Az időpontfoglaláshoz kérem válasszon kezelést vagy szakembert!

Kezeléseink

126 ízület átmozgatása - népiesen Csontkovácskezelés
126 ízületünk átmozgatása energia közvetítéssel, fájdalommentesen. Feltárjuk a gerinc szimmetria zavarait és elmozdulásait. Mindig teljes test kezelést végzünk, a kezelés közben energia közvetítés történik. Az izom kötegeken történő toló-nyomó masszázs segítségével elérjük, hogy az izmok, ínak, szalagok maguktól húzzák helyre az ízületeket.
Kezeléseink nem helyettesítik az orvosi kezeléseket.

Kezelés ideje: 30 perc
Ár: 25.000 Ft helyett, most 19.900 Ft!
2023.október 1-től 25.000 FT!
Mátrix Drops Computer teljes elemzés
Az MD Computer közvetlenük a szív mezőre kapcsolódva, képes meghatározni a szervezetet felépítő 108 elem pillanatnyi mennyiségét, ebből visszakövetkeztetve feltárja viselkedési mintázatunkat. Kimutatja érzelmi állapotunkat, Hartmann- vízér érintettséget, nehézfém terheltséget, pillanatnyi sorsfeladatunkat, vitamin/aminosav program zavarokat és mentális blokkjainkat. Jelzi a környezetünkben itt rekedt entitásokat, elénk tárja lelki állapotunkat.

Mérés ideje: 60 perc, Ár: 23.900 Ft
A kezelést végzi:
Meditáció / Emléksúly levétel
Rossz emlékek súlya, melyek megbetegíthetik testünket, lelkünket?

Rossz szokások, félelem, pánik, bűntudat, fóbiák, kisebbrendűségi érzés, negatív családi minták letehetőek ezzel a technikával.

A meditáció aktiválja az öngyógyító folyamatokat, de nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

Kezelés ideje: 90 perc, Ár: 39.000 Ft
A kezelést végzi:
Mátrix Drops Computer kontroll mérés
30 perces kontroll mérés.
Az MD Computer közvetlenül a szív mezőre kapcsolódva, képes meghatározni a szervezetet felépítő 108 elem pillanatnyi mennyiségét, ebből visszakövetkeztetve feltárja viselkedési mintázatunkat. Kimutatja érzelmi állapotunkat, Hartmann- vízér érintettséget, nehézfém terheltséget, pillanatnyi sorsfeladatunkat, vitamin/aminosav program zavarokat és mentális blokkjainkat. Jelzi a környezetünkben itt rekedt entitásokat, elénk tárja lelki állapotunkat.

Kezelés ideje: 30 perc, Ár: 18.900 Ft
A kezelést végzi:
Trigger Pont masszázs
A szervezet szimmetriájának visszaállításához, stabilizálódott tartászavarok feloldásához szükség van az izmok és ínak lelazítására. Megfigyeltük, hogy vannak olyan páciensek, akik sok éves rossz testtartás miatt olyan erős izomzati feszültséggel, merevséggel rendelkeznek, hogy a ízület-manipulációs technikákat nem, vagy csak részben lehet elvégezni náluk. Ilyenkor az izmok megfelelő pontjain elhelyezett nyomás és energiaátvitel, valamint légzéstechnika hatására látványos eredmény érhető el. Néhány alkalmat követően feloldódnak a sok éves beállások, tartászavarok.
A triggerpont kezelés során olyan fájdalmas pontokat keresünk, melyek nyomásra – vagy akár anélkül is – jelentősebb helyi vagy kisugárzó fájdalmat okoznak. Ezeket a pontokat nyomás alá helyezve bekapcsol a szervezet önkioldó mechanizmusa. Az idegrendszer érzékeli a fájdalmat, és igyekszik kibújni alóla, a feszes izom ellazul, és megszűnik a fájdalom. Fontos, hogy a kezelés erőssége mindig a páciens fájdalom küszöbéhez igazodik, és minden esetben az elviselhető tartományon belül marad.

Kezelés ideje: 60 perc,
Ár: jelenleg 24.900 Ft,
2023. október 1-től 29.900 Ft
A kezelést végzi:
Talpreflexológia
Holografikus módon az egész szervezetünk levetül különböző mikro területeinkre. Ilyen igen fontos területek a kéz, a fej, a talp. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A zónák masszírozásával helyileg vérbőséget alakítunk ki, így reflexívvel a hozzá tartozó szerv vérkeringését serkentjük. Kezeléseim élettanilag hatnak az idegrendszerre, befolyásolják a vérkeringést, a nyirokkeringést, az immunrendszert és a hormonrendszert. Méregtelenítő, lazító, feszültségoldó és harmonizáló hatásuk van a szervezetre. Az eredményes kezelés 8-10 alkalmat igényel és következménye, hogy beindulnak az öngyógyító folyamatok, a harmónia újra kialakul.

Kezelés ideje: 60 perc, Ár: 18.000 Ft
A kezelést végzi:

Szakembereink

Pap Miklós
id. Pap Miklós
Fekete András
Id. Zaicsek Gábor
SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely