Betegségek kiváltó okai

 

Mátrix Drops Protokoll rendszerünkkel sosem tünetileg kezelek, hanem a páciens egész lényével foglalkozom, nagy figyelmet fordítva a megelőzésre, prevencióra.

Sajnos a mai világban legtöbben csak akkor vesszük észre problémáinkat, akkor kezdünk csak figyelni magunkra, mikor a betegség/ elváltozás már a fizikai test szintjén, fájdalom formájában jelentkezik, tehát már létrejött bennünk.

 

Mi a fájdalom? Mi a betegség?

 

Elgondolkozva a fenti kérdéseken, hamar rájövünk, hogy a fájdalom szervezetünk egyfajta jelző rendszere. Ez figyelmeztet minket, ha olyan környezeti behatás éri testünket, mely tartós esetben negatív elváltozást, rendellenességet eredményez. A betegség fogalmát megvizsgálva és logikusan átgondolva egyértelművé válik, hogy az nem más, mint szervezetünk harca a kiváltó okok, a minket gyengítő hatások ellen. Egy gyulladás, láz esetében testünknek, adott szervünknek hőmérséklete megemelkedik, mivel a regeneráló folyamatok felgyorsulnak, megindul a "harc" a betegség legyőzésére.

 

Vizsgáljuk meg a kérdést ebből a nézőpontból!

 

A legtöbb ember mit tesz, ha például fejfájás, derékfájás vagy láz gyötri? Azonnal fájdalom csillapítóhoz, gyógyszerhez, vagy gyulladáscsökkentőhöz folyamodik. Gondoljunk csak bele, valójában mit teszünk ilyenkor? Elnyomjuk testünk védekező harcát a betegséggel szemben! (Természetesen létezik olyan állapot, mikor a gyógyszer vagy fájdalomcsillapító is elengedhetetlen).

 

Tudja-e, hogy fejfájása legtöbbször valamelyik nyaki, vagy háti izom gyulladásából ered és akár 5-10 perces masszázs vagy energia kezeléssel megszüntethető?


Tudta-e, hogy derékfájása keresztcsontja elmozdulásából adódik, amely magától vagy gyógyszerektől sosem múlik el és évekig szenvedhet tőle? 1 kezelés alatt akár 100 %-ban megszüntethető!
 

         ... de vajon akkor miből ered a nyaki, vagy háti izmok gyulladása, szervei betegsége?

 

Igen, itt lépnek be a képbe a kiváltó okok!

 

A tényleges gyógyulás eléréséhez holisztikusan szükséges vizsgálnunk a hozzánk fordulókat.

Kezeléseink nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat, azok mellett történnek!

 

Mátrix Drops Protokoll rendszerünk lépései:

 

 1. Kiváltó okok kizárása, megszüntetése (LEGFONTOSABB!)

Elengedhetetlen, hogy kizárjuk életünkből azokat a környezeti hatásokat, melyek tartósan legyengítik szervezetünket. A negatív környezeti hatások tartós fennállása esetén sejtjeink (mint állandó áramot termelő miniatűr elemek) energiaszintje tartósan visszaesik 70-90 mV-ról, 20 mV környékére. A sejt ilyenkor túlélése érdekében elkezdi sokszorozni önmagát, így kezdődnek az atipikus folyamatok.

Fontos tudni, hogy gyógyítani sem lehetséges, amíg ezen környezeti hatásokat nem kapcsoljuk ki életünkből.

 

Nézzük a legfontosabb negatív környezeti hatásokat:

 

1/A., - Földsugárzások kizárása (lásd itt: Radiesztézia):

Sok emberre jellemző, hogy fekhelye káros földsugárzás felett helyezkedik el, vagy mindennapi
munkavégzésének a helye (íróasztala, stb.) van ilyen helyen. Miközben ezeken a helyeken
tartózkodunk, „elveszítjük” energiánkat.

A Hartmann és vízér vonalak kimérésére, az ágy semleges helyre tételére csak nagy tapasztalattal rendelkező szakembert kérjünk meg!

Az első konzultáció alatt, ha Ön is érintett, mindenképpen javasoljuk a megfelelő szakembert.

 

1/B., - Energiáink harmonizálása (lásd itt: Energia kezelés):

Energia kezeléssel a szervezetet ellátó csakra rendszer működése korrigálható/újraindítható, ezáltal az endokrin rendszer működése harmonizálódik. Ennek csak és kizárólag akkor van értelme, ha az "A" lépcsőn, vagyis a földsugárzás mérésen és a fekhely áthelyezésén túl vagyunk! Különben hasonló a helyzet, mintha kihúzott dugó mellett akarnánk megtölteni egy kádat vízzel..

 

1/C., - Gerincünk, csigolyáink karbantartása (lásd itt: Csontkovács kezelés):

Kimozdult csigolyáink a mindennapi diszkomfort érzet és fájdalomérzet okozása mellett, aláemelhetik a kilépő ideggyököket, így az idegi érintettség kapcsán komoly szervi rendellenességet, szív, vese, gyomor panaszokat és számos egyéb betegséget okozhatnak!

126 ízületünk átmozgatása kezelésünkkel az izmokon történő toló-nyomó masszázs segítségével elérjük, hogy mozgás szervrendszerünk harmonizálódjon, helyreállítjuk a szervezet szimmetriáját, így könnyebbé válik a légzés, mozgás, eltűnnek fájdalmaink.

 

Orvosi statisztikák szerint a betegségek 80 %-a gerinc eredetű!

 

1/D., - Táplálkozás (lásd itt: Táplálkozás):

Sajnos az emberek többsége nincs tisztában vele, milyen káros ételeket fogyaszt nap, mint nap, pedig legtöbben hallottuk már a mondást:

" Amit eszel, azzá leszel " (Hippokratész)

Néhány élelmiszer elhagyásával számos problémától, betegségtől, túlsúlytól megszabadulhatunk!

 

Mátrix Drops Computeres mérésünkkel egyénre szabottan meghatározzuk a szervezet információs zavarait, fény derül a következőkre:

- nyomelemek, vitaminok hiányai,

- baktériumok, vírusok, gombák jelenléte

- szervrendszereink energiaszintje,

- nehézfém terheltség

- pszihoszomatikus örvényeink és azok lenyomatai

- családi viselkedési mintáink

- entitások jelenléte

- felismerjük téveszméink, tévképzeteink

 

Mérésünkkel egyénre szabott javaslatot tudunk tenni a táplálkozás megváltozatására, kerülendő ételekre, valamint a szervezet számára fontos tápanyagok bevitelére.

 

1/E., - Finom testeink zavarai (lásd itt: Az ember 7 világa):

 

Az embernek 7 szinten lehetnek problémái, betegségei:  fizikai, energetikai, érzelmi, gondolati, lelki, kapcsolati és szellem testeinkben.

Mind a 7 dimenziónkban kialakulhat zavar, amit az adott szinten, a megfelelő módszerrel állíthatunk helyre.

 

Levetülhet egy lelki, vagy kapcsolati eredetű probléma a fizikai testre? Megbetegíthetnek érzelmeink, gondolataink kapcsolataink?

Mindannyian tapasztalhattuk már, hogy bizony igen!

 

Ilyen esetben a gyógyszeres kezeléssel mit oldunk meg? Valójában semmit, hiszen kizárólag a fizikai testünket és csak tünetileg kezeljük az adott problémát!

Fizikai és energai testünk állapotát finomtesteink állapota is befolyásolja!

A legősibb tudás és a legmodernebb technika ötvözése által, az erre kifejlesztett  Mátrix Drops Computer segítségével detektálni, majd harmonizálni tudjuk magasabb szintű érzelmi – gondolati – lelki – kapcsolati – szellem testeinkből keletkező örvényeket, zavarokat. E módon megelőzhetjük fizikai betegségeinket.

 

2. Kezelés(ek) a megfelelő szinten a probléma helyreállításához

 

3. Karbantartó kezelések (évente 3-4 alkalommal)

 


 

ITT jelentkezhet be kezelésre!

 

"Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni."


/ Manfred Kets De Vries /

 

 

 

 * a cikk tartalma tájékoztató jellegű

 

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely