Szakembereink

 

Pap Miklós

Mátrix Drops Computer & Protokoll Instruktor, Alternatív Mozgás- és masszázs terapeuta

Végzett kezelések: 

- Mátrix Drops Computeres mérés

- 126 ízület átmozgatása / csontkovácsolás

- Energia kezelés

- Mélytudatszinti kezelések

 

Pap Miklós vagyok, a www.csontkovacskezeles.hu csapatának megalapítója. A kos jegyében születtem Budapesten. Első élményem a gyógyításról 12-13 éves koromban történt. Édesanyámat erõs fejfájás gyötörte. Én gyermekként segíteni próbáltam és egy tudat alatti mozdulattal rátettem kezeim a fájó részre. Meglepődve tapasztaltuk mindketten, hogy 2-3 perc alatt a fájdalom csökkenni kezdett, majd teljesen el is tûnt. Ezen lelkesedve önszorgalomból, jó néhányszor gyakoroltam a " fejfájás elmulasztást " családomban, nagyrészt sikerrel.

Édesapámnak köszönhetõen egészen fiatalon, 6 éves koromban kezdtem el harcmûvészetet tanulni. Ez a folyamat a mai napig nem szakadt meg, így több mint 20 év elteltével ma már instruktorként oktatom és gyakorlom azt. A sok éves edzés és gyakorlás közben sikerül kiismerni az ízületek mûködését, határait és a légzés fontosságát, különbözõ harci technikákon, küzdelmeken, lazításokon és harmónia gyakorlatokon keresztül. Mesteremnek hála, az évek során behatóan megismerkedtem a harcmûvészetek szellemiségével, a Bushido-val, mely egyet jelent az egykori szamurájok erkölcsi kódexével. A harcmûvészet szerves része az ízületek ismerete és a természetes úton történõ gyógyítás, így ez mindig is nagyon érdekelt, különös tekintettel a "csontrakásra", más néven csontkovácsolásra, manuál terápiára.

Különös köszönetet szeretnék mondani jelen korunk egyik legeredményesebb gyógyítójának és szellem emberének, Kovács – Magyar Andrásnak.

Az általa létrehozott rendszer és eredményei csodálattal töltöttek el. A Szellemi Iskolát 2006-ban elvégezve került helyre bennem minden azokról a témákról, melyeket mindig is homály fedett. Tanításait azóta is hallgatom és követem, ezúttal is szeretnék köszönetet nyilvánítani neki:

 

 www.matrixdrops.com  | www.szellemvilag.hu | www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

Mátrix Drops Protokoll rendszerét alkalmazva, kezeléseimet minden esetben 80-90 % - os javulás kísérte, így ajánlások révén egyre többen kerestek fel problémáikkal.

Az elmúlt 8 évben több mint 9000 ember keresett fel és kérte segítségemet. Számos betegséget, rendellenességet, elváltozást és fájdalmat sikerült "megoldanunk" a kedves paciensekkel, akiknek ezúton is köszönöm bizalmát, hiszen a gyógyulás mindkét fél érdeme!

Jelenleg Táltos utcai központunkban (1123. Táltos utca 15/B – 1.em)  fogadom a hozzám fordulókat.

 

 

Id. Pap Miklós

Mátrix Drops Protokoll Tanácsadó, masszőr

Végzett kezelések: 

- 126 ízület átmozgatása / csontkovácsolás

- Energia kezelés

Mivel már nem tartozom a legfiatalabb korosztályhoz, tapasztalataim elég régre nyúlnak vissza. Fiatal éveimben autós szakmában szereztem mérnöki képesítést, ezen a területen dolgoztam tizennégy évig, majd egy kozmetikai cég műszaki igazgatója és résztulajdonosa lettem. A kézzel végzett munka mindig örömet okozott, szabadidőmben nagyon kedvelem az üvegmunkákat: (ólomüveg -Tiffany), mozaikkészítést, famunkákat. Gyönyörűség a teremtő gondolat megvalósulását látni. A teremtő, jó gondolatok azonban máshol is hatnak, a gyógyításban is kiválóan működnek.

Egy dologban teljesen biztos vagyok: A MOZGÁS AZ ÉLET! Az ember mozgásra, cselekvésre teremtetett. A mozgás hiánya előbb, utóbb valamilyen korlátozottsághoz, betegséghez vezethet. A mozgás felfrissíti az izmokat, az agyat, a vér és nyirok keringést, tehát az egész testet, annak minden látható és láthatatlan alkotórészét. Ez a felismerés évek alatt alakult ki bennem, miközben több sportággal is közelebbi ismeretséget kötöttem, de a küzdősportokban leltem a legnagyobb örömet, amik a mai napig is a kedvenceim közé tartoznak, ma is szívesen gyakorlom őket. Ezen a felismerésen túl, mindig érdekeltek az embert mozgató „rugók”, tetteik mögött rejtőzködő okok, egészség-betegség viszony. Hogy lehet az, hogy valaki idős koráig egészséges, más folyamatosan beteg, és a két dolog közötti fokozatok hogyan alakulnak ki?

Az okokat keresve foglalkoztam asztrológiával, az akupunktúra elméletével, a keleti gyógyítási metódusokkal. Talpmasszírozással és egyéb masszázstechnikákkal ismerkedtem. Egy sor könyvet szereztem be, leginkább külföldről, mert abban az időben itthon elég kevés ilyen jellegű irodalmat lehetett találni. Itt találkoztam azzal a megközelítéssel, hogy kötelező az egész embert vizsgálni egy-egy megbetegedés során, nem csak az adott szervet kell kezelni, hanem a dolgok mögé kell nézni, van e esetleg más kiváltó oka is a megbetegedésnek? Azt mindenki tudja, hogy léteznek baktérium és vírusfertőzések, balesetek, ezek a külső okok. A szervezet hiányairól, esetleges többleteiről is hallottak már.

Azt azonban kevesen tudják, hogy az ember legalább hét irányból képes sajátmagát megbetegíteni. Ez a hét finom testben létrejövő zavar kivetülése a testre, ami képes valamely szervet megbetegíteni. Ezen okok felismerhetők, mérhetők, kezelhetők, gyógyíthatók. Én magam, az általam is használt, a csodásan felépített gyógyítási metódussal kb. tizenhárom évvel ezelőtt találkoztam. Azóta gyakorlom, először családom tagjait, barátokat és munkatársakat kezeltem, majd ajánlásra másnak is tudtam segíteni. Így szélesedett ki a tevékenységem.

Rendszerünk a Kovács Magyar András által kidolgozott Mátrix Drops Protokoll, folyamatos fejlődésben van a mai napig is. Az akkori előadások és gyakorlati kurzusok alkalmával szinte a föld felett jártam, lebegtem, annyira feldobott, olyan jó érzéseim voltak és vannak a mai napig is, amikor ezeken részt veszek, vagy magát a gyógyítási módszert gyakorlom, vagy én magam kapom. Mátrix Drops Protokoll rendszerünk alapjai megtalálhatók honlapunkon.

Ha többre is kíváncsi, a következő linkeket ajánlom:

www.matrixdrops.com | www.szellemvilag.hu | www.csodalatosgyogyulasok.hu

Minden emberben benne van az öngyógyítás képessége. Apró sebeink gyorsan gyógyulnak maguktól. Azonban vannak elakadások, amiket az ember saját maga nem tud feloldani, ehhez kell egy másik ember segítsége, aki képes meghatározni az elakadás okát és tud rá terápiát is ajánlani. Igen: ajánlani. Azért csak ajánlani, mert a terapeuta nem mindenható. Nem ő gyógyít, csak felfedi az okot, okokat. A beteg saját öngyógyító képessége az, ami eredményre vezet, de csak akkor, ha megvan a saját gyógyulásába vetett HITE. Ha ez nincs, akkor a terapeuta által elérhető eredmény elég rövid életű lesz.

Ugyanez következik be akkor is, ha az ajánlott Mátrix Drops Protokollt nem tartja be az illető. Amennyiben ez a két legfontosabb feltétel teljesül, csodálatos, tartós javulás állhat be, komoly életminőség változás pozitív irányba. Természetesen a terapeuta irányába bizalomra van szükség, hogy gondjait, bajait rábízza az ember.

Örömmel fogadok mindenkit, aki rám bízza magát, a bizalom kötelez. Nekem boldogságot okoz, ha valakinek tudok segíteni, könnyebbé tudom tenni az életét, ezért szeretettel várok minden hozzám fordulót.

 

Fekete András

Mátrix Drops Protokoll Tanácsadó, masszőr

Végzett kezelések: 

- 126 ízület átmozgatása / csontkovácsolás

- Trigger masszázs 

- Energia kezelés

Mindig is a természetes gyógymódok híve voltam. Fiatal koromban nagy súlyos edzéseket végeztem, amit az izmaim ugyan bírtak, de sajnos az izületeim nem. A nagy súlyok okozta túlterhelés hatására komoly gerinc problémáim lettek a húszas éveim elejére, amire a hagyományos orvoslás eszköztárában gyulladáscsökkentő vagy izomlazító gyógyszerek alkalmazása, vagy műtét lett volna a megoldás.

Nem akartam ilyen fiatalon ilyen drasztikus módszerekhez folyamodni, de azt éreztem, hogy nem is fog magától megoldódni a helyzet. Gyógytornával is próbálkoztam, de önmagában ez is kevésnek bizonyult. Ekkor ismerkedtem meg Kovács-Magyar András masszázs módszerével - a csontkovácsolással, valamint a szintén az Ő nevéhez fűződő Matrix Drops Protokollal.

Az első kezelés alkalmával szinte minden porcikám kiropogott, és jelentős javulást tapasztaltam az állapotomban. Tudtam, hogy jó úton járok. Egy alkalommal, amikor megfájdult a hátam, de nem volt lehetőségem eljutni kezelésre, egyik akkori lakótársamat kértem meg, hogy nyomjon rá párat a hátamra. Ő persze nem tudta hogyan kell, így nem is jött a várt eredmény. Mondtam neki, hogy cseréljünk helyet, majd én megmutatom hogy kell. Ekkor az első nyomásra – legnagyobb meglepetésemre – 4-5 csigolyája is megmozdult, helyre ment, és elmúlt a hátfájása.

Jó érzés volt, örömmel töltött el, hogy ilyen módon tudtam segíteni neki. Így hát elhatároztam, hogy nem csak élvezője, hanem alkalmazója is leszek ennek a módszernek, és megtanulom minden csínját-bínját. Ahhoz, hogy a kezelések eredményei tartósak tudjanak maradni, változtattam a táplálkozásomon, földsugárzás mentes helyre tettem a fekhelyemet, megszabadultam lelki- és szellemi terheimtől.

A Matrix Drops Computer-nek és cseppeknek hála azóta is folyamatosan szembe nézek saját magam árnyoldalával, változtatok a rossz berögződéseimen, és Tanítóm szellemi tanításaival töltekezem. Ahogy Hipokratész mondta, “Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.” Az évek során a csontkovácsolás mellett megismerkedtem a triggerpont kezelés módszerével is, melyet szintén nagyon hatékonynak találtam. Ez a módszer jól kiegészíti a csontkovácsolást - hiszen az izületek kimozgatásához elengedhetetlen, hogy az izmok el tudjanak lazulni - de önnálló kezelésként is megállja a helyét. A mai ember életmódja, valamint a különböző környezeti hatások miatt sokan küzdenek komoly izom görcsökkel, beállásokkal, melyek nagyon nehezen feloldhatók, és szintén fájdalmat okozhatnak. Például egy feszes, rossz tartás miatt túlterhelt nyakizom könnyen imitálhatja egy nyaki gerincsérv tüneteit, de a megoldás kulcsa ebben az esetben mégis az izom kezelésében rejlik. Hasonló módon, derékfájás, hátfájás, váll-, könyök-, térd- és csípőfájdalom okozója is lehet a feszes izomzat.

Ilyen esetekben a csontkovácsolást érdemes kiegészíteni a trigger pontok kezelésével. Sérülések esetén szintén szükség lehet a gyógyulást követeően az izmok kezelésére, mivel pl. egy törött láb esetén a mankó használat és a féloldalas járás túlterhelhet bizonyos izmokat, melyek maguktól nem biztos hogy képesek regenerálódni. Ezekre nyújt megoldást a triggerpontok kezelése. A triggerpont kezelés során olyan fájdalmas pontokat keresünk, melyek nyomásra – vagy akár anélkül is – jelentősebb helyi vagy kisugárzó fájdalmat okoznak. Ezeket a pontokat nyomás alá helyezve még jobban megfeszülnek az amúgy is feszes izmok, ám ekkor bekapcsol a szervezet önkioldó mechanizmusa. Az idegrendszer érzékeli a fájdalmat, és igyekszik kibújni alóla. Ezáltal a korábban feszes izom el tud lazulni, és megszűnik a fájdalom. Fontos, hogy a kezelés erőssége mindig a páciens fájdalom küszöbéhez igazodik, és minden esetben az elviselhető tartományon belül marad. Sokan ezt "jó fájdalomként" élik meg. Szerettel várok minden hozzám forduló, testi-lelki-szellemi problémáinak megoldását kereső embert!

 

Id. Zaicsek Gábor

Mátrix Drops Protokoll Tanácsadó,  Reflexológus

 

Végzett kezelések: 

- Reflexológiás talpmasszázs

Zaicsek Gábor Zoltánnak hívnak, ifjú koromtól Budapesten élek. Életem első felében a képzőművészettel és a reklámgrafikával foglalkoztam. Úgy érzem a művészetek világa végigkíséri munkásságomat, jelenleg is alkotok. A természetes gyógyítással 45 éves koromban találkoztam először,  mikor megismerhettem Kovács-Magyar Andrást. Iskoláját több alkalommal is elvégeztem, amiből a finom energiákkal való bánásmódot és a talpreflexológiát emeltem ki a későbbi tevékenységeim közé. Ezt követően kijártam a gyógymasszőr iskolát is. András Matrix protokolljának segítségével, mely egy nagyon átgondolt komplex csomag, beleillesztve a művészetek iránti finom érzékemet is, gyógyítok.

Sokféle problémával kerestek már fel, többek között olyanok, akiknek a betegségeit szinten lehetett tartani, vagy meg lehetett oldani a kezeléseimmel. 5-6 alkalom után általános közérzetjavulás áll be és nem olyan érzékenyek a reflexzónák.

Feladataimat mindig úgy látom el, hogy az éppen kezelt páciensen a lehető leggyorsabban, szakszerűen és empátiaérzéssel teli módon tudjak segíteni.  Különösen jó eredményeket lehet elérni, ha még idejében, a problémák megjelenésekor kezdjük meg a kezeléseket.

A legérdeklődőbb tanulni vágyó vendégeimet, akik a problémák természetes megoldása mellett állnak ki, akik szeretnének a környezetükben élőkön segíteni, akik megelőzni kívánják a betegségeket, meghívom Reflexológia kurzusaimra, amiket évente 2-3 alkalommal tartok.

Várom szeretettel minden kedves eddigi és leendő vendégeimet, tegyünk meg mindent a jó közérzetünk érdekében!

Ezúttal szeretnék köszönetet mondani Kovács-Magyar Andrásnak a sok felemelő tanításáért: www.matrixdrops.com | www.szellemvilag.hu | www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

 

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely