Referenciák

Referenciáink


A következõkben a hozzánk forduló páciensek visszajelzéseit olvashatja, melyet idõrendi sorrendben, beérkezõ leveleik alapján rögzítettünk. /a következõkben pácienseink eredeti sorait olvashatja, esetenként helyesírási korrekcióval/


Kedves Miklós!

Kezelésem után (kisebb harántferdülés, 1-2cm lábhossz különbség), a következőket tapasztaltam: 

- Kényelmesebb alvás,
- Egyszerűbb pihenő állás, az egyenesen állás kevésbé erőltet meg,
- Mindkét orrjáraton át tudok lélegezni,
- Csípőm bal hátsó részénél levő enyhe fájdalom megszűnt, jobb lábam nagyobb mobilitást nyert. 

Köszönöm még egyszer a segítséget!

Bokor Zoltán


A mai kezelésnek biztos számos pozitív hatása volt, amit még a jövőben is fogok érezni, de a legnyilvánvalóbb az a látásom javulása. Szemüveggel tisztán és élesen látok! Eddig hunyorognom kellett. Amíg nem érem el a 40 éves kort, az orvos nem akart felírni új szemüveget. Most már értem mennyire fontos a gerinc egészséges állapota!

Köszönöm!

Réka (30)


 

Kedves Miklós!

Szeretném neked elmesélni néhány mondatban az első kezelésem utáni észrevételeimet. A gyerekkoromból maradt emlékeimet oldottuk fel, kb kettő héttel később Anya elkezdte nekem mondani, hogy szeret. Azelőtt nem mondta nekem soha, ahogy azt sem hogy büszke rám. Érezhetően kedvesebb, próbálja kimutatni az érzéseit felém.
Bejelentkezek majd egy újabb alkalomra és ezúttal a kapcsolataimban sorra előforduló problémák okára szeretnék rájönni a segítségeddel.
Köszönöm!


Manuela (26)


Egy csodálatos utazáson vehettem részt a lelkem körül, Pap Miklós segítségével. Az utazás során meditatív állapotban magzatkortól kezdve a jelenemig, szembenéztem azokkal az emlékeimmel, melyeket tudatomon kívül nem tudtam feldolgozni, így az életemre, kapcsolataimra, környezetemre hatalmas nyomást gyakoroltak, és ezek az emlékek nehezítették  az előre tekintésemet a jövőbe, illetve hátráltattak a jelenem boldog megélésében. Mindenre tisztán emlékszem az utazásból, Miklós elsőként az életfámhoz vezetett el, amin pár száradt levél volt az ágai pedig gyengének tűntek, ezután elkezdtük a lelki-blokkokat feldolgozni negatív emlékeim voltak; magzatkoromból, 7-9-17 éves koromból az emlékeim amelyek eddig nyomást gyakoroltak rám, az elengedés hiánya, minden újra meg élessel csökkent, volt amikor folytak a könnyeim, remegtem amíg újra játszottam magamban azokat az emlékeket amelyekkel problémám volt, mégis pozitív élmenyként gondolok vissza  a regresszióra. Tisztán emlékszem az érzésre ahogy száll ki belőlem a düh, a csalódottság, félelem amelyek eddig a lelkemben voltak. Négy emléksúlytól sikerült megszabadulnom, melyeket párkapcsolati gondok, családi konfliktusok által raktároztam el mélyen magamban. A regresszió végéhez közeledve Miklós újra elvezetett az életfámhoz, egy gyönyörű, gazdag-lombú, erős-törzsű fát láttam magam előtt, csodálatos meleg érzés öntötte el a lelkemet, mivel a rossz emlékeimet, tapasztalataimat, félelmeimet magam mögött hagytam. Csak pár hét telt el a kezelés óta, de sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, a családi légkör nyugalommal teli, a párkapcsolatomat nagyobb szerelemmel tudom megélni, mint az emléksúlyok levétele előtt, mivel a félelmeim már nem korlátozzák az érzelmek befogadását, átadását.

Hiszem, hogy az életünkben létfontosságú a lelki egészség, amely kihat ránk, kapcsolatainkra, testi egészségünkre, világnézetünkre. A lelki egészségem megteremtése útján Miklós indított el ezzel a kezeléssel, ahol meg tudom találni a boldogságom, magamban, a környezetemben, a világban. Visszataláltam magamhoz lelki-nehezékeimet elhagyva, és tiszta, valódi érzésekkel, múltbéli nehezékek nélkül élem az életem. Boldog a lelkem, boldog vagyok, és hálás, hogy a lelkem körüli utazáson megmásztam a hegyeket és megérkeztem végre a lelkem völgyébe.

Bianka (20)

 


Kedves Miklós! Kérte, hogy írjam meg milyen változásokat tapasztalok a kezelés következtében. Kezdem a számomra csodával hatásos változással ami boldoggá teszi minden ébren töltött napomat: a kezelés óta nem viselek hallókészüléket és mindent hallok :) na persze még nem 100% a javulás de örömömben nekem ez most nem is hiányzik, ettől a hangulatom is szuper!! Azt tervezem ha egyetért vele havonta egy gerincmasszírozást rendszeressé teszünk. Hiszem, hogy sikerülni fog a cukorbetegségem visszafordítása is a Mátrix Dropsok segítségével.
Ezen kívül a hozzám kötődő szellem elengedése óta nem érzem azt hogy állandóan figyel valaki! Nagyon várom a regressziót hátha elmúlnak a szeretteim ápolásával kapcsolatos elégedetlenségeim amik álmaimban kisértenek. Szerencsésnek érzem magam, hogy Viki lányom elcsalt Önhöz.

Nagyon köszönöm!

Ágota (73)


Én a lányom révén ismertem meg ezt az embert. Aki Budapestről, Bécsbe jár azért, hogy az emberek izületi, és egyéb problémáin enyhítsen, vagy éppenséggel meg is szüntesse azokat. 126 izület atmozgatásával, manuálterápiás kezelésével. Ez a fiatalember, Pap Miklós, egy a fiatal kora ellenére, nagyon nagytudású, túlzások nélkül állíthatom, hogy egy profi szakember. Én 2018 november elején jártam nála kezelésen, és már az első kezelésről olyan jó érzéssel jöttem el - ami fél óráig tartott -, hogy "ő az én emberem", a gerincemnél érzett különböző panaszaimra. A "hab a tortán", hogy Miklós ezt a nagy, és alapos tudását, még át is adja, meg is tanítja az arra nyitott tanulóknak. Úgyhogy nagyon várom már a kurzust, hogy utána én magam is ennek a nagyon eredményes, és jó hatással alkalmazható terápiának a híve lehessek, és embereken segíthessek.

Csaba (53) Masszőr, Bécs


Ezúton szeretném nektek megköszönni a hétvégi session-t, melynek eredményeként a közel egy éve tartó kellemetlen derék és hátfájásom, mellyel mindeddig orvosok ajánlása által végzett gyakorlatok ellenére sem sikerült önerőből megbirkóznom, szinte csodával határos módon teljesen megszűnt. Nem utolsó sorban úgy érzem hozzá kell tennem, hogy ennek hatására nem csak a rugalmasságomat nyertem vissza, hanem a közérzetem is és az energia szintem is érezhetően új magasságokba emelkedett. Három nap távlatából is köszönöm még egyszer és meleg szívvel ajánlom mindenkinek.

Robert (27)


Én egy ismerősömtöl hallottam a kezelésről, jó hatásairól. Mivel régóta fájt a hátam, gondoltam nincs veszteni valóm, s egy kezelést mindenféleképpen megér, így decemberben éltem is a lehetőséggel. Az első pillanattól fogva éreztem, hogy a legjobb helyen vagyok. Már az első 5 perces állapotfelmérés döbbenetes volt számomra. A szokásos kérdezés : "Mi a panasza?" helyett, Miklós úr a mentális adottságai segítségével, mérte fel az állapotom, és sorolta a problémás helyeket. 4 csigolyám volt elcsúszva. Aztán tette a dolgát, és nem csak " helyre tett ", de még energiával is feltöltött. Jókedvel, boldogan, problémamentes jöttem el. S ezen felül, az emléksúlylevételt is megcsináltuk. Ez egy olyan módszer, amivel a régen elszenvedett traumákat lehet lekönyíteni a lélekről. Sok esetlen, ekkor oldodhatnak meg fizikai elváltozások, meglévő kellemetlen dolgok. CSODA hogy mire képes az ember, s hogy a tudatalattinkban levő rossz és téves programok mennyire befolyásoljuk életünket. Bátran, és segítő szándékkal ajánlom Pap Miklóst, mindenkinek. Boldog vagyok hogy eljutottam hozzá, s várom a következő találkozás. Köszönettel,

Juhász Klára, Bécs


Életemben először voltam ilyen minden izületet átmozgatő kezelésen, de szükségét éreztem már régóta, mert állandó derék-és nyakfájdalmaim voltak. Már rögtön tetszett benne, hogy nem kérdéssel indult, ami általában az orvosoknál szokás, mi a panasza a páciens felé, hanem egy állapotfelméréssel rögtön mondta a bajaimat és még sok érdekes dolgot mondott, amit addig csak sejtettem, de nem tudtam mire...

Gabriella (38)


Üdv. Mindenkinek! Bauer Évi vagyok. A kitűnő csontkovács kezelés után az emléksúly levételt is kipróbáltam Miklósnál. Mint eddig mindent, ezt is kitűnően végzi. Soha nem gondoltam volna, hogy annyi szorongást, lelki fájdalmat, megfelelési kényszert tud feloldani. Mintha kilókat fogyna az ember, olyan megkönnyebbülést ad, és pozitív változást. Ezúton is köszönöm Miklósnak, csak ajánlhatom mindenkinek, próbálják ki, megéri!
Bauer Éva


 

Hello! 32 éves vagyok folyamatos jobb forgóproblémàval szenvedtem semmi fàjdalom semmi komoly de folyamatos feszültséget éreztem a forgómban és emellett idönként hàtközép fàjdalmak fordultak elö amit tudtam h esetleg helytelen testartàs vagy hosszantartó szintén nem helyes ülés miatt lehet. Aztàn felkerestem Pap Miklóst aki szemrevételezéssel és egy àtmozgatàs alkalmàval megàllapitotta hogy a keresztcsontom elvan csúszva ez miatt az egyik vàllam magasabb mint a màsik amit igazàból nem is éreztem, a csípőcsontom is elvan kicsit modulva és a csipőforgóm kicsit bevan szűkülve ezért volt a kényelmetlen érzés. 2 alkalmon vagyok túl és teljesen megvàltozott minden és kijelenthetem tartósan! Mind a két alkalom utàn úgy tàvoztam tőle mint akit kicseréltek és a mai napig tart! Teljes mértékben fàjdalom mentesen dolgozik és nagyon profi módon űzi a 126 izület átmozgatását. Csakis ajànlani tudom mindenkinek !!!

Norbert (32)


Elcsúszásból adódó csúnya bokaficam miatt kértem meg Pap Miklós csontkovács terapeutát, hogy segítsen a napok óta tartó nagy fájdalom leküzdésében. Miklós megnézte és jelezte, hogy jelen állapotban csak az energizáló kezelés használ. Sérült bokámat megfogva és kezeit rajta tartva energiát sugárzott, éreztem, hogy melegszik a duzzadt terület, pár perc elteltével Miklós kérdezte, érzem-e, hogy lüktet, és valóban megéreztem az enyhe, pulzáló lüktetést, ami nagyon jólesett. A kezelés után aznap szinte fájdalommentesen tudtam járni, és azóta sokkal kisebb lett az eddigi rettenetes reggeli felkelés és ráállás utáni fájdalomérzet. A ficamom a biztos gyógyulás útjára lépett, köszönet érte Miklósnak!

Rébi Gábor (63)
 

Tamás vagyok Nagykanizsáról és 37 éves.
Mindenképpen tudatni szerettem volna Veled, hogy a 2018. április 8-ai találkozásunk, kezelésed és az F401es csepp szedése micsoda változást hozott az életemben.
Kb. 25-26 éves korom óta rendszeresen az a probléma tette nehézzé mindennapjamat, hogy kiszámíthatatlanul, bármilyen ételtõl egyik pillanatról másikra hasmenésem volt. Ez a probléma rengeteg keserû pillanatot okozott az eddigi években.
Jártam több gasztroenterológusnál, volt kolonoszkópia vizsgálatom, vér és székletvizsgálat is. De azon kívül, hogy ne fogyasszuk tejterméket, több tanácsot nem tudtak adni, amit természetesen elõtte sem fogyasztottam.
2018. április 8.-án voltam Miklósnál, mert elõtte feleségem nyakfájását is kezelni tudta. Megmondva az õszintét „mit veszthetek alapon mentem”.
Miklós elmondta, hogy a vékonybélben érzi a „hibát”. Megropogtatott és azt javasolta, hogy napi háromszor szedjem a Matrix Drops F401-es cseppet, illetve járjak el talpmasszázsra és rendbe fogok jönni. 
Aznap este már be is vettem a cseppeket. 2 nap múlva éreztem, hogy a székletem szilárd és napi egy alkalommal jelentkezik ellentétben az eddigi évek összevisszaságával.
Ezután 4-5 napon keresztül egy rég nem tapasztalt lelki nyugodtság töltött el, melyet talán soha nem éreztem! A csepp két hét után elfogyott, közben jártam a 10 alkalmas talpmasszázsra is. Vártam mi lesz a hatás. A mai napig 2018.06.10.-ig 4 alkalommal volt hasmenésem a hülyeségem miatt. 
-       nem bírtam magammal és megettem egy tábla Milka csokit. (van benne tej  )
-       müzlit ettem, de utána olvastam el, hogy tejcukor, meg egyéb tej származékok vannak benne.
-       Elvileg laktózmentes sajtot ettem, de tuti volt benne tej
-       Vajat ettem, de ebbe is volt valami…
A talpmasszázs kúra is véget ért, és állíthatom rendbe jöttem!

Egy csodaként élem meg ami velem történt! Mindenkinek elmesélem a történetet, mert elég szkeptikusan álltam a dologhoz, de kellemesen csalódtam.


Üdvözlettel : Tamás

 


Kedves Miklós!

Több orvosi kezelés és természetgyógyász után, fél éve tartó folyamatos lábzsibbadás és csípõfájdalom után kerestem fel Önt, kezelés céljából.
Az elsõ kezelés alkalmával - ugyan nem diagnózissal, csak panaszokkal fordultam magához – pontosan elmondta korábbi orvosi leleteim megállapításait. Ez a tény, megerõsített abban, hogy jó helyen járok.
Az elsõ kezelést követõ pár napra, elmúlt a lábzsibbadásom, tompult a csípõfájdalmam.  
A második kezelés után, csupán idõlegesen jeleztek be a régi fájó pontok és az esti tornáim alkalmával, egyre könnyebben mentek a fájdalom miatt, régóta meg sem próbált gyakorlatok.
Örömmel megyek a harmadik kezelésre és már elmondhatom, hogy többet gyógyított rajtam a két alkalommal, mint fél év alatt az összes orvosi ellátás.
Köszönöm az energiáját, a szakmai rálátását és a megerõsítést abban a hitben, hogy nem a gyógyszerektõl várható a gyógyulás.


Klára (60)

 


 

"Túlzott szemnyomás és gyerekkorom óta hetente 2-3 alkalommal jelentkezõ elviselhetetlen migrén kapcsán döntöttem úgy, hogy elmegyek csontkovácshoz. Ismerõs, ajánlás híján az Interneten kezdtem el keresgélni és így találtam rá Miklósra. Sok bíztató kommentet olvastam, így foglaltam idõpontot. MEGÉRTE!!!
Már az elsõ kezelés után nem éreztem azt a feszítõ, erõs nyomást a szememben. Mára 3x30 perc kezelésen vagyok túl és határozottan csökkent a nyomás érzése, ezen kívül a 3 hét alatt egyszer sem fájt a fejem!!! Biztos vagyok benne, hogy a jövõben is el fogok látogatni Miklóshoz, egy-egy szintentartó kezelés erejéig. Fiatal kora ne tévesszen meg senkit! Miklós nem csak remek szakember, aki érti a dolgát, személyében egy kedves és lelkiismeretes embert ismertem meg. Köszönöm!"
P. Zsanett (31)
 

 

"Sok csontkovácsnál jártam már korábban, de itt kaptam a legalaposabb és leghatásosabb kezelést. Tiszta, kulturált rendelô, öltözôvel, pontosan fogadnak. Ajánlom mindenkinek, az ülô munkát vegzôknek különösen. A kezelés még folyamatban van, de már most az állandó csípôfájdalmam idôszakossá csillapodott, és kevesbé erôs.

H. Ákos (45)

 


Kb. 15 évvel ezelõtt történt meg  velem elõször, hogy egy rossz mozdulat után villámcsapászerû nyilaló fájdalmat éreztem a gerincem környékén deréktájon.
Az orvos véleménye szerint a 4. és 5. csigolyám közötti kocsonyás rész kitüremkedett, kijött a helyérõl és nyomta az idegpályát, ezért volt a hirtelen nyilaló fájdalom. Természetesen ilyenkor az ember automatikusan olyan - nem normális, ferde, valamelyik oldalra dûlõ - testtartást vesz fel, ami alapban megakadályozza a kiüremkedett kocsonyás rész visszahúzódását. Javaslatra két hétig a nappaliba költöztem és izamlazítók, fájdalomcsillapítók segítségével valahogy boldogultam. Csontkovács, mint terápia is szóba jött, de öszinténszólva nem rajongtam az ötletért.
Az elmúlt években  több ilyen eseten keresztülmentem, de egy hónappal ezelõtt valami más történt velem.
Szintén feküdtem a nappaliban, erõsen dõltem balra, ha feláltam, ezért inkább nem is forszíroztam ezt. Csak nem akart gyógyúlni, ezért felkerestem Miklóst.
Autóval mentem hozzá, de el kell modnjam, hogy felöltözni, egyedül beszállni az autóba 15-20 percig tartott! Sajnos nehéz volt ülni és onnan felállni, ezért inkább álltam a rendelõben is várva Miklósra.
Miklós, amikor meglátott, nem kertelt: elmondta, hogy ilyen fokú dõlést 3 évente szokott látni. Kérte, feküdjek fel a vizsgálóágyra, ami több próbálkozás után végül sikerült. Rövid diagnosis után elmondta, mit lát, mi a probléma és hogyan lehet rajta segíteni. Nagyon tetszett, hogy õszinte volt:" György, 4-szer fog nagyon fájni, de utána rendben lesz."
Elmondta, hogy a keresztcsontom sincs a helyén, mindkét oldalát helyre kell tenni aztán pedig mindkét csípõmet/ forgómat is helyre kell mozdítani. Részletesen elmondta mit fog csinálni, mi lesz a hatás. Kértem idõt, 2-3 percet, fejben felkészülni a villámcsapásra és neki mentem a dolognak.
Tényleg 4-szer fájt nagyon, sztem felkiabáltam az épületben mindenkit, minden úgy zajlott, ahogy elõre elmondta. Örömmel szálltam le a vizsgáló ágyról, lényegesen kevésbé dõltem, de annyire megbojgattuk a fájó részt, hogy nem voltam képes autóval hazamenni, a páromat kértem meg rá, eljött értem.
Mikós felhívta a figyelmemet, hogy most minden a helyén van, és jöhet a gyógyulás, jöhet a duzzadt, gyulladásban lévõ rész gyógyulása.
Jött is, másnap lényegesen jobban voltam, sõt harmad nap fel tudtam hosszabb idõre kelni és el tudtam mindenfajta tisztálkodási tevékenységet is intézni.
Egyszer voltam nála azóta, apróbb helyreigazítást kapott a gerincem, keresztcsontom, szóval azóta panaszmentes vagyok. Nagy utat jártam be fejben, de megérte. Köszönöm neki ismételten!

PS: Sajnos az orvosok, akiket felkerestem korábban, mind csak tünetileg tudták kezelni a dolgot, illetve helyi érzéstelenítést tudnak csak elképzelni, majd ha már az érzéstelenítés miatt nem fáj rövid idõre, akkor tegye helyre az ember magának pl. a padlón fekve...

Zs. György (48)

 


 

Kedves Miklós!

Köszönöm, hogy megszabadított hosszú évek óta tartó nyak- és vállfájdalmamtól. A masszázstól a súlyfürdõn át az úszásig sok mindennel próbáltam már javítani az állapotomon, de eddig az Ön kezelése bizonyult a leginkább hatásos módszernek. Az elsõ alkalom után már olyan volt, mintha több kilótól szabadult volna meg a vállam, és megszûnt a szinte állandósult nyomás is a bal vállamban.


Korbácska Kati (62)

 


Kedves Miklós!

Engedd meg, hogy Fáradozásaidra pár szóban reagáljak...
A téma, mire cseppeket ajánlottál nekem: felerõsödni, hogy el tudjak hárítani magam mellõl egy mániákus udvarlót.

Amikor nálatok voltam a gyakorló hétvégén, ...  majd kezdtem szedni az ajánlott Mátrix cseppet, olyan helyzet alakult, amit nem bírtam viselni.
Az illetõ szeretett volna eljönni hozzám, de bennem ez akkora feszültséget váltott ki , hogy megkértem, ne jöjjön többet. Itt volt még kihívás, zárkóznom kellett erõsen, várakozott a kapum elõtt spontán idõkben, külsõ ember segítségét is kértem, hogy hagyjon engem már (no, ez nem hatotta meg.. ) stb, stb.. 

A csepp bevételét követõen egyszercsak bennem megszületett a döntés, hogy leküzdöm a félelmeimet, fenyegetettség érzésemet vele kapcsolatban.

Nagyon vártam, hogy leteljen az 1 hét a 2 ajánlott információs csepp között. Majd bevettem ma másodikat is.

Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi hatott, a cseppek, vagy a veletek való beszélgetés, a minden akkor jutott hozzám, amikor ideje volt!

Szóval nem tudom pontosan, csak azt érzékelem, hogy kitartást, stabilitást érzek ennek az ügynek az intézésében.

Érkezik még tõle sokféle próbálkozás, hivatkozás arra, hogy õ mennyire beteg ettõl, hogy nem foglalkozom vele, ..de teljesen érzéketlen vagyok most erre....  
Õ pedig érzi ezt most, hogy nem talál rajtam fogást, ...elmúlt  a vele való együttérzésem, félelmem...

Kezdek fellélegezni, és felejteni... azt a rengeteg feszültséget, ami ez ügyben ért. Hogy a cseppek, és/vagy a ti jószándékú segítségetek volt-e a nagyobb erejû, nem tudom, de megtörtént a változás, és ezt KÖSZÖNÖM!!!

Fizikailag van még mit javulnom, vannak még szédüléseim, a nyakam okoz még galibát...  de ez sokkal kisebb gond, mint amit fentebb írtam :-)  

Remélem, hamarosan meg tudom oldani, hogy feljussak hozzád, és folytassuk a csontjaim rendezgetését :-)
Feltett szándékom, hogy meggyógyulok, még ha hónapokat is vett eddig már igénybe a dolog...

KÖSZÖNÖK MINDENT!

B. Orsi


 

"A panaszaim 2016 augusztusában kezdõdtek. Elõször csak egy-egy nagyobb pattanás jelentkezett az arcomon, melynek nem tulajdonítottam nagy jelentõséget, a patikában azt mondták meleg kiütés, kezeljem szalicilsavas oldattal. 2016. szeptember 15-én kerestem fel elõször bõrgyógyászt, mert ekkor már a bal halántékomon egymás mellett több, 10-12 fájdalmas, kinyomhatatlan, pattanásszerû, gyulladt góc volt. A vizsgálat 17.000 Ft volt, az epikrízis szerint acne vulgaris, illetve inzulin-rezisztencia volt megállapítható. Az orvos antibiotikumot (Zindaclin, Differin gél) és hisztamin-mentes diétát írt fel. Endokrinológiai vizsgálatokra küldött, valamint a La Roche-Posay Effaclar termékeinek használatát, e mellett kozmetikai tisztítást javasolt.  


Ekkor kerestem fel egy természetgyógyász – gyógy kozmetikust, aki kaparék levétellel mikroszkopikus vizsgálatot végzett és számomra is láthatóan megmutatta, hogy bõratkám van. A vizsgálat, az elsõ tisztító kezelés és az otthoni arcápoláshoz szükséges legfontosabb kozmetikumok 34.200 Ft-ba kerültek. Használnom kellett kétféle szappant, szénszivacsot, fertõtlenítõt, kakukkfû vizet, egy speciális szérumot (Chulee Vandevi), belsõleg vértisztító teát. A kezelés naponta otthon reggel-este 15 percet vett igénybe, e mellett hetente kellett mennem kezelésre, mely alkalmanként 2-2 és fél óra és rendkívül fájdalmas volt. Sokan jártak ide hasonló panaszokkal és láttam az enyémnél sokkal súlyosabb esetet is. Volt, aki már plasztikáztatta is, de az sem segített, így nagyon elkeserítõnek találtam a helyzetet. A kezelések után eleinte ráadásul esztétikailag még csúnyább volt az arcom, hiszen a kitisztított részek sebbel gyógyultak. A kezelések három hónapig tartottak, az elsõ hat hétben heti, majd kétheti rendszerességgel. Alkalmanként a megvásárolt termékekkel és az adott kezeléstõl függõen 18.000 - 20.000 Ft-ot fizettem. Az állapotom sokat javult, de a probléma nem szûnt meg. Az egyik kezelés után este nagyon rosszul lettem, illetve a használt gyógy kozmetikumok szagát is nehezen viseltem. A kezeléseket így hanyagoltam. Csak a fertõtlenítõt és az ezüst kolloidot használtam.


Szerencsére a páromtól kaptam névnapomra egy csontkovács- és energiakezelésre szóló ajándékutalványt, melyre 2016. decemberben mentem el. Ez elõtt két nappal tudtam meg, hogy babát várok, így Miklós volt az elsõ, akinek elmondhattuk. Már régóta ismerjük, több panaszunkkal kapcsolatban is segített már. A Mátrix Computer kimutatta a Demodex Brevis nevû bõratka problémát, így ezt az információs csepp sorozatot megrendeltem. Elkezdtem fogyasztani, más készítményeket nem használtam.

A március közepén tartott esküvõnkön már nem voltak dudorok az arcomon. A bõröm sima, a sebek helyén maradt csak enyhén más színû a bõr. Így maradt nyoma, de azóta nem jött ki újabb. Hálás vagyok neki és a Mátrix Dropsnak. Ha nem szégyellem annyira és korábban elmegyek hozzá, sok fájdalmat és pénzt megspórolhattam volna.

 

N. Nikolett (31)


 

 

Édesapám halála után édesanyám teljesen elveszítette a talajt a lába alól. 50 évig éltek együtt, ez idõ alatt mindent édesapám intézett, a gyereknevelés és a háztartási teendõk kivételével persze. A halála után édesanyám minden olyan dolgot elutasított, amit addig nem csinált, mondván, õ ahhoz úgysem ért. Az észérvek sem segítettek, hogy lehet, hogy csak ki kellene próbálni, hátha mégis sikerül. Ilyen volt pl. a bankkártya használata. A testvéremmel közös vásárlás során a Tesco közepén "behisztizett", hogy õ inkább visszateszi az összes kosárba pakolt árut, de az kizárt, hogy õ fizessen a bankkártyával. Még akkor sem, ha a testvérem ott van mellette és segít neki.

Egy kezelés alkalmával megemlítettem ezt Miklósnak, aki egy gyors mérés alapján egy üveg Matrix Drops cseppet javasolt. Szerencsére azzal nem volt gond, a cseppeet a használati utasításnak megfelelõen beszedte.

És szép lassan javulni kezdett a helyzet. Elõször a hangulata lett jobb, majd megszûnt az ellenállása. Ma már - bõ 3 hónappal édesapám halála után - gond nélkül használja az új bankkártyáját, fizet vele, pénzt vesz fel a bankautomatából, a szolgáltatóknál egyedül intézkedik, és legutóbb teljesen egyedül eladta édesapám autóját is egy ismerõsnek. Mindezt egy üveg 10 ml MD hatására...

Csoda történt,a cseppek használtak!

L. Marianna (49)

 


 

15 éve végzek ülõmunkát, ez átlagosan napi 9 óra egy helyben ülést jelentett. A derekam és a lapockáim közötti terület nagyon sokat fájt, független bármilyen mozgástól. Gyógytornára is jártam, mégis úgy éreztem, hogy nem tudom kimozgatni azt a feszítõ érzést. Sõt, többféle masszázst is kipróbáltam, de ezek csak idõlegesen oldották meg a problémámat.

1 évvel ezelõtt találtam Miklóst az interneten. De annyira tartottam a csontkovács kezeléstõl, hogy 1 évet vártam, amíg idõpontot kértem az elsõ találkozásra. A kezelés után 2 cm-rel lettem magasabb, a járásom és a testtartásom sokkal könnyedebb lett. Lovaglásnál nehézséget okozott, hogy a vállaimat nem tudtam lazán szétnyitni. Ez csak a második kezelésnél jutott eszembe, amikor a manuálterápia hatására a vállam is helyes tartásba került, szemmel látható volt a különbség. A hátfájásom már az elsõ kezelés után teljesen elmúlt. A második kezelésig idõnként visszatért nap végére. Most túl a harmadik kezelésen már egyáltalán nem érzek fájdalmat vagy feszülést.

Nagyon örülök, hogy a félelmeimet legyõzve kipróbáltam ezt a lehetõséget. A kezelések nem csak fizikai könnyebbséget jelentenek, hanem lelkileg is feltöltõek. Kívül-belül sokkal jobban érzem magam. 

Köszönöm!

K. Krisztina (39)

 Az ajánlott Mátrix Drops cseppek alkalmazása során az elsõ meglepetésem az volt, hogy különbözõ ízt éreztem fogyasztásuk során, édes, enyhén fanyar, enyhén keserû ízt tapasztaltam, de ezek nem voltak kellemetlenek, csak egyszerûen nem voltak íztelenek.

Nagyon gyors változásokat tapasztaltam, ahogy elkezdtem õket használni.

Az életfeladatomnál? Egyszerûen hihetetlenül felgyorsultak az események és pozitív irányban változott az életem. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam. Kevesebbet aggódtam az egészségem, vagy egyéb dolgaim miatt. Könnyebben hoztam meg azokat a döntéseket, amiket már jó ideje halogattam.

Hálás vagyok, hogy a segítségemre voltatok!

K. Ágota (59)

 


 

2015 nyarán kerestem fel Miklóst a következõ panaszokkal: nyak, hát, váll, kar, csukló fájdalom, ínhüvelygyulladás. 

Az ínhüvelygyulladás /pattanó ujj/ a jobb kezem gyûrûs ujját érintette, amit megmûtöttek. Ugyanez a probléma elkezdõdött a bal kezem mutatóujján. A fájdalmas, duzzadt ujjamat energiakezeléssel és Mátrix Drops cseppekkel Miklósnak teljesen sikerült meggyógyítani, így elkerülhettem az újabb mûtétet. A keresztcsontom helyreállításával pedig 2-3 kezelés után megszûntek a fájdalmaim a problémás területeken.

Idén újra felkerestem Miklóst, mivel ismét jelentkeztek a fájdalmak a vállamban, és a térdemben. Helyreállította a keresztcsontomat, valamint a térdemre energiakezelést kaptam. Két kezelés után a térdfájdalmam teljesen elmúlt, a vállamban 80 %-os javulás állt be.

A hát és vállfájdalmak sajnos vissza-vissza térnek, mivel ülõmunkát végzek számítógép elõtt. Viszont az a tudat, hogy van olyan kiváló szakember, akihez bármikor fordulhatok, biztos gyógyulást ad, gyógyszer és hosszas fizikoterápiás kezelés nélkül, megnyugvással tölt el. 

Mindenkinek szívbõl ajánlom!

K. Ágnes (60)

 


Visszaérkezve Párizsba leülhetek nyugodtan írni.

Mar több éve és egyre inkább voltak keresztcsont es nyaki fajdalmaim, ezenkívül bal fülem erõsen sípolt, mivel zajos helyen dolgoztam, esténként teljesen kimerültem.

Két éve komoly visszérgyulladással küszködöm. Erõsen köhögök, elmentem már allergológushoz is, de senki nem tudott hosszabb távon segíteni.

Minden bajom kb. egy éve krónikussá vált. Krónikus arc-és homloküreg gyulladással is küszködök már kamaszkorom óta.

Próbáltam thai masszázst, úszást. A fülorvos felirt 20 rehabilitációs kezelést a fül sípolásra. Nem beszélve az orvosságokról. Volt, hogy 5 féle gyógyszert kellett szednem. Gyomor-szondával is kerestek fekélyes vagy rákos eredetet, sikertelenül. Lábaimra fájdalomcsillapítókat szedtem, gumiharisnyát hordtam. Miután külföldrõl jöttem Bp-re, egy hét alatt mindössze három kezelést kaptam.

Pap Miklóshoz fordultam segítségért. Elsõ kezelésen a problémáim felmérése történt, megállapította, hogy éjjelente vízér földsugárzásban fekszem a lábaimmal, ezért fájnak.

Tanácsot kaptam a fekhelyem áthelyezésére. Elsõ alkalommal a keresztcsontomat kezelte, és megszüntette a nyaki púpomat.

Mikor a hátamat masszírozta, köhögni kezdtem. Egy napig furcsa bizsergést ereztem tarkómban, mely a szokásos fejfájáshoz nem hasonlított.

Második alkalommal a fülzúgást kezelte, ujját a fülembe dugta, ezt követõen erõsen éreztem a sípoló/zúgó terület felforrósodását, aztán hangos dübörgést hallottam.

A 2-3 perces kezelést követõen a sípolás eltûnt, maradt egy enyhébb/mélyebb zúgás, de semmi esetre sem olyan zavaró, mint az eredeti zaj. Ez alkalom után a keresztcsontom egy kicsit érzékenyebb lett, másnap nehezen ébredtem.

A harmadik kezelés ugyancsak a három problémát kezelte, ez alkalommal ereztem igazan a javulást!

A köhögésem szinte megszûnt! Miután egy éles fajdalom a vállamon keresztül hirtelen lefutott rólam, a fülzúgást már sokkal lejjebb, a tarkó tájékán érzem.

Az eredmény 1 hét elteltével a következõ:

Keresztcsonti fájdalmam teljesen megszûnt, elfelejthetem végre a kínos ébredéseket és nehéz mozdulatokat. A nyakam csak akkor fáj, ha felveszem a régi rossz testtartást, úgyhogy figyelnem kell magamra. A fülzúgás kb. 80 % -os javulással megszûnt, valamint a kezelés a félsüketségemet is felszámolta, mindent sokkal élesebben hallok, mint azelõtt!

Amikor visszajövök Bp-re, mindenképpen járni fogok kezelésre!

Már sok ismerõsömnek ajánlottam Pap Miklóst, szerintem meg lehet elõzni, vagy el lehet kerülni komolyabb mûtéteket a segítségével és a rengeteg idõveszteséget a hagyományos orvosoknál, akik a problémákat csak szeparálva tekintik, ezért nem tudnak teljes, tartós gyógyulást nyújtani.

 

Marie B. (56), Párizs


 

Gyermekemmel orvoshoz jártunk újra és újra visszatérõ hurutos köhögése végett. Sokféle gyógyszert felírtak neki, de egyre rosszabb lett a helyzet. Végül inhalátort írt ki az orvos, hogy kapjon levegõt. Szörnyû volt látni a kisfiam szenvedését. Ezt követõen hányt és belázasodott. Nem evett semmit. Kedvetlen és levert lett. Az egyébként élénk és vidám gyermek, csak bágyadtan feküdt a karjaimban. A szívem szakadt meg a tehetetlenségtõl.

Ekkor ajánlotta egy kedves ismerõsöm Pap Miklós urat. Egy esti órában kerestem fel kétségbeesve telefonon és õ azonnal segített a kisfiamon:

Energia közvetítésével a kisfiam hirtelen gyógyulni kezdett. Mindketten sok erõt és gyógyító energiát kaptunk tõle, és meglepõdve éreztem óráról órára a javulást. Másnap reggeltõl a fiam kevésbé köhögött és végre tudott aludni köhögés és láz nélkül. Jómagam pedig lelki erõt és bátorságot kaptam. (Azóta ráadásul az energia sokkal erõsebben jön a kezembõl, amellyel gyermekemnek és most már magamnak is tudok segíteni pl. fájdalomcsillapításnál, láz csökkentés, fejfájás, fogfájás esetén....)

Ezt követõen Pap úr javaslatára alkalmaztam az ajánlott Mátrix Drops információs cseppeket, mely igen gyorsan és érezhetõen harmonizálta a kisfiam és az én érzelmi, lelki állapotomat, megnyugtatta az idegrendszert.

Masszázs kezelése számomra rengeteget segített. Azóta nem fáj a derekam, hátam és a fejfájásom is sokat javult. A régebben sérült lábfejem is javulásnak indult az elsõ kezelést követõen. A kedélyállapotomban sokkal jobb, a mindennapokban és az önbizalmam is nõtt. Nõtt a hitem magamban, aminél szebb ajándékot nem is kaphattam volna.

Ezeket a sorokat mindössze a 2. kezelését követõen írtam.

Pap úr valóságos csodát tett velünk, a kisfiam nevében is örökre hálás maradok, így mindenkinek csak ajánlani tudom, Bizton állíthatom, hogy mindenki jó kezekbe kerül, aki hozzá fordul segítségért.

 

Dr. Berényiné Székely Éva Katalin és családja


 

Visszaérkezve Párizsba leülhetek nyugodtan írni. Mar több éve és egyre inkább voltak keresztcsont es nyaki fajdalmaim, ezenkívül bal fülem erõsen sípolt, mivel zajos helyen dolgoztam, esténként teljesen kimerültem. Két éve komoly visszérgyulladással küszködöm. Erõsen köhögök, elmentem már allergológushoz is, de senki nem tudott hosszabb távon segíteni. Minden bajom kb. egy éve krónikussá vált. Krónikus arc-és homloküreg gyulladással is küszködök már kamaszkorom óta. Próbáltam thai masszázst, úszást. A fülorvos felirt 20 rehabilitációs kezelést a fül sípolásra. Nem beszélve az orvosságokról. Volt, hogy 5 féle gyógyszert kellett szednem. Gyomor-szondával is kerestek fekélyes vagy rákos eredetet, sikertelenül. Lábaimra fájdalomcsillapítókat szedtem, gumiharisnyát hordtam. Miután külföldrõl jöttem Bp-re, egy hét alatt mindössze három kezelést kaptam. 

Pap Miklóshoz fordultam segítségért. Elsõ kezelésen a problémáim felmérése történt, megállapította, hogy éjjelente vízér földsugárzásban fekszem a lábaimmal, ezért fájnak. Tanácsot kaptam a fekhelyem áthelyezésére. Elsõ alkalommal a keresztcsontomat kezelte, és megszüntette a nyaki púpomat. Mikor a hátamat masszírozta, köhögni kezdtem. Egy napig furcsa bizsergést ereztem tarkómban, mely a szokásos fejfájáshoz nem hasonlított.

Második alkalommal a fülzúgást kezelte, ujját a fülembe dugta, ezt követõen erõsen éreztem a sípoló/zúgó terület felforrósodását, aztán hangos dübörgést hallottam. A 2-3 perces kezelést követõen a sípolás eltûnt, maradt egy enyhébb/mélyebb zúgás, de semmi esetre sem olyan zavaró, mint az eredeti zaj. Ez alkalom után a keresztcsontom egy kicsit érzékenyebb lett, másnap nehezen ébredtem. 

A harmadik kezelés ugyancsak a három problémát kezelte, ez alkalommal ereztem igazan a javulást! A köhögésem szinte megszûnt! Miután egy éles fajdalom a vállamon keresztül hirtelen lefutott rólam, a fülzúgást már sokkal lejjebb, a tarkó tájékán érzem.

Az eredmény 1 hét elteltével a következõ:

Keresztcsonti fájdalmam teljesen megszûnt, elfelejthetem végre a kínos ébredéseket és nehéz mozdulatokat. A nyakam csak akkor fáj, ha felveszem a régi rossz testtartást, úgyhogy figyelnem kell magamra. A fülzúgás kb. 80 % -os javulással megszûnt, valamint a kezelés a félsüketségemet is felszámolta, mindent sokkal élesebben hallok, mint azelõtt!

Amikor visszajövök Bp-re, mindenképpen járni fogok kezelésre! Már sok ismerõsömnek ajánlottam Pap Miklóst, szerintem meg lehet elõzni, vagy el lehet kerülni komolyabb mûtéteket a segítségével és a rengeteg idõveszteséget a hagyományos orvosoknál, akik a problémákat csak szeparálva tekintik, ezért nem tudnak teljes, tartós gyógyulást nyújtani.

 

Marie B. (56), Párizs


Nem vagyok olyan, aki  könnyen elfogadja mások tanácsát az egészség kérdésében. Szeretem magam megtalálni a megfelelõ megoldást a problémáimra,  nem hiszek el semmit, ha magam meg nem tapasztaltam. Van azonban olyan eset, amikor a kíváncsiság erõsebb, ilyen volt a Matrix Drops Computeres mérés és utána a cseppek használata. Pap Miklós ismertetett meg vele, nagyon érdekesnek találtam, de azért a kétségeim erõsebbek voltak. Amikor a computer elemzése nyomán olyan dolgok jöttek a felszínre, amelyrõl csak én tudhatok, elgondolkodtam, elhatároztam: kipróbálom.

 Már az elsõ adag használata is érdekes tapasztalatokat hozott, de mikor pár hónap múlva megismételtük a mérést és a konkrét problémákra vettem cseppeket, meglepõ eredményt hozott. Kértem, hogy elsõnek az idõnként, de nem sûrûn, évente mondjuk kétszer, háromszor kiújuló herpeszt kezeljük. Nos, két hét alatt a cseppek eredményeként kétszer jött ki a számon a herpesz (hiszen a természetes gyógymódok alkalmazásakor elõször mindig felerõsödik a hatás, mint pl. egy Prana Nadi kezelés után) pár nap múlva viszont eljött a kívánt eredmény!

 

Iván Gizella


 

Egy  2 hetes derékfájás el nem múló gyötrelme arra sarkalt, hogy csontkovácshoz forduljak a problémámmal.

Az interneten találtam Pap Miklósra, aki a manuális és - energiakezelések hatékonysága mellett megismertetett még egy kiváló hatékonyságú kiegészítõvel, méghozzá az információval programozott Matrix Drops cseppekkel.

Hatására, hála járta át az egész testemet, lelkemet és boldogságérzettel töltött el. Azt hiszem egész nap így kellene létezni…  :)

Mióta az említett cseppeket fogyasztom, a környezetembõl is kaptam vissza jelzést. Többek szerint, kiegyensúlyozottabbnak tûnök, mint ezelõtt, és tudom, hogy ezt a kapott cseppeknek köszönhetem.

Mindenkit csak bátorítani tudok, ha nem hiszi, legalább próbálja ki a cseppek csodálatos hatását.


Sas Zita (38)

 


 

2015.04.22-re 15:30-ra volt megbeszélve az elsõ kezelés, amelyre úgy mentem el, hogy folyamatos migrénes fejfájás gyötört és sokat ropogtak a végtagjaim ízületei valamint a hátam is, elég fájdalmasan.

3 kezelést javasolt, ebbe bele is mentem, mivel éreztem, hogy az elsõ kezelés után jelentõsen jobban éreztem magam. 

2 hétre rá (05.06-án) volt a második kezelés, aminek köszönhetõen teljesen megszûntek a migrénes fejfájások, de a hátam fájdalmai még nem, ezért volt szükség a 3. kezelésre is. Erre 05.13-án került sor. Ekkor már Miklós számára is láthatóan megkönnyebbülve érkeztem, a végére pedig minden panaszom, amivel hozzá fordultam, elmúlt.

Szívesen fizettem ki a kezelések árát, mivel éreztem, hogy segített rajtam. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Nagy Péter (20)


 

Hosszú idõn át tartó heveny derék, csípõ, és térdfájás keserítette az életemet, az Ön által végzett elsõ kezelésig, ami után a tüneteim, jelentõsen javultak.

A személyes találkozó, és a vizsgálatok során nyilvánvalóvá vált, hogy egy-két kezelés nem lesz elegendõ a normális életminõség megtartásában, és szükség lesz idõnként a kezelés ismétlésére. A két alkalommal elvégzett kezelés ugyanakkor reményt ad arra, hogy az életemet kevesebb fájdalommal, jobb életminõségben is élhetem.

Ez úton is szeretném megköszönni, a kezelésekkel nyújtott segítségét, az emberi hozzáállását, segítõ készségét, szakértelmét, amely tökéletes megelégedésemre szolgált.

Jó szívvel tudom Önt, és a módszerét ajánlani minden olyan sorstársamnak, akik hasonló gondokkal élik rossz életminõségben az életüket.

 

B.Erzsébet (65) 

Aktív sportolóként érkeztem Miklós rendelõjébe,egy barátom ajánlásával. Nagyon régóta erõs hát,és nyakfájásom volt. Változó fájású bal oldali boka, térd,derékfájások. Régebben jártam már csontkovácsnál, három kezelés után sem történt változás! Miklós elsõ kezelése után a boka, térd és derékfájás teljesen eltûnt. A hát,és nyakfájás is enyhült már az elsõ kezelés után. A második kezelésnél kaptam más problémákra ajánlott, Mátrix Dropsokat, amik már a harmadik kezelésre érzékelhetõ változást hoztak, nagyon pozitívan hatott! A közérzetem is sokat változott! Nagyon sok, jó tanácsot kaptam, további testtartásra, étkezésre, otthon végezhetõ gyakorlatokra. Egyáltalán nem fájdalmas a kezelés! Nagyon kedves, szimpatikus, foglalkozásához igen jól értõ személyt, ismerhettem meg!

 

Kiss László (36)


 

Ikergyermekeim születése óta derékfájás gyötör. 2 éve különösen kellemetlenül éreztem magam, az ágyban nehezen tudtam megfordulni, gondot okozott egy csinosabb cipõ viselése, minden lépésre fájt a jobb oldalon a derekam, csípõm. Jártam orvosnál, fájdalomcsillapítót javasolt, korral járó tünetnek könyvelte el. Próbálkoztam masszázzsal, volt eset, hogy 3 hétig kék-zöld foltok voltak rajtam, a tüneteim nem javultak, esetleg órákra.

Interneten olvastam, hogy akár 1 kezeléssel is elmúlik a fájdalom! Bevallom, féltem egy kicsit, de Miklós rendelõjében kellemes hangulat, nagy szakértelem és legfõképp egy tényszerû kijelentés fogadott: elmozdult a keresztcsontom, ha azt helyre tesszük, megoldódik a gond! És így is lett! Valóban az elsõ kezelés után óriásit javult az életminõségem, tudok szép cipõben járni, gond nélkül felállni, forogni, kertészkedni, stb. Elfogadtam a javaslatát a kezelések ütemezését illetõen, boldogan írom, hogy 3 kezelés után jelenleg panaszmentes vagyok! Örülök, hogy megtaláltam ezt a helyet, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 


Bányai Csilla


 

Néhány éve megkeseríti az életemet a porckorongsérvem, ami idõrõl-idõre le is vett a lábamról. A legutóbbi ilyen eset 6 hetes intenzív fekvésre kényszerített. Még elõtte találkoztam Miklóssal, aki már akkor említette, hogy érdemes lenne rendbe rakni a derekamat, bár akkor még viszonylag jól éreztem magam, ezért nem foglalkoztam a dologgal.

Nem bántam meg, sõt! Már az elsõ kezelés után azonnal éreztem, hogy kár volt eddig várnom! Könnyen mozogtam, mintha kicseréltek volna. Azóta pedig minden egyes kezelés után jobb lett az állapotom.

1 héttel Miklós elsõ kezelése után már óvatosan el tudtam kezdeni sportolni és hétrõl-hétre nagyságrendekkel tudtam fokozni a tempót. Valóban igaz az állítás, hogy akár 80 %-os javulás is elérhetõ egy kezeléssel!

Szerencsére ezt a saját bõrömön, gerincemen tapasztaltam meg, amiért nagyon hálás vagyok. Már várom, mikor mehetek egy újabb alkalomra, amikor is tudom, hogy új emberként fogok távozni a rendelõbõl.

Elképesztõ, ahogy Miklós pillanatok alatt újjá varázsolt, és az ízületeim és gerincem újra olyan, mint gyermekkoromban.

 

Hajdú Zoli(34)


 

2 éve kezdõdtek nagyon erõs deréktáji fájdalmaim. Orvoshoz mentem, és a vizsgálatokkal gerincsérvet diagnosztizálták nálam, három helyen. Azóta egyetlen napom sem telt el fájdalom nélkül. Derékfájdalmam, és  a lábaimba kisugárzó  fájdalom  egy percig sem szûnt.  

Alig aludtam, 10 percnél tovább nem bírtam sétálni, és pár perc helyben állás kész kínszenvedés volt. Ritkán tudtam segítség nélkül felöltözni, még a cipõm is segítséggel tudtam csak felvenni.

Kipróbáltam mindent, amiket ajánlottak  (gyógytorna, masszázs, fájdalomcsillapítók)  de a fájdalmaim nem múltak. Mûtétet javasoltak, amit szerettem volna még  elkerülni, ezért utolsó esélyként az interneten csontkovács után keresgéltem, így találtam rá Miklósra.

Már az elsõ kezelés után rögtön  olyan nagy volt a változás, hogy el sem akartam hinni:  le tudtam hajolni anélkül, hogy bármilyen fájdalmat éreznék, és 2 éve elõször aludtam végig egy teljes éjszakát. 

Azóta csodásan érzem magam.  

Sajnálom, hogy 2 évnyi fájdalom után találtam csak rá a megoldásra -  Miklósra. 

Õszinte szívvel ajánlom Õt mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a fájdalmaitól.


Márti  (39)


 

Évek óta derék-, csípõ-, térd-fájdalmaim vannak.

Fizioterápiás kezelés, fürdõ, fájdalomcsillapítók nem voltak hatásosak.

Két kezelésen jártam Önöknél.

Jól éreztem magam utána, jobban mozogtak a végtagjaim.

Elégedett voltam.


Judit (66)


 

Kb. 3-4 hónapja fájt a hátam, pontosan azokon a pontokon, ahol Miklós - kérdés nélkül - rögtön kitapintotta.

A fájdalom nem volt elviselhetetlen, de egész napos disz komfort-érzetet okozott, és a nap végére, mivel ülõmunkát végzek, már csak arra vágytam, hogy vízszintesbe helyezhessem magam.

Egy idõ után azonban már ez sem segített, éjszaka sem tudtam rendesen aludni.

Nem próbáltam különösebb kezeléseket. Amelyekkel próbáltam valahogy enyhíteni a sajgó hátamon, az a sport volt, ami segített is a sportolást követõ 24 órában. 

Ezzel párhuzamosan próbálkoztam a földön alvással, illetve a minden esti házi-masszírozással.    

Eddig egyszer voltam Miklósnál, és isteni érzés volt. Már a kezelés közben, egy-egy helyre roppantás után megvolt a "na végre" érzés, azaz hogy végre úgy állnak a csontjaim, ízületeim, csigolyáim, ahogy azoknak állniuk kell. A kezelés végére éreztem, hogy minden végtagom felfrissült, megtelt vérrel, és úgy éreztem magam, mint egy "gumiember".

A tartós javuláshoz még 1-2 alkalomra biztos szükségem lesz, mert x évnyi rossz tartást 1 alkalommal nem lehet szerintem azonnal helyrehozni, de az biztos, hogy azóta, ha érzem, hogy megint be van állva a hátam, csak picit megmozgatom, megtekerem magam, és azonnal jön a roppanás és a felszabadult érzés.

Én nagyon elégedett vagyok, és mindenképpen ajánlom Miklóst mindenkinek.

Maga a hely is szép, igényes, ahol a kezelés történik.

Igazán nyugtató érzés, ahogy az ember "helyre lesz mozgatva", egyáltalán nem fájdalmas, vagy kellemetlen.

Leginkább felszabadító érzésnek tudnám nevezni.

Miklós pedig nagyon hozzáértõ, nagyon figyel a páciensre, és holisztikus, azaz mindenre kiterjedõ ismeretével teljes spektrumában kezeli a páciensnél jelentkezõ problémákat.

 

Dobozi Krisztina (26)


 

Hátfájással, fülzúgással szenvedtem. A fülemmel fülészeten voltam, ahol felírtak egy gyógyszert, ami hatástalan volt.

Az elsõ kezelés után, kevésbé fájta a hátam és a vállam.

A második kezelésen panaszkodtam a fülzúgásomra, ami szinte már õrjítõ volt.

Ekkor Pap Miklós 10 percig az ujjával kezelte a fülemet, ami pár perc múlva elkezdett pattogni. Mondta, hogy az energiakezelés hatására most tágulnak ki a fülemben a hajszálerek. Azóta (3 hete) megszûntek a panaszaim. A biztonság kedvéért még egyszer elmentem kezelésre és megpróbálok ezentúl minden hónapban menni, mert Miki csodát tett! :)

Nagyon elégedett voltam, már sokaknak ajánlottam!

 

Ildikó (49)


 

14 éves korom óta nagyon görbe, hanyag testtartásom volt, úgy néztem ki gyakorlatilag, mint egy kérdõjel. Kifejezett fájdalmaim nem voltak emiatt, csak egyszerûen nem úgy néztem ki, mint egy egészséges ember.

Kifejezetten kezelést nem próbáltam, úszással próbáltam javítani a testtartásomon, eredménytelenül.

Már az elsõ kezelés után a problémám 90%-ban megoldódott. Egyenes lettem, teljesen újjászülettem. Azóta még kétszer mentem vissza (fél évente), de az alapvetõ problémám teljesen megszûnt.

Szívbõl ajánlom mindenkinek a szolgáltatást, nem csak akkor, amikor már baj van, hanem megelõzésre is. Életem egyik legjobb döntése volt ide eljönni, mivel az évek óta húzódó gerincproblémámra itt megoldást találtam.

 

Noémi (29)


 

Közel 10 éve voltak ízületi és izomfájdalmaim korábbi sportsérülések miatt. Jelentõsebb problémáim 1-1,5 éve voltak.

Nyaki, derék, hát és csípõfájdalom, amire gyakran már gyógyszert kellett használnom.

Az eddig kipróbált fájdalomcsillapítók, akupunktúrás kezelés, gyógytorna, masszázs egy ideig megszüntette a problémákat, de ez csak átmeneti állapot volt.

3 hét különbséggel 2 kezelésen vettem részt, már az elsõ kezelés után minden mozdulat könnyebbnek tûnt, másnap enyhe izomlázat éreztem. A második kezelésem 1 napja volt, de már utána és most reggel sem érzek fájdalmat.

Nagyon elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom, aki hasonló vagy még nagyobb problémákkal küzd! :-)

 

Nikolett (29)


 

6 évvel ezelõtt egy baleset következtében nagy ütést kapott a gerincem, és ezt követõen minimális állás (5-10 perc), illetve sétálás erõs derékfájdalmat eredményezett, mely csak leghamarabb másnapra, alvást/több órás fekvést követõen enyhült vagy szûnt meg.

Próbálkoztam masszázzsal, hát izomerõsítéssel, de nem vezetett tartós eredményre.

Az elsõ kezelést követõen gyakorlatilag 100 %-os javulást éreztem.

Olyan tevékenységeket is el tudtam végezni abszolút fájdalom nélkül, melyek azelõtt nehézséget okoztak: takarítás, nagybevásárlás és elkezdtem intenzíven sportolni.

Teljes mértékben elégedett voltam a kezeléssel, "csodának" tituláltam az azonnali fájdalommentességet.

Ezért bátran ajánlanám másoknak is!

 

Boros-Drajkó Anita (24)


 

Néhány hónapja, kislányomnál az ortopédián végtaghossz különbséget állapítottak meg.

Járásnál sántítás volt megfigyelhetõ.

Sarokemelõt hordtunk a cipõben, gyógytornásznál voltunk, természetgyógyászhoz jártunk, úszni kezdtünk, de jelentõs hatás nem látszott.

Az Önök kezelése látványos eredményt hozott.

Fél év alatt a különbség a felére csökkent!

Nagyon elégedettek vagyunk, még folytatjuk a kezelést.

 

Bianka (10)


 

4 éve vannak gerincfájdalmaim.

Sportoltam, tornáztam, és ha kellett fájdalomcsillapítót szedtem.

Javult a helyzet a mozgástól, de egy ponton túl nem lett jobb a helyzet.

A kezelést követõen megszûntek a fájdalmaim és azóta le tudok teljesen hajolni.

A szolgáltatást igen ajánlom másoknak is!

 

Ágnes (30)


 

Deréktáji fájdalmakkal küzdöttem.

Jógát és gyógyszeres fájdalomcsillapítókat próbáltam mielõtt Önökhöz fordultam.

Elsõ kezelés után érezhetõen rugalmasabbá váltak az ízületek, megszûnt a problémás területen a nyomás érzet, természetesen elégedett vagyok :)

Bárkinek ajánlanám függetlenül attól, hogy szenved-e valamilyen mozgásszervi panasztól vagy sem!

 

Réka (26)


 

3 hónapig tartó térdfájdalmam és a sok üléstõl hátfájdalmaim voltak.

A térdemre szedtem porcerõsítõt. Elmúlt a fájdalom, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a gyógyszer hatására.

Önöknél 2 kezelésen voltam, érezhetõen javult a testtartásom, ezáltal a közérzetem is, továbbá tanácsukat követõen minden napomba beiktatok kb. 1 óra aktív mozgást (a javasolt Fegyencedzés c. könyv alapján)

Ajánlottam már másoknak is!

 

Klisz Gábor (23)


 

Lábfájással (sarok, talp, sípcsont) szenvedtem kb. 2-3 hónapja.
Kalapácsujj problémám volt, bütyök és egyéb láb deformitások, továbbá derékfájás is.

A kezelés elõtt thai masszázzsal és lúdtalptornával próbálkoztam.

Két csontkovácskezelés között kaptam egy energia (prána) kezelést, ami érezhetõen sokat segített.

Két kezelésen voltam. Határozottan úgy érzem, hogy segített a kezelés a kalapácsujj problémámon, jobb lett a lábam statikája.
Most nem érzek lábfájást, de még nem terheltem különösebben.

Elégedett vagyok a kezeléssel, ajánlanám másnak is a szolgáltatást, mert hatékony, a légkör bizalmi, a környezet kellemes, és mindig lehet parkolóhelyet találni a környéken.

 

Zsuzsanna (53)


 

Achilles-ín szakadásból eredõ helytelen testtartással szenvedek 8 évre visszamenõleg.

Gyógytornára jártam, ami részben segített.

Három kezelésen voltam Önöknél, és minden alkalommal "helyreraktak" - esetemben kb. havi egy alkalom kellene a tartós hatáshoz.

Kulturált környezet, korrekt hangulat, hozzáértés - szívesen ajánlom másoknak is.

 

Páll Zsolt (43)


 

20 éve nagyon erõs migrén rohamoktól szenvedtem.

Ehhez társult a hát fájás, fejfájás, és a nyak fájás.

Gyógyszereket szedtem, különbözõ masszázs típusokat próbáltam.

Már az elsõ kezelés után jelentõsen javult az állapotom, sokkal jobban éreztem magam, a migrén rohamaim is ritkábban jelentek meg.

A második kezelés után szinte teljesen elmúltak a fejfájásaim, migrénem és a hátfájásom is elmúlt.

Nagyon elégedett vagyok és minden ismerõsömnek csak ajánlani tudom a kezelést.

 

Liliana (28)


 

Alvás közben rendszeresen arra ébredtem, hogy zsibbadt és fájt a karom, ez késõbb fokozódott és napközben is többször megjelent.

Mielõtt Önökhöz fordultam, nem próbáltam más kezelést.

Egy kezelés után teljesen megszûnt a probléma.

Igen, valóban tünetmentessé váltam, a szolgáltatást szívesen ajánlom másnak is!

 

Márta (34)


Nyaki csigolya fájdalommal küzdöttem.

Masszázst próbáltam, de nem segített.

Az Önök kezelését követõen 90 %-os javulást érzek.

Ajánlanám másnak is a szolgáltatást.

 

Dejczõné Juhász Katalin (35)


 

A hátam fájt, valamint a medencémnél a baloldalon voltak erõs fájdalmaim.

A bal lábammal nehezen tudtam fellépni a lépcsõre.

Ezelõtt nem próbáltam mást és nem szedtem gyógyszert.

1 kezelésen voltam és megszûntek a hátfájdalmaim, a bal lábammal is sokkal jobban tudok járni, Miklóssal megbeszéltük, hogy júliusban megyek hozzá megint!

Nagyon elégedett voltam és másoknak is ajánlom és mesélem, hogy milyen jó keze van Miklósnak.

 

László Péter (53)


 

5-6 éve fennálló, változó intenzitású nyak-váll és felsõ háti fájdalmakkal küzdök, melyeket a stressz és a hosszabb számítógép elõtti munka provokál.

Idõnként masszázzsal próbálkoztam, de csekély eredménnyel.

Az elsõ kezelést követte egy fél napos helyi fájdalmakkal és kifejezett rossz közérzettel, vegetatív tünetekkel járó rosszabbodás, majd mintha elvágták volna, megszûntek a panaszaim.

A nyakamat azóta sokkal nagyobb szögben vagyok képes elfordítani, elmúltak az izomfeszülések a nyakamban, vállamban, fájdalmam sincsen.

A 2. kezelés erre csak ráerõsített.

Elégedett vagyok mind a kezelés minõségével és hatékonyságával, mind a kezelõ udvarias, szakértõ és kedves hozzáállásával.

Épp ezért szívesen ajánlom mindenkinek, akinek szüksége lehet erre a kezelésre.

Köszönet a terapeutának!

 

Dr. K. Eszter (48)


 

Derékfájásra panaszkodtam.

Nehézséget okozott a lehajolás, kb. fél évig álltak fenn a panaszok.

Flector tapaszt, fekete nadálytõ krémet használtam.

Rövid idõre enyhítették a fájdalmat, de tartósan nem oldották meg a problémát.

2 kezelésen jártam Önöknél, azóta jóval könnyebben mozgok és észrevettem, hogy máshol is voltak problémák.

A kezelés után sokkal jobban éreztem magam és tartós eredményt vettem észre.

Tökéletesen elégedett voltam, azóta több ismerõsömnek is ajánlottam.

 

Fûzi Petra (24)


 

Nyak és vállfájással szenvedtem. Ferde váll, banyapúp féle elváltozás több éve, jobb csípõ fájdalom jobb térd fájdalom, kb. egy éve áll fenn.

A térd fájdalom elektromos kezelése nem vezetett eredményre az SZTK  a-ban.

AZ acutape használata gyors javulást hozott.

Azóta szedem condrosulfot, remélhetõleg valamit használ.

Az egyéb panaszokat csak jógával, tajcsival, csikunggal és ritkán masszázs igénybevételével kezeltem.

A kezelést követõen szabadabb lett test szerte a mozgás érzetem.

Lazult a vállam, a csípõtájék se fáj annyira, de az talán még igényel némi kezelést.

Egészében általánosan jobb közérzetet, magabiztosabb gyakorlást eredményezett.

Igen ajánlom is minden esetben, amikor hasonló problémák kerülnek szóba.

 

Kocsis Ildikó (47)Serdülõkorom óta gerincferdülésem volt, és valószínûleg ebbõl adódóan sokszor fájt a hátam, derekam és a jobb térdem, illetve néha "becsípõdött" a jobb lapockám, és nem tudtam megemelni a karomat.

Nem tudtam, hogy a problémáim összefüggnek, és hogy a legtöbb fájdalom a gerincferdülésre vezethetõ vissza. Nem próbáltam ki más kezelést, inkább erõsítettem a törzsi izmokat.

A legelsõ kezelés volt a leghatásosabb, utána olyan apró problémáim is elmúltak, amelyekrõl nem is gondoltam, hogy kezelhetõk. Sajnos kb. egy hónap után újra visszatértek a tünetek. Két-három kezelés után már tartós javulás volt megfigyelhetõ, de szívesen mennék megint.

Kezelés után nagyon jól érzem magam, mintha magasabb és hajlékonyabb lennék, és sokkal olajozottabban mozgok. Tényleg olyan, mint egy "szervíz"!

Mindenkinek ajánlom!

 

Kitti (23)


 

Gerincferdülés (scoliosis)  és hanyag tartás okozta elváltozásokkal küzdöttem.

A gyógytorna kiegészítéseként vettem igénybe az Önök szolgáltatását.

Elõzetesen kipróbált módszerek: gyógytorna, tartásjavító segédeszközök: talpbetét, ülõpárna...

A kezelést követõen szemmel láthatóan rendezõdött a gerinccsigolyák helyzete, már az elsõ alkalommal!

Ismétlõkezelésen is voltam már.

Igen, nagyon elégedett vagyok, és szívesen ajánlom másnak is!

 

Döbörhegyi Dániel (16)


 

Mindkét kezemen, de fõleg a jobbon, zsibbadtak az ujjaim.

Decemberben a jobb vállam fájdalmával kerestem fel Önöket.

Jelenleg már 2 hónapja tartó, a jobb könyökömbõl kiinduló, az alkarba lesugárzó fájdalom okozza a problémámat.

Perskindol kenõccsel kentem be a vállamat esténként.

A könyökömet Voltaren 1% emulgéllel kenem.

Mivel fizikai munkát végzek, célszerû lenne a pihentetés, de ez jelenleg nem megoldható.

3 kezelésen vettem részt eddig, többször kaptam energiát a vállamra.

Mára fájdalom minimálisra csökkent!

Elégedett voltam, és ajánlottam Önöket családtagoknak, kollégáknak, ismerõsöknek!

 

Szabó Mónika (41)


 

A nyakam illetve a csuklyaizom körüli részek szoktak fájni, illetve rossz tartásom volt.

A kezelések nagyon jót tettek, felfrissült mindenem!

A kezelést megelõzõen csak néha masszíroztatni jártam el.

Az elsõ alkalmat követõen igen megkönnyebbült a nyakam és vállam.

Most is érzem a kezelés hiányát, mert fél éve nem voltam, s már éppen be szerettem volna jelentkezni! Ugyanis kezdenek visszatérni sajnos a problémák.

Ajánlanám másoknak is!

 

Kántor Szilvia (28)


 

Vállizmom merevségével, nyakcsigolya merevségével, hátfájással küzdöttem.

Masszíroztatással próbáltam enyhíteni a problémát, idõlegesen ez is hatott, de visszatértek a problémák, gyógyszert nem szedtem, nem is szeretnék.

Az elmúlt évben kb. 6 kezelésen voltam, ezáltal sokat enyhült a problémám.

Elégedett vagyok, hiszen jobb a helyzet, mint ezelõtt, nagyon diszkrét, kellemes a környezet, és nagy elõnynek tartom, hogy elõre megbeszélt idõpontra járhatok!

Ajánlanám másoknak is!

 

Andrea (44)


 

Nyaki csigolya, és évek óta tartó vállfájdalommal küzdöttem.

Masszázst és Fizioterápiás kezelést használtam, de nem segített.

Az elsõ kezelés, már 80% javulást eredményezett.

Másnap voltak helyi fájdalmaim, de már minden rendben.

Ezek után, biztos vagyok, hogy a második kezelés, meghozza a 100% gyógyulást.

Elégedett vagyok és bátran ajánlom másoknak is!

 

Törzsök Zsóka (60)


 

3 hónapja szenvedek nyaki és  vállfájdalmaktól.

Gyógyszert nem szedtem.

A kezelést követõen 90 %-os javulást érzek!

Természetesen szívesen ajánlanám másoknak is!

 

Pál Szilárd (36)


 

Hátfájás, lábzsibbadás gyötört idõszakonként visszatérõen.

Fizioterápia, gyógytorna és gyógyvízkezelések rövidtávú hatást nyújtanak különbözõ gyógyszerekkel kombinálva.

Évente két három alkalommal megyek Önökhöz, fõleg akkor, amikor idegbecsípõdést szenvedek, vagy ha állandósul a hátfájásom.

Kezelés után egy-két hónapig nincsenek fájdalmak és teljesen mellõzni tudom a gyógyszerszedést.

Elégedett vagyok, több kollégámnak is ajánlottam már.

 

Lajos (38)


 

Derékfájás kínoz, már jó pár éve.

Önök elõtt más módszert nem próbáltam.

2 kezelésen voltam, sokat javult a derékfájásom.

Az utolsó kezelés 3 hete volt, azóta tartós az új állapot!

Elégedett voltam, mert, ahogy elõre is jelezték, ez tényleg segített!

 

Sz. Ágnes (23)


 

 

Teniszkönyökkel küzdök, már kb. 2 hónapja.

Gyógytornát, gyógymasszázst, lóbalzsam krémet próbáltam eddig.

A gyógymasszázst eredményesnek éreztem, de a problémám nem oldotta meg.

2 kezelésen voltam, ezek után jelentõsen javult az állapotom.

Abszolút mértékben ajánlanám, már ajánlottam is!

 

Fekete Edvárd (31)


 

Évek óta gyakori derék- és nyaki fájdalmaim voltak.

Önök elõtt kipróbáltam többféle csontkovács kezelést.

4-5 alkalommal jártam Önöknél.

Nagyon jól esett a kezelés és utána azonnal jobban éreztem magam.

A kezelés erõssége pont megfelelõ volt számomra!

Már több embernek is ajánlottam a kezelést. Korrekt szolgáltatást nyújtottak.

 

Szilvia (38)


 

Gerincsérvvel mûtöttek 12 évvel ezelõtt.

4-5 éve derék, csípõ és térd fájdalmaim vannak.

3 éve nyaki érszûkületbõl eredõ keringési problémám volt.

Csípõ ízületi probléma miatt fájdalmas és nehézkes volt a járásom.

Fizioterápiás, fürdõ, gyógytorna, masszás rövid ideig csökkentette a problémákat.

Az alkalmazott csontkovács kezelés és a fájdalomcsillapító energia átadása lényegesen javított a helyzetemen!

Már az elsõ két alkalom után javulást éreztem, teljesen ugyan nem szûntek meg a derék, forgó és térd fájdalmaim, de abszolút elviselhetõvé váltak. Ezért, ahogy javasolták is, kb. 3-4 havonta újból igény beveszem a kezelést.

A kezelést annak is ajánlom, aki csak megelõzni szeretné a bajokat, akinek pedig már problémái vannak, mindenképpen próbálja ki!

 

TaLu (72)


 

Gerincferdülésem miatt kerestem csontkovácsot, így találtam Önökre.

Kizárólag gerinctornát próbáltam, ezt megelõzõen.

A problémámat 2 kezeléssel sikerült is helyre hozni!

Azóta 1-2 havonta megyek fenntartó kezelésre, amik után igazán jó a közérzetem!

Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel, azóta több ismerõsömnek is ajánlottam.

Természetes, mellékhatásoktól mentes, intenzív terápia!

 

Dr. Kis Tekla (30)


 

Derék, váll, gerinc, medence elcsúszása okozott régebb óta komolyabb problémát.

Izomlazítót és gyulladáscsökkentõt szedtem, sajnos kevés eredménnyel járt alkalmi hatásuk.

Az elsõ kezelés során sikerült optimális helyzet közelébe tenni a medencémet.

Az Önök javaslatára, idõszakonként újabb kezelést veszek igénybe, azóta panaszaim minimálisra csökkentek.

Igen, nagyon kedves és körültekintõ Miklós, nagyon erõs keze van, eddig Vele vagyok legjobban megelégedve az eddigi tapasztalataim szerint!


Ajánlom szívesen másoknak is!

 

Márta (57)

ITT jelentkezhet be kezelésre!

 

Az élet olyan, mint a kerékpározás. Állandóan mozgásban kell lennünk, hogy egyensúlyban legyünk.


/Albert Einstein/

 

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely