Csípõ ízületi fájdalmak

Csípő problémák

A combközelítő izom befeszülése esetén a térdek a test középvonala felé húzódnak, idővel kialakítva egy "X" alakú lábratást. Ennek következménye a meniscus-ok kopása és a boka süllyedése. Bokasüllyedést megoldani a keresztcsont és csípőízület kezelésével lehetséges.

A comhajlító izom feszessége esetén a medence nem tud megfelelően előre fordulni, ez idővel statikai gondot okoz a szervezetnek, terhelve a csigolyákat. Izmaink tartós kötöttsége/feszültsége esetén képesek újra elmozdítani a csigolyákat, ezért tartós javuláshoz szükséges az izomzat lazítása is. Tapasztalataink alapján az emberek gyakran földsugárzások felett fekszenek. Ezek a hatások éjjelente elviszik a sejtek szabad elektronjait, így az izomrostok energia hiányában tartósan összehúzódnak. Több év alatt akár tartós rövidülést/károsodást eredményezhet.

Javaslataink betartásával és 3 kezelést követően hosszútávon is megmarad a hatás.

SZÉP KÁRTYA elfogadóhely
Referencia
"4 éve vannak gerincfájdalmaim. Sportoltam, tornáztam, és ha kellett fájdalomcsillapítót szedtem. Mozgástól javult valamennyit, de egy ponton túl nem lett jobb a helyzet. A kezelést követően teljesen megszűntek fájdalmaim, azóta tökéletesen le tudok hajolni! A szolgáltatást igen ajánlom másoknak is!"

Ágnes (30)