Árak, akciók, csomagok

126 ízületünk átmozgatása kezelés energia közvetítéssel

- Mikor indokolt?

Fejfájás, fülzúgás, migrén, nyakmerevség, vállfájdalmak,  hátfájás, gerincsérv, porckorongsérv, gerincferdülés, derékfájás, tenisz és golfkönyök, csukló-és ujjfájdalom, ízületi merevség, lúdtalp, csípő fájdalom/beszűkülés, térdpanaszok, boka-lábfej fájdalmak esetén. A gerinc állapota hatással van belső szerveire is!Egyes légzési-, szív – és hasi panaszok hátterében is csigolyablokk áll.

- Mit tartalmaz?

Személyes állapotfelmérés, izomzat fellazítása, 126 ízületünk fájdalom és kockázatmentes átmozgatása, 100 fogás alkalmazása, energia közvetítés, ellenőrző állapotfelmérés, javaslatok a helyes tartásra, lazító, erősítő gyakorlatokra, táplálkozásra.

- Kulcspontok:

Holisztikus vizsgálat, teljes test kezelés, mobilizálás, kiváltó okok megszüntetése, stabilizáló és energia kezelések.

- Várható eredmény:

Átlagosan az 1. kezelés 60 - 90 % közötti javulást eredményez.

3 kezeléssel elérhető a hosszú távú panaszmentesség

- Ár: 12.000 Ft / alkalom

- Kezelés ideje: 30 perc

 

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!


Energia kezelés

- Mikor indokolt?

Csontkovács kezeléseket követően, ízületi húzódások, sérülések, fennálló szervi problémák, energetikai zavarok, levertség, hormon problémák, állandó fáradtság, stressz, manager betegségek, pszichés zavarok, depresszió, rossz közérzet, fejfájás, fülzúgás, hallásgondok, szellemi leterheltség, koncentrációhiány esetén.

- Mit tartalmaz?

Energia testünk sérüléseinek feltárása, auránk tisztítása, csakráinkon keresztül energia testünk feltöltése, harmonizálása, blokkok megszüntetése, stressz oldása, relaxáló kezelések.

- Kulcspontok:

Energiakezelés a csontkovács kezelés után ajánlott, így elakadások nélküld tud áramlani a meridiánokban. Szellemi és kozmosz energia közvetítése, tűz, víz, föld, levegő elemek sűrítése, harmonizálása történik. A gyógyító csak csatorna, nem saját energiáját adja át!

- Várható eredmény:

A hatás egy kezelést követően is jelentősen érezhető. 3 alkalmat és a kiváltó okok megszüntetését követően figyelhető meg átalában gyógyulás.

- Ár:       8.000 Ft / alkalom

- Kezelés ideje:    20-30 perc

 

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!


Konzultáció

Amennyiben nem kezelést szeretne, hanem a kezelővel egyeztetni, kérdéseket feltenni, erre konzultáció keretében van lehetőség.

- Ár:       2.000 Ft / alkalom

- Konzultáció ideje:   max. 15 perc

 

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!


Mátrix Drops Computeres elemzés és cseppek

- Mikor indokolt?

Energetikai, érzelmi, kapcsolati zavarok, gondolati örvények, lelki súlyok, átélt traumák, ismeretlen okú tünetek fennállása esetén, alvászavar, nehézfémterheltség, étel és egyéb allergiák, terméketlenség, negatív viselkedési minták felodása ...

- Mit tartalmaz?

Mátrix Drops Computeres mérésünkkel egyénre szabottan meghatározzuk a szervezet információs zavarait. Fény derül a következőkre: - nyomelemek, vitaminok hiányai, - baktériumok, vírusok, gombák jelenléte - szervrendszereink energiaszintje, - nehézfém terheltség - pszihoszomatikus örvényeink és azok lenyomatai - családi viselkedési mintáink - entitások jelenléte - felismerjük téveszméink, tévképzeteink. Mérésünkkel egyénre szabott javaslatot tudunk tenni a táplálkozás megváltozatására, kerülendő ételekre, valamint a szervezet számára fontos tápanyagok bevitelére.

- Kulcspontok:

A qvantumfizikai elveken működő MD computer segítségével a páciens valójában saját lelkének tesz fel kérdéseket, a mérés eredménye egy éppen aktuális megoldandó feladat (hagymahéj) körül fog csoportusulni, 7 finom információs mezőnket vizsgálja, 8000.000 impulzust mér, a detektált információkat Fourier sorokká alakítja, összehasonlít a memóriában tárolt milliónyi viselkedési mintával.

Az MD csepp drágakövek holografikus struktúráját tartalmazó információs készítmény, mely képes a szervezet különböző információs zavarait helyreállítani. Nem gyógyszer és nem gyógyhatású készítmény!

- Várható eredmény:

MD protokoll és cseppek alkalmazását követően a tünetek azonnali enyhülése tapasztalható sok esetben, azonban krónikus problémáknél, nehézfém kivezetéseknél a cseppek 2-3 hónapig történő alkalmazása után várhatóak komolyabb eredmények.

Megfigyelésünk, hogy 3-4 alkalom MD kúra (mérés + cseppek alkalmazása) után jutunk el a valódi mélységig/alkatig. Ezt követő mérési eredmények általában már az egyén valódi szubsztanciáját jellemzik.

- Ár:       10.000 Ft / alkalom

- Mérés ideje:    60 perc

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!


Mátrix Drops cseppek kiválasztása gyorsméréssel

- Mikor indokolt?

Abban az esetben, ha vendégünk az aktuálisan szükséges cseppeket szeretné alkalmazni, de elemzésre nem tart igényt.

- Mit tartalmaz?

Kezeléseinken résztvevő vendégeink számára ingyenesen biztosítunk gyorsmérést a Mátrix Drops Computerrel. Ekkor nem végzünk elemézést/kiértékelést, a kezelő a mérést követően kiválasztja a gép által javasolt információs mintákat, melyeket a lehetősége van megrendelni.

- Ár:       ingyenes 

- Mérés ideje:    5 perc

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!


Mélymasszázs kezelés

Részletek hamarosan...

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!


Reflexológia kezelés

- Mikor indokolt?

Ideg és hormon rendszeri zavarok, szervi problémák esetén. 

- Mit tartalmaz?

Állapotfelmérést követően kezelésről kezelésre észlelhető a javulás. Reflex és nyirok masszázs nem csupán a testet regenerálja, hatása megnyugtatja a lelket és lecsendesíti a gondolatokat.

- Kulcspontok:

A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A zónák masszírozásával helyileg vérbőséget alakítunk ki, így reflexívvel a hozzá tartozó szerv vérkeringését serkentjük. A vér szállítja a sejtekhez az építőanyagokat, az oxigént, a hormonokat, az ellenanyagokat (antitesteket) és a sejtektől az anyagcsere termékeket is.

- Várható eredmény:

Kezeléseim élettanilag hatnak az idegrendszerre, befolyásolják a vérkeringést, a nyirokkeringést, az immunrendszert és a hormonrendszert. Méregtelenítő, lazító, feszültségoldó és harmonizáló hatásuk van a szervezetre. szervi problémánál az eredményes kezelés 8-10 alkalmat igényel és következménye, hogy beindulnak az öngyógyító folyamatok, a harmónia újra kialakul.

- Ár:       9.000 Ft / alkalom

- Kezelés ideje:    60 perc

FOGLALOK MOST IDŐPONTOT!

 

SZÉP KÁRTYA elfogadóhely
Referencia
"4 éve vannak gerincfájdalmaim. Sportoltam, tornáztam, és ha kellett fájdalomcsillapítót szedtem. Mozgástól javult valamennyit, de egy ponton túl nem lett jobb a helyzet. A kezelést követően teljesen megszűntek fájdalmaim, azóta tökéletesen le tudok hajolni! A szolgáltatást igen ajánlom másoknak is!"

Ágnes (30)