Pap Miklósnak hívnak, a kos jegyében születtem Budapesten.

Első élményem a gyógyításról 12-13 éves koromban történt. Édesanyámat erős fejfájás gyötörte. Én gyermekként segíteni próbáltam és egy tudat alatti mozdulattal rátettem kezeim a fájó részre. Meglepődve tapasztaltuk mindketten, hogy 2-3 perc alatt a fájdalom csökkenni kezdett, majd teljesen el is tűnt. Ezen lelkesedve önszorgalomból, jó néhányszor gyakoroltam a " fejfájás elmulasztást "családomban, nagyrészt sikerrel.

Édesapámnak köszönhetően egészen fiatalon, 6 éves koromban kezdtem el harcművészetet tanulni. Ez a folyamat a mai napig nem szakadt meg, így több mint 20 év elteltével ma már instruktorként oktatom és gyakorlom azt.

A sok éves edzés és gyakorlás közben sikerül kiismerni az ízületek működését, határait és a légzés fontosságát, különböző harci technikákon, küzdelmeken, lazításokon és harmónia gyakorlatokon keresztül.

 

 

 

 

 

„ Nagyobb, erősebb szeretnél lenni? Le akarsz győzni másokat...?

 Előbb tanulj meg gyógyítani…”

 

 

 

 

 

A fenti mondat mindig is nagy befolyással bírt, vezérelt fejlődésem során.

Mesteremnek hála, az évek során behatóan megismerkedtem a harcművészetek szellemiségével, a Bushido-val, mely más kifejezéssel élve, az egykori szamurájok erkölcsi kódexét jelenti.

A harcművészet szerves része az ízületek ismerete és a természetes úton történő gyógyítás, így ez mindig is nagyon érdekelt, különös tekintettel a "csontrakásra", más néven csontkovácsolásra, manuál terápiára.

Különös köszönetet szeretnék mondani jelen korunk egyik legeredményesebb gyógyítójának és szellem emberének, Kovács – Magyar Andrásnak.

Az általa létrehozott rendszer és eredményei csodálattal töltöttek el. A Szellemi Iskolát 2006-ban elvégezve került helyre bennem minden azokról a témákról, melyeket mindig is homály fedett. Tanításait azóta is hallgatom és követem, ezúttal is szeretnék köszönetet nyilvánítani neki:

 www.matrixdrops.com  | www.szellemvilag.huwww.csodalatosgyogyulasok.hu

András módszerét, a Táltos masszázst megtanulva, néhány évig kizárólag egészséges embereken gyakoroltam, majd fokozatosan kezdtem el segítséget nyújtani először csak családomnak, rokonaimnak.

Mivel kezeléseimet minden esetben 80-90 % - os javulás kísérte, így tovább ajánlások alapján, szájhagyomány útján egyre többen kerestek fel problémáikkal.

Az elmúlt 8 évben alatt számos betegséget, rendellenességet, elváltozást és fájdalmat sikerült "megoldanunk" a kedves paciensekkel, akiknek ezúton is köszönöm bizalmát, hiszen a gyógyulás mindkét fél érdeme!

 

Jelenleg Alternatív mozgás- és masszázs terapeutaként, vállalkozás keretében, a Budai Mátrix központunkban (1123. Táltos utca 15/B – 1.em)  fogadom a hozzám fordulókat.

 

Rólunk írták

Pap Miklós csontkovács több mint 8 éve foglalkozik a különböző manuál terápiás/ csontkovács technikák tanulásával és alkalmazásával.


1. Mindig teljes test kezelést végez, hiszen a fájdalom okát keresi és szünteti meg, ezért tartós és maradandó a javulás. A rendszer fontos eleme, a kezelések során történő energia közvetítés mely a Energetizáló, kimozgató masszázst fájdalommentessé teszi.

2. Minden kezelésen az elérhető maximális javulásra törekszik.

3. Egymást követően maximum 3 kezelésre van szükség. Javaslatai betartása mellett, a legtöbb esetben a fennálló problémák, elváltozások 3 alkalmat követően megoldódnak.
 Ügyfél elégedettségi felmérés alapján 1 kezelést követően, a hozzá fordulók átlagosan 75%-a javulásról számolnak be. A felmérést kitöltők életkora: 15 - 89 év.

 

A hozzánk fordulók referenciáit itt olvashatja:   Referenciák

 

 

FOGLALHAT IDŐPONTOT

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely