcom, hiszen a kitisztított részek sebbel gyógyultak. A kezelések három hónapig tartottak, az első hat hétben heti, majd kétheti rendszerességgel. Alkalmanként a megvásárolt termékekkel és az adott kezeléstől függően 18.000 - 20.000 Ft-ot fizettem. Az állapotom sokat javult, de a probléma nem szűnt meg. Az egyik kezelés után este nagyon rosszul lettem, illetve a használt gyógy kozmetikumok szagát is nehezen viseltem. A kezeléseket így hanyagoltam. Csak a fertőtlenítőt és az ezüst kolloidot használtam.


Szerencsére a páromtól kaptam névnapomra egy csontkovács- és energiakezelésre szóló ajándékutalványt, melyre 2016. decemberben mentem el. Ez előtt két nappal tudtam meg, hogy babát várok, így Miklós volt az első, akinek elmondhattuk. Már régóta ismerjük, több panaszunkkal kapcsolatban is segített már. A Mátrix Computer kimutatta a Demodex Brevis nevű bőratka problémát, így ezt az információs csepp sorozatot megrendeltem. Elkezdtem fogyasztani, más készítményeket nem használtam.

A március közepén tartott esküvőnkön már nem voltak dudorok az arcomon. A bőröm sima, a sebek helyén maradt csak enyhén más színű a bőr. Így maradt nyoma, de azóta nem jött ki újabb. Hálás vagyok neki és a Mátrix Dropsnak. Ha nem szégyellem annyira és korábban elmegyek hozzá, sok fájdalmat és pénzt megspórolhattam volna.

 

N. Nikolett (31)


 

 

Édesapám halála után édesanyám teljesen elveszítette a talajt a lába alól. 50 évig éltek együtt, ez idő alatt mindent édesapám intézett, a gyereknevelés és a háztartási teendők kivételével persze. A halála után édesanyám minden olyan dolgot elutasított, amit addig nem csinált, mondván, ő ahhoz úgysem ért. Az észérvek sem segítettek, hogy lehet, hogy csak ki kellene próbálni, hátha mégis sikerül. Ilyen volt pl. a bankkártya használata. A testvéremmel közös vásárlás során a Tesco közepén "behisztizett", hogy ő inkább visszateszi az összes kosárba pakolt árut, de az kizárt, hogy ő fizessen a bankkártyával. Még akkor sem, ha a testvérem ott van mellette és segít neki.

Egy kezelés alkalmával megemlítettem ezt Miklósnak, aki egy gyors mérés alapján egy üveg Matrix Drops cseppet javasolt. Szerencsére azzal nem volt gond, a cseppeet a használati utasításnak megfelelően beszedte.

És szép lassan javulni kezdett a helyzet. Először a hangulata lett jobb, majd megszűnt az ellenállása. Ma már - bő 3 hónappal édesapám halála után - gond nélkül használja az új bankkártyáját, fizet vele, pénzt vesz fel a bankautomatából, a szolgáltatóknál egyedül intézkedik, és legutóbb teljesen egyedül eladta édesapám autóját is egy ismerősnek. Mindezt egy üveg 10 ml MD hatására...

Csoda történt,a cseppek használtak!

L. Marianna (49)

 


 

15 éve végzek ülőmunkát, ez átlagosan napi 9 óra egy helyben ülést jelentett. A derekam és a lapockáim közötti terület nagyon sokat fájt, független bármilyen mozgástól. Gyógytornára is jártam, mégis úgy éreztem, hogy nem tudom kimozgatni azt a feszítő érzést. Sőt, többféle masszázst is kipróbáltam, de ezek csak időlegesen oldották meg a problémámat.

1 évvel ezelőtt találtam Miklóst az interneten. De annyira tartottam a csontkovács kezeléstől, hogy 1 évet vártam, amíg időpontot kértem az első találkozásra. A kezelés után 2 cm-rel lettem magasabb, a járásom és a testtartásom sokkal könnyedebb lett. Lovaglásnál nehézséget okozott, hogy a vállaimat nem tudtam lazán szétnyitni. Ez csak a második kezelésnél jutott eszembe, amikor a manuálterápia hatására a vállam is helyes tartásba került, szemmel látható volt a különbség. A hátfájásom már az első kezelés után teljesen elmúlt. A második kezelésig időnként visszatért nap végére. Most túl a harmadik kezelésen már egyáltalán nem érzek fájdalmat vagy feszülést.

Nagyon örülök, hogy a félelmeimet legyőzve kipróbáltam ezt a lehetőséget. A kezelések nem csak fizikai könnyebbséget jelentenek, hanem lelkileg is feltöltőek. Kívül-belül sokkal jobban érzem magam. 

Köszönöm!

K. Krisztina (39)

 Az ajánlott Mátrix Drops cseppek alkalmazása során az első meglepetésem az volt, hogy különböző ízt éreztem fogyasztásuk során, édes, enyhén fanyar, enyhén keserű ízt tapasztaltam, de ezek nem voltak kellemetlenek, csak egyszerűen nem voltak íztelenek.

Nagyon gyors változásokat tapasztaltam, ahogy elkezdtem őket használni.

Az életfeladatomnál? Egyszerűen hihetetlenül felgyorsultak az események és pozitív irányban változott az életem. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam. Kevesebbet aggódtam az egészségem, vagy egyéb dolgaim miatt. Könnyebben hoztam meg azokat a döntéseket, amiket már jó ideje halogattam.

Hálás vagyok, hogy a segítségemre voltatok!

K. Ágota (59)

 


 

2015 nyarán kerestem fel Miklóst a következő panaszokkal: nyak, hát, váll, kar, csukló fájdalom, ínhüvelygyulladás. 

Az ínhüvelygyulladás /pattanó ujj/ a jobb kezem gyűrűs ujját érintette, amit megműtöttek. Ugyanez a probléma elkezdődött a bal kezem mutatóujján. A fájdalmas, duzzadt ujjamat energiakezeléssel és Mátrix Drops cseppekkel Miklósnak teljesen sikerült meggyógyítani, így elkerülhettem az újabb műtétet. A keresztcsontom helyreállításával pedig 2-3 kezelés után megszűntek a fájdalmaim a problémás területeken.

Idén újra felkerestem Miklóst, mivel ismét jelentkeztek a fájdalmak a vállamban, és a térdemben. Helyreállította a keresztcsontomat, valamint a térdemre energiakezelést kaptam. Két kezelés után a térdfájdalmam teljesen elmúlt, a vállamban 80 %-os javulás állt be.

A hát és vállfájdalmak sajnos vissza-vissza térnek, mivel ülőmunkát végzek számítógép előtt. Viszont az a tudat, hogy van olyan kiváló szakember, akihez bármikor fordulhatok, biztos gyógyulást ad, gyógyszer és hosszas fizikoterápiás kezelés nélkül, megnyugvással tölt el. 

Mindenkinek szívből ajánlom!

K. Ágnes (60)

 


Visszaérkezve Párizsba leülhetek nyugodtan írni.

Mar több éve és egyre inkább voltak keresztcsont es nyaki fajdalmaim, ezenkívül bal fülem erősen sípolt, mivel zajos helyen dolgoztam, esténként teljesen kimerültem.

Két éve komoly visszérgyulladással küszködöm. Erősen köhögök, elmentem már allergológushoz is, de senki nem tudott hosszabb távon segíteni.

Minden bajom kb. egy éve krónikussá vált. Krónikus arc-és homloküreg gyulladással is küszködök már kamaszkorom óta.

Próbáltam thai masszázst, úszást. A fülorvos felirt 20 rehabilitációs kezelést a fül sípolásra. Nem beszélve az orvosságokról. Volt, hogy 5 féle gyógyszert kellett szednem. Gyomor-szondával is kerestek fekélyes vagy rákos eredetet, sikertelenül. Lábaimra fájdalomcsillapítókat szedtem, gumiharisnyát hordtam. Miután külföldről jöttem Bp-re, egy hét alatt mindössze három kezelést kaptam.

Pap Miklóshoz fordultam segítségért. Első kezelésen a problémáim felmérése történt, megállapította, hogy éjjelente vízér földsugárzásban fekszem a lábaimmal, ezért fájnak.

Tanácsot kaptam a fekhelyem áthelyezésére. Első alkalommal a keresztcsontomat kezelte, és megszüntette a nyaki púpomat.

Mikor a hátamat masszírozta, köhögni kezdtem. Egy napig furcsa bizsergést ereztem tarkómban, mely a szokásos fejfájáshoz nem hasonlított.

Második alkalommal a fülzúgást kezelte, ujját a fülembe dugta, ezt követően erősen éreztem a sípoló/zúgó terület felforrósodását, aztán hangos dübörgést hallottam.

A 2-3 perces kezelést követően a sípolás eltűnt, maradt egy enyhébb/mélyebb zúgás, de semmi esetre sem olyan zavaró, mint az eredeti zaj. Ez alkalom után a keresztcsontom egy kicsit érzékenyebb lett, másnap nehezen ébredtem.

A harmadik kezelés ugyancsak a három problémát kezelte, ez alkalommal ereztem igazan a javulást!

A köhögésem szinte megszűnt! Miután egy éles fajdalom a vállamon keresztül hirtelen lefutott rólam, a fülzúgást már sokkal lejjebb, a tarkó tájékán érzem.

Az eredmény 1 hét elteltével a következő:

Keresztcsonti fájdalmam teljesen megszűnt, elfelejthetem végre a kínos ébredéseket és nehéz mozdulatokat. A nyakam csak akkor fáj, ha felveszem a régi rossz testtartást, úgyhogy figyelnem kell magamra. A fülzúgás kb. 80 % -os javulással megszűnt, valamint a kezelés a félsüketségemet is felszámolta, mindent sokkal élesebben hallok, mint azelőtt!

Amikor visszajövök Bp-re, mindenképpen járni fogok kezelésre!

Már sok ismerősömnek ajánlottam Pap Miklóst, szerintem meg lehet előzni, vagy el lehet kerülni komolyabb műtéteket a segítségével és a rengeteg időveszteséget a hagyományos orvosoknál, akik a problémákat csak szeparálva tekintik, ezért nem tudnak teljes, tartós gyógyulást nyújtani.

 

Marie B. (56), Párizs


 

Gyermekemmel orvoshoz jártunk újra és újra visszatérő hurutos köhögése végett. Sokféle gyógyszert felírtak neki, de egyre rosszabb lett a helyzet. Végül inhalátort írt ki az orvos, hogy kapjon levegőt. Szörnyű volt látni a kisfiam szenvedését. Ezt követően hányt és belázasodott. Nem evett semmit. Kedvetlen és levert lett. Az egyébként élénk és vidám gyermek, csak bágyadtan feküdt a karjaimban. A szívem szakadt meg a tehetetlenségtől.

Ekkor ajánlotta egy kedves ismerősöm Pap Miklós urat. Egy esti órában kerestem fel kétségbeesve telefonon és ő azonnal segített a kisfiamon:

Energia közvetítésével a kisfiam hirtelen gyógyulni kezdett. Mindketten sok erőt és gyógyító energiát kaptunk tőle, és meglepődve éreztem óráról órára a javulást. Másnap reggeltől a fiam kevésbé köhögött és végre tudott aludni köhögés és láz nélkül. Jómagam pedig lelki erőt és bátorságot kaptam. (Azóta ráadásul az energia sokkal erősebben jön a kezemből, amellyel gyermekemnek és most már magamnak is tudok segíteni pl. fájdalomcsillapításnál, láz csökkentés, fejfájás, fogfájás esetén....)

Ezt követően Pap úr javaslatára alkalmaztam az ajánlott Mátrix Drops információs cseppeket, mely igen gyorsan és érezhetően harmonizálta a kisfiam és az én érzelmi, lelki állapotomat, megnyugtatta az idegrendszert.

Masszázs kezelése számomra rengeteget segített. Azóta nem fáj a derekam, hátam és a fejfájásom is sokat javult. A régebben sérült lábfejem is javulásnak indult az első kezelést követően. A kedélyállapotomban sokkal jobb, a mindennapokban és az önbizalmam is nőtt. Nőtt a hitem magamban, aminél szebb ajándékot nem is kaphattam volna.

Ezeket a sorokat mindössze a 2. kezelését követően írtam.

Pap úr valóságos csodát tett velünk, a kisfiam nevében is örökre hálás maradok, így mindenkinek csak ajánlani tudom, Bizton állíthatom, hogy mindenki jó kezekbe kerül, aki hozzá fordul segítségért.

 

Dr. Berényiné Székely Éva Katalin és családja


 

Visszaérkezve Párizsba leülhetek nyugodtan írni. Mar több éve és egyre inkább voltak keresztcsont es nyaki fajdalmaim, ezenkívül bal fülem erősen sípolt, mivel zajos helyen dolgoztam, esténként teljesen kimerültem. Két éve komoly visszérgyulladással küszködöm. Erősen köhögök, elmentem már allergológushoz is, de senki nem tudott hosszabb távon segíteni. Minden bajom kb. egy éve krónikussá vált. Krónikus arc-és homloküreg gyulladással is küszködök már kamaszkorom óta. Próbáltam thai masszázst, úszást. A fülorvos felirt 20 rehabilitációs kezelést a fül sípolásra. Nem beszélve az orvosságokról. Volt, hogy 5 féle gyógyszert kellett szednem. Gyomor-szondával is kerestek fekélyes vagy rákos eredetet, sikertelenül. Lábaimra fájdalomcsillapítókat szedtem, gumiharisnyát hordtam. Miután külföldről jöttem Bp-re, egy hét alatt mindössze három kezelést kaptam. 

Pap Miklóshoz fordultam segítségért. Első kezelésen a problémáim felmérése történt, megállapította, hogy éjjelente vízér földsugárzásban fekszem a lábaimmal, ezért fájnak. Tanácsot kaptam a fekhelyem áthelyezésére. Első alkalommal a keresztcsontomat kezelte, és megszüntette a nyaki púpomat. Mikor a hátamat masszírozta, köhögni kezdtem. Egy napig furcsa bizsergést ereztem tarkómban, mely a szokásos fejfájáshoz nem hasonlított.

Második alkalommal a fülzúgást kezelte, ujját a fülembe dugta, ezt követően erősen éreztem a sípoló/zúgó terület felforrósodását, aztán hangos dübörgést hallottam. A 2-3 perces kezelést követően a sípolás eltűnt, maradt egy enyhébb/mélyebb zúgás, de semmi esetre sem olyan zavaró, mint az eredeti zaj. Ez alkalom után a keresztcsontom egy kicsit érzékenyebb lett, másnap nehezen ébredtem. 

A harmadik kezelés ugyancsak a három problémát kezelte, ez alkalommal ereztem igazan a javulást! A köhögésem szinte megszűnt! Miután egy éles fajdalom a vállamon keresztül hirtelen lefutott rólam, a fülzúgást már sokkal lejjebb, a tarkó tájékán érzem.

Az eredmény 1 hét elteltével a következő:

Keresztcsonti fájdalmam teljesen megszűnt, elfelejthetem végre a kínos ébredéseket és nehéz mozdulatokat. A nyakam csak akkor fáj, ha felveszem a régi rossz testtartást, úgyhogy figyelnem kell magamra. A fülzúgás kb. 80 % -os javulással megszűnt, valamint a kezelés a félsüketségemet is felszámolta, mindent sokkal élesebben hallok, mint azelőtt!

Amikor visszajövök Bp-re, mindenképpen járni fogok kezelésre! Már sok ismerősömnek ajánlottam Pap Miklóst, szerintem meg lehet előzni, vagy el lehet kerülni komolyabb műtéteket a segítségével és a rengeteg időveszteséget a hagyományos orvosoknál, akik a problémákat csak szeparálva tekintik, ezért nem tudnak teljes, tartós gyógyulást nyújtani.

 

Marie B. (56), Párizs


Nem vagyok olyan, aki  könnyen elfogadja mások tanácsát az egészség kérdésében. Szeretem magam megtalálni a megfelelő megoldást a problémáimra,  nem hiszek el semmit, ha magam meg nem tapasztaltam. Van azonban olyan eset, amikor a kíváncsiság erősebb, ilyen volt a Matrix Drops Computeres mérés és utána a cseppek használata. Pap Miklós ismertetett meg vele, nagyon érdekesnek találtam, de azért a kétségeim erősebbek voltak. Amikor a computer elemzése nyomán olyan dolgok jöttek a felszínre, amelyről csak én tudhatok, elgondolkodtam, elhatároztam: kipróbálom.

 Már az első adag használata is érdekes tapasztalatokat hozott, de mikor pár hónap múlva megismételtük a mérést és a konkrét problémákra vettem cseppeket, meglepő eredményt hozott. Kértem, hogy elsőnek az időnként, de nem sűrűn, évente mondjuk kétszer, háromszor kiújuló herpeszt kezeljük. Nos, két hét alatt a cseppek eredményeként kétszer jött ki a számon a herpesz (hiszen a természetes gyógymódok alkalmazásakor először mindig felerősödik a hatás, mint pl. egy Prana Nadi kezelés után) pár nap múlva viszont eljött a kívánt eredmény!

 

Iván Gizella


 

Egy  2 hetes derékfájás el nem múló gyötrelme arra sarkalt, hogy csontkovácshoz forduljak a problémámmal.

Az interneten találtam Pap Miklósra, aki a manuális és - energiakezelések hatékonysága mellett megismertetett még egy kiváló hatékonyságú kiegészítővel, méghozzá az információval programozott Matrix Drops cseppekkel.

Hatására, hála járta át az egész testemet, lelkemet és boldogságérzettel töltött el. Azt hiszem egész nap így kellene létezni…  :)

Mióta az említett cseppeket fogyasztom, a környezetemből is kaptam vissza jelzést. Többek szerint, kiegyensúlyozottabbnak tűnök, mint ezelőtt, és tudom, hogy ezt a kapott cseppeknek köszönhetem.

Mindenkit csak bátorítani tudok, ha nem hiszi, legalább próbálja ki a cseppek csodálatos hatását.


Sas Zita (38)

 


 

2015.04.22-re 15:30-ra volt megbeszélve az első kezelés, amelyre úgy mentem el, hogy folyamatos migrénes fejfájás gyötört és sokat ropogtak a végtagjaim ízületei valamint a hátam is, elég fájdalmasan.

3 kezelést javasolt, ebbe bele is mentem, mivel éreztem, hogy az első kezelés után jelentősen jobban éreztem magam. 

2 hétre rá (05.06-án) volt a második kezelés, aminek köszönhetően teljesen megszűntek a migrénes fejfájások, de a hátam fájdalmai még nem, ezért volt szükség a 3. kezelésre is. Erre 05.13-án került sor. Ekkor már Miklós számára is láthatóan megkönnyebbülve érkeztem, a végére pedig minden panaszom, amivel hozzá fordultam, elmúlt.

Szívesen fizettem ki a kezelések árát, mivel éreztem, hogy segített rajtam. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Nagy Péter (20)


 

Hosszú időn át tartó heveny derék, csípő, és térdfájás keserítette az életemet, az Ön által végzett első kezelésig, ami után a tüneteim, jelentősen javultak.

A személyes találkozó, és a vizsgálatok során nyilvánvalóvá vált, hogy egy-két kezelés nem lesz elegendő a normális életminőség megtartásában, és szükség lesz időnként a kezelés ismétlésére. A két alkalommal elvégzett kezelés ugyanakkor reményt ad arra, hogy az életemet kevesebb fájdalommal, jobb életminőségben is élhetem.

Ez úton is szeretném megköszönni, a kezelésekkel nyújtott segítségét, az emberi hozzáállását, segítő készségét, szakértelmét, amely tökéletes megelégedésemre szolgált.

Jó szívvel tudom Önt, és a módszerét ajánlani minden olyan sorstársamnak, akik hasonló gondokkal élik rossz életminőségben az életüket.

 

B.Erzsébet (65) 

Aktív sportolóként érkeztem Miklós rendelőjébe,egy barátom ajánlásával. Nagyon régóta erős hát,és nyakfájásom volt. Változó fájású bal oldali boka, térd,derékfájások. Régebben jártam már csontkovácsnál, három kezelés után sem történt változás! Miklós első kezelése után a boka, térd és derékfájás teljesen eltűnt. A hát,és nyakfájás is enyhült már az első kezelés után. A második kezelésnél kaptam más problémákra ajánlott, Mátrix Dropsokat, amik már a harmadik kezelésre érzékelhető változást hoztak, nagyon pozitívan hatott! A közérzetem is sokat változott! Nagyon sok, jó tanácsot kaptam, további testtartásra, étkezésre, otthon végezhető gyakorlatokra. Egyáltalán nem fájdalmas a kezelés! Nagyon kedves, szimpatikus, foglalkozásához igen jól értő személyt, ismerhettem meg!

 

Kiss László (36)


 

Ikergyermekeim születése óta derékfájás gyötör. 2 éve különösen kellemetlenül éreztem magam, az ágyban nehezen tudtam megfordulni, gondot okozott egy csinosabb cipő viselése, minden lépésre fájt a jobb oldalon a derekam, csípőm. Jártam orvosnál, fájdalomcsillapítót javasolt, korral járó tünetnek könyvelte el. Próbálkoztam masszázzsal, volt eset, hogy 3 hétig kék-zöld foltok voltak rajtam, a tüneteim nem javultak, esetleg órákra.

Interneten olvastam, hogy akár 1 kezeléssel is elmúlik a fájdalom! Bevallom, féltem egy kicsit, de Miklós rendelőjében kellemes hangulat, nagy szakértelem és legfőképp egy tényszerű kijelentés fogadott: elmozdult a keresztcsontom, ha azt helyre tesszük, megoldódik a gond! És így is lett! Valóban az első kezelés után óriásit javult az életminőségem, tudok szép cipőben járni, gond nélkül felállni, forogni, kertészkedni, stb. Elfogadtam a javaslatát a kezelések ütemezését illetően, boldogan írom, hogy 3 kezelés után jelenleg panaszmentes vagyok! Örülök, hogy megtaláltam ezt a helyet, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 


Bányai Csilla


 

Néhány éve megkeseríti az életemet a porckorongsérvem, ami időről-időre le is vett a lábamról. A legutóbbi ilyen eset 6 hetes intenzív fekvésre kényszerített. Még előtte találkoztam Miklóssal, aki már akkor említette, hogy érdemes lenne rendbe rakni a derekamat, bár akkor még viszonylag jól éreztem magam, ezért nem foglalkoztam a dologgal.

Nem bántam meg, sőt! Már az első kezelés után azonnal éreztem, hogy kár volt eddig várnom! Könnyen mozogtam, mintha kicseréltek volna. Azóta pedig minden egyes kezelés után jobb lett az állapotom.

1 héttel Miklós első kezelése után már óvatosan el tudtam kezdeni sportolni és hétről-hétre nagyságrendekkel tudtam fokozni a tempót. Valóban igaz az állítás, hogy akár 80 %-os javulás is elérhető egy kezeléssel!

Szerencsére ezt a saját bőrömön, gerincemen tapasztaltam meg, amiért nagyon hálás vagyok. Már várom, mikor mehetek egy újabb alkalomra, amikor is tudom, hogy új emberként fogok távozni a rendelőből.

Elképesztő, ahogy Miklós pillanatok alatt újjá varázsolt, és az ízületeim és gerincem újra olyan, mint gyermekkoromban.

 

Hajdú Zoli(34)


 

2 éve kezdődtek nagyon erős deréktáji fájdalmaim. Orvoshoz mentem, és a vizsgálatokkal gerincsérvet diagnosztizálták nálam, három helyen. Azóta egyetlen napom sem telt el fájdalom nélkül. Derékfájdalmam, és  a lábaimba kisugárzó  fájdalom  egy percig sem szűnt.  

Alig aludtam, 10 percnél tovább nem bírtam sétálni, és pár perc helyben állás kész kínszenvedés volt. Ritkán tudtam segítség nélkül felöltözni, még a cipőm is segítséggel tudtam csak felvenni.

Kipróbáltam mindent, amiket ajánlottak  (gyógytorna, masszázs, fájdalomcsillapítók)  de a fájdalmaim nem múltak. Műtétet javasoltak, amit szerettem volna még  elkerülni, ezért utolsó esélyként az interneten csontkovács után keresgéltem, így találtam rá Miklósra.

Már az első kezelés után rögtön  olyan nagy volt a változás, hogy el sem akartam hinni:  le tudtam hajolni anélkül, hogy bármilyen fájdalmat éreznék, és 2 éve először aludtam végig egy teljes éjszakát. 

Azóta csodásan érzem magam.  

Sajnálom, hogy 2 évnyi fájdalom után találtam csak rá a megoldásra -  Miklósra. 

Őszinte szívvel ajánlom Őt mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a fájdalmaitól.


Márti  (39)


 

Évek óta derék-, csípő-, térd-fájdalmaim vannak.

Fizioterápiás kezelés, fürdő, fájdalomcsillapítók nem voltak hatásosak.

Két kezelésen jártam Önöknél.

Jól éreztem magam utána, jobban mozogtak a végtagjaim.

Elégedett voltam.


Judit (66)


 

Kb. 3-4 hónapja fájt a hátam, pontosan azokon a pontokon, ahol Miklós - kérdés nélkül - rögtön kitapintotta.

A fájdalom nem volt elviselhetetlen, de egész napos disz komfort-érzetet okozott, és a nap végére, mivel ülőmunkát végzek, már csak arra vágytam, hogy vízszintesbe helyezhessem magam.

Egy idő után azonban már ez sem segített, éjszaka sem tudtam rendesen aludni.

Nem próbáltam különösebb kezeléseket. Amelyekkel próbáltam valahogy enyhíteni a sajgó hátamon, az a sport volt, ami segített is a sportolást követő 24 órában. 

Ezzel párhuzamosan próbálkoztam a földön alvással, illetve a minden esti házi-masszírozással.    

Eddig egyszer voltam Miklósnál, és isteni érzés volt. Már a kezelés közben, egy-egy helyre roppantás után megvolt a "na végre" érzés, azaz hogy végre úgy állnak a csontjaim, ízületeim, csigolyáim, ahogy azoknak állniuk kell. A kezelés végére éreztem, hogy minden végtagom felfrissült, megtelt vérrel, és úgy éreztem magam, mint egy "gumiember".

A tartós javuláshoz még 1-2 alkalomra biztos szükségem lesz, mert x évnyi rossz tartást 1 alkalommal nem lehet szerintem azonnal helyrehozni, de az biztos, hogy azóta, ha érzem, hogy megint be van állva a hátam, csak picit megmozgatom, megtekerem magam, és azonnal jön a roppanás és a felszabadult érzés.

Én nagyon elégedett vagyok, és mindenképpen ajánlom Miklóst mindenkinek.

Maga a hely is szép, igényes, ahol a kezelés történik.

Igazán nyugtató érzés, ahogy az ember "helyre lesz mozgatva", egyáltalán nem fájdalmas, vagy kellemetlen.

Leginkább felszabadító érzésnek tudnám nevezni.

Miklós pedig nagyon hozzáértő, nagyon figyel a páciensre, és holisztikus, azaz mindenre kiterjedő ismeretével teljes spektrumában kezeli a páciensnél jelentkező problémákat.

 

Dobozi Krisztina (26)


 

Hátfájással, fülzúgással szenvedtem. A fülemmel fülészeten voltam, ahol felírtak egy gyógyszert, ami hatástalan volt.

Az első kezelés után, kevésbé fájta a hátam és a vállam.

A második kezelésen panaszkodtam a fülzúgásomra, ami szinte már őrjítő volt.

Ekkor Pap Miklós 10 percig az ujjával kezelte a fülemet, ami pár perc múlva elkezdett pattogni. Mondta, hogy az energiakezelés hatására most tágulnak ki a fülemben a hajszálerek. Azóta (3 hete) megszűntek a panaszaim. A biztonság kedvéért még egyszer elmentem kezelésre és megpróbálok ezentúl minden hónapban menni, mert Miki csodát tett! :)

Nagyon elégedett voltam, már sokaknak ajánlottam!

 

Ildikó (49)


 

14 éves korom óta nagyon görbe, hanyag testtartásom volt, úgy néztem ki gyakorlatilag, mint egy kérdőjel. Kifejezett fájdalmaim nem voltak emiatt, csak egyszerűen nem úgy néztem ki, mint egy egészséges ember.

Kifejezetten kezelést nem próbáltam, úszással próbáltam javítani a testtartásomon, eredménytelenül.

Már az első kezelés után a problémám 90%-ban megoldódott. Egyenes lettem, teljesen újjászülettem. Azóta még kétszer mentem vissza (fél évente), de az alapvető problémám teljesen megszűnt.

Szívből ajánlom mindenkinek a szolgáltatást, nem csak akkor, amikor már baj van, hanem megelőzésre is. Életem egyik legjobb döntése volt ide eljönni, mivel az évek óta húzódó gerincproblémámra itt megoldást találtam.

 

Noémi (29)


 

Közel 10 éve voltak ízületi és izomfájdalmaim korábbi sportsérülések miatt. Jelentősebb problémáim 1-1,5 éve voltak.

Nyaki, derék, hát és csípőfájdalom, amire gyakran már gyógyszert kellett használnom.

Az eddig kipróbált fájdalomcsillapítók, akupunktúrás kezelés, gyógytorna, masszázs egy ideig megszüntette a problémákat, de ez csak átmeneti állapot volt.

3 hét különbséggel 2 kezelésen vettem részt, már az első kezelés után minden mozdulat könnyebbnek tűnt, másnap enyhe izomlázat éreztem. A második kezelésem 1 napja volt, de már utána és most reggel sem érzek fájdalmat.

Nagyon elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom, aki hasonló vagy még nagyobb problémákkal küzd! :-)

 

Nikolett (29)


 

6 évvel ezelőtt egy baleset következtében nagy ütést kapott a gerincem, és ezt követően minimális állás (5-10 perc), illetve sétálás erős derékfájdalmat eredményezett, mely csak leghamarabb másnapra, alvást/több órás fekvést követően enyhült vagy szűnt meg.

Próbálkoztam masszázzsal, hát izomerősítéssel, de nem vezetett tartós eredményre.

Az első kezelést követően gyakorlatilag 100 %-os javulást éreztem.

Olyan tevékenységeket is el tudtam végezni abszolút fájdalom nélkül, melyek azelőtt nehézséget okoztak: takarítás, nagybevásárlás és elkezdtem intenzíven sportolni.

Teljes mértékben elégedett voltam a kezeléssel, "csodának" tituláltam az azonnali fájdalommentességet.

Ezért bátran ajánlanám másoknak is!

 

Boros-Drajkó Anita (24)


 

Néhány hónapja, kislányomnál az ortopédián végtaghossz különbséget állapítottak meg.

Járásnál sántítás volt megfigyelhető.

Sarokemelőt hordtunk a cipőben, gyógytornásznál voltunk, természetgyógyászhoz jártunk, úszni kezdtünk, de jelentős hatás nem látszott.

Az Önök kezelése látványos eredményt hozott.

Fél év alatt a különbség a felére csökkent!

Nagyon elégedettek vagyunk, még folytatjuk a kezelést.

 

Bianka (10)


 

4 éve vannak gerincfájdalmaim.

Sportoltam, tornáztam, és ha kellett fájdalomcsillapítót szedtem.

Javult a helyzet a mozgástól, de egy ponton túl nem lett jobb a helyzet.

A kezelést követően megszűntek a fájdalmaim és azóta le tudok teljesen hajolni.

A szolgáltatást igen ajánlom másoknak is!

 

Ágnes (30)


 

Deréktáji fájdalmakkal küzdöttem.

Jógát és gyógyszeres fájdalomcsillapítókat próbáltam mielőtt Önökhöz fordultam.

Első kezelés után érezhetően rugalmasabbá váltak az ízületek, megszűnt a problémás területen a nyomás érzet, természetesen elégedett vagyok :)

Bárkinek ajánlanám függetlenül attól, hogy szenved-e valamilyen mozgásszervi panasztól vagy sem!

 

Réka (26)


 

3 hónapig tartó térdfájdalmam és a sok üléstől hátfájdalmaim voltak.

A térdemre szedtem porcerősítőt. Elmúlt a fájdalom, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a gyógyszer hatására.

Önöknél 2 kezelésen voltam, érezhetően javult a testtartásom, ezáltal a közérzetem is, továbbá tanácsukat követően minden napomba beiktatok kb. 1 óra aktív mozgást (a javasolt Fegyencedzés c. könyv alapján)

Ajánlottam már másoknak is!

 

Klisz Gábor (23)


 

Lábfájással (sarok, talp, sípcsont) szenvedtem kb. 2-3 hónapja.
Kalapácsujj problémám volt, bütyök és egyéb láb deformitások, továbbá derékfájás is.

A kezelés előtt thai masszázzsal és lúdtalptornával próbálkoztam.

Két csontkovácskezelés között kaptam egy energia (prána) kezelést, ami érezhetően sokat segített.

Két kezelésen voltam. Határozottan úgy érzem, hogy segített a kezelés a kalapácsujj problémámon, jobb lett a lábam statikája.
Most nem érzek lábfájást, de még nem terheltem különösebben.

Elégedett vagyok a kezeléssel, ajánlanám másnak is a szolgáltatást, mert hatékony, a légkör bizalmi, a környezet kellemes, és mindig lehet parkolóhelyet találni a környéken.

 

Zsuzsanna (53)


 

Achilles-ín szakadásból eredő helytelen testtartással szenvedek 8 évre visszamenőleg.

Gyógytornára jártam, ami részben segített.

Három kezelésen voltam Önöknél, és minden alkalommal "helyreraktak" - esetemben kb. havi egy alkalom kellene a tartós hatáshoz.

Kulturált környezet, korrekt hangulat, hozzáértés - szívesen ajánlom másoknak is.

 

Páll Zsolt (43)


 

20 éve nagyon erős migrén rohamoktól szenvedtem.

Ehhez társult a hát fájás, fejfájás, és a nyak fájás.

Gyógyszereket szedtem, különböző masszázs típusokat próbáltam.

Már az első kezelés után jelentősen javult az állapotom, sokkal jobban éreztem magam, a migrén rohamaim is ritkábban jelentek meg.

A második kezelés után szinte teljesen elmúltak a fejfájásaim, migrénem és a hátfájásom is elmúlt.

Nagyon elégedett vagyok és minden ismerősömnek csak ajánlani tudom a kezelést.

 

Liliana (28)


 

Alvás közben rendszeresen arra ébredtem, hogy zsibbadt és fájt a karom, ez később fokozódott és napközben is többször megjelent.

Mielőtt Önökhöz fordultam, nem próbáltam más kezelést.

Egy kezelés után teljesen megszűnt a probléma.

Igen, valóban tünetmentessé váltam, a szolgáltatást szívesen ajánlom másnak is!

 

Márta (34)


Nyaki csigolya fájdalommal küzdöttem.

Masszázst próbáltam, de nem segített.

Az Önök kezelését követően 90 %-os javulást érzek.

Ajánlanám másnak is a szolgáltatást.

 

Dejczőné Juhász Katalin (35)


 

A hátam fájt, valamint a medencémnél a baloldalon voltak erős fájdalmaim.

A bal lábammal nehezen tudtam fellépni a lépcsőre.

Ezelőtt nem próbáltam mást és nem szedtem gyógyszert.

1 kezelésen voltam és megszűntek a hátfájdalmaim, a bal lábammal is sokkal jobban tudok járni, Miklóssal megbeszéltük, hogy júliusban megyek hozzá megint!

Nagyon elégedett voltam és másoknak is ajánlom és mesélem, hogy milyen jó keze van Miklósnak.

 

László Péter (53)


 

5-6 éve fennálló, változó intenzitású nyak-váll és felső háti fájdalmakkal küzdök, melyeket a stressz és a hosszabb számítógép előtti munka provokál.

Időnként masszázzsal próbálkoztam, de csekély eredménnyel.

Az első kezelést követte egy fél napos helyi fájdalmakkal és kifejezett rossz közérzettel, vegetatív tünetekkel járó rosszabbodás, majd mintha elvágták volna, megszűntek a panaszaim.

A nyakamat azóta sokkal nagyobb szögben vagyok képes elfordítani, elmúltak az izomfeszülések a nyakamban, vállamban, fájdalmam sincsen.

A 2. kezelés erre csak ráerősített.

Elégedett vagyok mind a kezelés minőségével és hatékonyságával, mind a kezelő udvarias, szakértő és kedves hozzáállásával.

Épp ezért szívesen ajánlom mindenkinek, akinek szüksége lehet erre a kezelésre.

Köszönet a terapeutának!

 

Dr. K. Eszter (48)


 

Derékfájásra panaszkodtam.

Nehézséget okozott a lehajolás, kb. fél évig álltak fenn a panaszok.

Flector tapaszt, fekete nadálytő krémet használtam.

Rövid időre enyhítették a fájdalmat, de tartósan nem oldották meg a problémát.

2 kezelésen jártam Önöknél, azóta jóval könnyebben mozgok és észrevettem, hogy máshol is voltak problémák.

A kezelés után sokkal jobban éreztem magam és tartós eredményt vettem észre.

Tökéletesen elégedett voltam, azóta több ismerősömnek is ajánlottam.

 

Fűzi Petra (24)


 

Nyak és vállfájással szenvedtem. Ferde váll, banyapúp féle elváltozás több éve, jobb csípő fájdalom jobb térd fájdalom, kb. egy éve áll fenn.

A térd fájdalom elektromos kezelése nem vezetett eredményre az SZTK  a-ban.

AZ acutape használata gyors javulást hozott.

Azóta szedem condrosulfot, remélhetőleg valamit használ.

Az egyéb panaszokat csak jógával, tajcsival, csikunggal és ritkán masszázs igénybevételével kezeltem.

A kezelést követően szabadabb lett test szerte a mozgás érzetem.

Lazult a vállam, a csípőtájék se fáj annyira, de az talán még igényel némi kezelést.

Egészében általánosan jobb közérzetet, magabiztosabb gyakorlást eredményezett.

Igen ajánlom is minden esetben, amikor hasonló problémák kerülnek szóba.

 

Kocsis Ildikó (47)Serdülőkorom óta gerincferdülésem volt, és valószínűleg ebből adódóan sokszor fájt a hátam, derekam és a jobb térdem, illetve néha "becsípődött" a jobb lapockám, és nem tudtam megemelni a karomat.

Nem tudtam, hogy a problémáim összefüggnek, és hogy a legtöbb fájdalom a gerincferdülésre vezethető vissza. Nem próbáltam ki más kezelést, inkább erősítettem a törzsi izmokat.

A legelső kezelés volt a leghatásosabb, utána olyan apró problémáim is elmúltak, amelyekről nem is gondoltam, hogy kezelhetők. Sajnos kb. egy hónap után újra visszatértek a tünetek. Két-három kezelés után már tartós javulás volt megfigyelhető, de szívesen mennék megint.

Kezelés után nagyon jól érzem magam, mintha magasabb és hajlékonyabb lennék, és sokkal olajozottabban mozgok. Tényleg olyan, mint egy "szervíz"!

Mindenkinek ajánlom!

 

Kitti (23)


 

Gerincferdülés (scoliosis)  és hanyag tartás okozta elváltozásokkal küzdöttem.

A gyógytorna kiegészítéseként vettem igénybe az Önök szolgáltatását.

Előzetesen kipróbált módszerek: gyógytorna, tartásjavító segédeszközök: talpbetét, ülőpárna...

A kezelést követően szemmel láthatóan rendeződött a gerinccsigolyák helyzete, már az első alkalommal!

Ismétlőkezelésen is voltam már.

Igen, nagyon elégedett vagyok, és szívesen ajánlom másnak is!

 

Döbörhegyi Dániel (16)


 

Mindkét kezemen, de főleg a jobbon, zsibbadtak az ujjaim.

Decemberben a jobb vállam fájdalmával kerestem fel Önöket.

Jelenleg már 2 hónapja tartó, a jobb könyökömből kiinduló, az alkarba lesugárzó fájdalom okozza a problémámat.

Perskindol kenőccsel kentem be a vállamat esténként.

A könyökömet Voltaren 1% emulgéllel kenem.

Mivel fizikai munkát végzek, célszerű lenne a pihentetés, de ez jelenleg nem megoldható.

3 kezelésen vettem részt eddig, többször kaptam energiát a vállamra.

Mára fájdalom minimálisra csökkent!

Elégedett voltam, és ajánlottam Önöket családtagoknak, kollégáknak, ismerősöknek!

 

Szabó Mónika (41)


 

A nyakam illetve a csuklyaizom körüli részek szoktak fájni, illetve rossz tartásom volt.

A kezelések nagyon jót tettek, felfrissült mindenem!

A kezelést megelőzően csak néha masszíroztatni jártam el.

Az első alkalmat követően igen megkönnyebbült a nyakam és vállam.

Most is érzem a kezelés hiányát, mert fél éve nem voltam, s már éppen be szerettem volna jelentkezni! Ugyanis kezdenek visszatérni sajnos a problémák.

Ajánlanám másoknak is!

 

Kántor Szilvia (28)


 

Vállizmom merevségével, nyakcsigolya merevségével, hátfájással küzdöttem.

Masszíroztatással próbáltam enyhíteni a problémát, időlegesen ez is hatott, de visszatértek a problémák, gyógyszert nem szedtem, nem is szeretnék.

Az elmúlt évben kb. 6 kezelésen voltam, ezáltal sokat enyhült a problémám.

Elégedett vagyok, hiszen jobb a helyzet, mint ezelőtt, nagyon diszkrét, kellemes a környezet, és nagy előnynek tartom, hogy előre megbeszélt időpontra járhatok!

Ajánlanám másoknak is!

 

Andrea (44)


 

Nyaki csigolya, és évek óta tartó vállfájdalommal küzdöttem.

Masszázst és Fizioterápiás kezelést használtam, de nem segített.

Az első kezelés, már 80% javulást eredményezett.

Másnap voltak helyi fájdalmaim, de már minden rendben.

Ezek után, biztos vagyok, hogy a második kezelés, meghozza a 100% gyógyulást.

Elégedett vagyok és bátran ajánlom másoknak is!

 

Törzsök Zsóka (60)


 

3 hónapja szenvedek nyaki és  vállfájdalmaktól.

Gyógyszert nem szedtem.

A kezelést követően 90 %-os javulást érzek!

Természetesen szívesen ajánlanám másoknak is!

 

Pál Szilárd (36)


 

Hátfájás, lábzsibbadás gyötört időszakonként visszatérően.

Fizioterápia, gyógytorna és gyógyvízkezelések rövidtávú hatást nyújtanak különböző gyógyszerekkel kombinálva.

Évente két három alkalommal megyek Önökhöz, főleg akkor, amikor idegbecsípődést szenvedek, vagy ha állandósul a hátfájásom.

Kezelés után egy-két hónapig nincsenek fájdalmak és teljesen mellőzni tudom a gyógyszerszedést.

Elégedett vagyok, több kollégámnak is ajánlottam már.

 

Lajos (38)


 

Derékfájás kínoz, már jó pár éve.

Önök előtt más módszert nem próbáltam.

2 kezelésen voltam, sokat javult a derékfájásom.

Az utolsó kezelés 3 hete volt, azóta tartós az új állapot!

Elégedett voltam, mert, ahogy előre is jelezték, ez tényleg segített!

 

Sz. Ágnes (23)


 

 

Teniszkönyökkel küzdök, már kb. 2 hónapja.

Gyógytornát, gyógymasszázst, lóbalzsam krémet próbáltam eddig.

A gyógymasszázst eredményesnek éreztem, de a problémám nem oldotta meg.

2 kezelésen voltam, ezek után jelentősen javult az állapotom.

Abszolút mértékben ajánlanám, már ajánlottam is!

 

Fekete Edvárd (31)


 

Évek óta gyakori derék- és nyaki fájdalmaim voltak.

Önök előtt kipróbáltam többféle csontkovács kezelést.

4-5 alkalommal jártam Önöknél.

Nagyon jól esett a kezelés és utána azonnal jobban éreztem magam.

A kezelés erőssége pont megfelelő volt számomra!

Már több embernek is ajánlottam a kezelést. Korrekt szolgáltatást nyújtottak.

 

Szilvia (38)


 

Gerincsérvvel műtöttek 12 évvel ezelőtt.

4-5 éve derék, csípő és térd fájdalmaim vannak.

3 éve nyaki érszűkületből eredő keringési problémám volt.

Csípő ízületi probléma miatt fájdalmas és nehézkes volt a járásom.

Fizioterápiás, fürdő, gyógytorna, masszás rövid ideig csökkentette a problémákat.

Az alkalmazott csontkovács kezelés és a fájdalomcsillapító energia átadása lényegesen javított a helyzetemen!

Már az első két alkalom után javulást éreztem, teljesen ugyan nem szűntek meg a derék, forgó és térd fájdalmaim, de abszolút elviselhetővé váltak. Ezért, ahogy javasolták is, kb. 3-4 havonta újból igény beveszem a kezelést.

A kezelést annak is ajánlom, aki csak megelőzni szeretné a bajokat, akinek pedig már problémái vannak, mindenképpen próbálja ki!

 

TaLu (72)


 

Gerincferdülésem miatt kerestem csontkovácsot, így találtam Önökre.

Kizárólag gerinctornát próbáltam, ezt megelőzően.

A problémámat 2 kezeléssel sikerült is helyre hozni!

Azóta 1-2 havonta megyek fenntartó kezelésre, amik után igazán jó a közérzetem!

Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel, azóta több ismerősömnek is ajánlottam.

Természetes, mellékhatásoktól mentes, intenzív terápia!

 

Dr. Kis Tekla (30)


 

Derék, váll, gerinc, medence elcsúszása okozott régebb óta komolyabb problémát.

Izomlazítót és gyulladáscsökkentőt szedtem, sajnos kevés eredménnyel járt alkalmi hatásuk.

Az első kezelés során sikerült optimális helyzet közelébe tenni a medencémet.

Az Önök javaslatára, időszakonként újabb kezelést veszek igénybe, azóta panaszaim minimálisra csökkentek.

Igen, nagyon kedves és körültekintő Miklós, nagyon erős keze van, eddig Vele vagyok legjobban megelégedve az eddigi tapasztalataim szerint!


Ajánlom szívesen másoknak is!

 

Márta (57)

ITT jelentkezhet be kezelésre!

 

Az élet olyan, mint a kerékpározás. Állandóan mozgásban kell lennünk, hogy egyensúlyban legyünk.


/Albert Einstein/

 

SZÉP KÁRTYA elfogadóhely
Referencia
"4 éve vannak gerincfájdalmaim. Sportoltam, tornáztam, és ha kellett fájdalomcsillapítót szedtem. Mozgástól javult valamennyit, de egy ponton túl nem lett jobb a helyzet. A kezelést követően teljesen megszűntek fájdalmaim, azóta tökéletesen le tudok hajolni! A szolgáltatást igen ajánlom másoknak is!"

Ágnes (30)