Bemutatkozás

 

Pap Miklósnak vagyok, a www.csontkovacskezeles.hu csapatának megalapítója. A kos jegyében születtem Budapesten. Első élményem a gyógyításról 12-13 éves koromban történt. Édesanyámat erõs fejfájás gyötörte. Én gyermekként segíteni próbáltam és egy tudat alatti mozdulattal rátettem kezeim a fájó részre. Meglepődve tapasztaltuk mindketten, hogy 2-3 perc alatt a fájdalom csökkenni kezdett, majd teljesen el is tûnt. Ezen lelkesedve önszorgalomból, jó néhányszor gyakoroltam a " fejfájás elmulasztást " családomban, nagyrészt sikerrel.

Édesapámnak köszönhetõen egészen fiatalon, 6 éves koromban kezdtem el harcmûvészetet tanulni. Ez a folyamat a mai napig nem szakadt meg, így több mint 20 év elteltével ma már instruktorként oktatom és gyakorlom azt. A sok éves edzés és gyakorlás közben sikerül kiismerni az ízületek mûködését, határait és a légzés fontosságát, különbözõ harci technikákon, küzdelmeken, lazításokon és harmónia gyakorlatokon keresztül.

 

„ Nagyobb, erõsebb szeretnél lenni? Le akarsz gyõzni másokat?

 Elõbb tanulj meg gyógyítani…”

 

A fenti mondat mindig is nagy befolyással bírt, vezérelt fejlõdésem során.

 

 

Mesteremnek hála, az évek során behatóan megismerkedtem a harcmûvészetek szellemiségével, a Bushido-val, mely egyet jelent az egykori szamurájok erkölcsi kódexével.

A harcmûvészet szerves része az ízületek ismerete és a természetes úton történõ gyógyítás, így ez mindig is nagyon érdekelt, különös tekintettel a "csontrakásra", más néven csontkovácsolásra, manuál terápiára.

Különös köszönetet szeretnék mondani jelen korunk egyik legeredményesebb gyógyítójának és szellem emberének, Kovács – Magyar Andrásnak.

Az általa létrehozott rendszer és eredményei csodálattal töltöttek el. A Szellemi Iskolát 2006-ban elvégezve került helyre bennem minden azokról a témákról, melyeket mindig is homály fedett. Tanításait azóta is hallgatom és követem, ezúttal is szeretnék köszönetet nyilvánítani neki:

 

 www.matrixdrops.com  | www.szellemvilag.huwww.csodalatosgyogyulasok.hu

 

A Mátrix Drops Protokoll rendszerét alkalmazva, kezeléseimet minden esetben 80-90 % - os javulás kísérte, így ajánlások révén egyre többen kerestek fel problémáikkal.

Az elmúlt 8 évben több mint 9000 ember keresett fel és kérte segítségemet. Számos betegséget, rendellenességet, elváltozást és fájdalmat sikerült "megoldanunk" a kedves paciensekkel, akiknek ezúton is köszönöm bizalmát, hiszen a gyógyulás mindkét fél érdeme!

Jelenleg Táltos utcai központunkban (1123. Táltos utca 15/B – 1.em)  fogadom a hozzám fordulókat.

 

Rólunk írták

„Mindig teljes test kezelést végez, hiszen a fájdalom okát keresi és szünteti meg, ezért tartós és maradandó a javulás. A rendszer fontos eleme, a kezelések során történõ energia közvetítés mely a Energizáló, kimozgató masszázst fájdalommentessé teszi…”

„Minden kezelésen az elérhetõ maximális javulásra törekszik…”

„Egymást követõen maximum 3 kezelésre van szükség. Javaslatai betartása mellett, a legtöbb esetben a fennálló problémák, elváltozások 3 alkalmat követõen megoldódnak…”
 


Ügyfél elégedettségi felmérés alapján 1 kezelést követõen, a hozzánk fordulók átlagosan 75%-a javulásról számolnak be. A felmérést kitöltõk életkora: 15 - 89 év.

 

A hozzánk fordulók referenciáit itt olvashatja:   Referenciák

 

ITT jelentkezhet be kezelésre

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely