Reflexológiás talpmasszázs

Mi a talpmasszázs (reflexológia) és miért olyan fontos számunkra?

 

Holografikus módon az egész szervezetünk levetül különböző mikroterületeinkre.

Ilyen igen fontos területek a kéz, a fej, a talp. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A zónák masszírozásávahelyileg vérbőséget alakítunk ki, így reflexívvel a hozzá tartozó szerv vérkeringését serkentjük.

 

 

A vér szállítja a sejtekhez az építőanyagokat, az oxigént, a hormonokat, az ellenanyagokat (antitesteket) és a sejtektől az anyagcsere termékeket is.

Kezeléseim élettanilag hatnak az idegrendszerre, befolyásolják a vérkeringést, a nyirokkeringést, az immunrendszert és a hormonrendszert.

 


Méregtelenítő, lazító, feszültségoldó és harmonizáló hatásuk van a szervezetre.


Az eredményes kezelés 8-10 alkalmat igényel és következménye, hogy beindulnak az öngyógyító folyamatok, a harmónia újra kialakul.

 

Ne felejtse el, hogy a fájdalom a teste segélykiáltása, amelyet sohasem szabad figyelmen kívül hagyni!

Sok szeretettel várok mindenkit, akik a problémák természetes megoldása mellett állnak ki, akik szeretnének a környezetükben élőkőn segíteni, akik megelőzni kívánják a betegségeket!

 

Elérhetőség, bejelentkezés és további információ:

 

 Info@csontkovacskezeles.hu  |  +36 70 620 1642

 

Tanfolyamunk, kezeléseink nem helyettesítik az orvosi kezeléseket és diagnosztikát, azok kiegészítéseként történnek.

SZÉP KÁRTYA elfogadóhely
Referencia
"4 éve vannak gerincfájdalmaim. Sportoltam, tornáztam, és ha kellett fájdalomcsillapítót szedtem. Mozgástól javult valamennyit, de egy ponton túl nem lett jobb a helyzet. A kezelést követően teljesen megszűntek fájdalmaim, azóta tökéletesen le tudok hajolni! A szolgáltatást igen ajánlom másoknak is!"

Ágnes (30)