Mikor tudunk segíteni?

A nyugati és alternatív gyógymódok hitelességéről és eredményességéről mai napig sokan vitáznak. Legtöbben a nyugati orvoslással próbálkoznak elsőként, és ha az nem hoz eredményt, akkor nyitnak alternatív gyógymódok felé. Ilyenkor persze nem tudja az ember kihez is forduljon, hol találkozik majd hiteles segítséggel, annyi minden valós és valótlan mende monda terjed az interneten.

A helyes hozzáállás a megelőzés lenne, azaz egy olyan életmód, amely kizárja azokat a negatív környezeti hatásokat, mik felelősek egészségügyi problémáink kialakulásában. 

A mai civilizációs világ az elmúlt évtizedek során igen komoly változásokat hozott bolygónk életében. Táplálékaink nem tartalmazzák már azt a beltartalmat mint nagyszüleink idejében, az ételek előre csomagoltak, tele a szervezetünk számára káros anyagokkal. A földsugárzások természetesen káros mivolta mellett, a civilizációs hatás következményeként egyre több a nehézfém felhalmozódás és elektroszmog terheltség az embereken, ez kihat a viselkedésre és sorolhatnánk. Elengedhetetlenné válik, hogy kezünkbe vegyünk életünk felett az irányítást, ehhez viszont tudatosodásra van szükségünk.

A tudatosodás első lépéseként érdemes megváltoztatnunk fekhelyünket, hogy éjjelente ne érjenek káros Hartmann és vízér sugárzások, második lépésként vegyünk igénybe néhány alkalom 126 ízület átmozgatása kezlést, hogy megszüntessük a gerinc eredetű okokat, hiszen az orvosi statisztikák szerint a betegségek 80 %-a gerinc erdetű. Harmadik lépésként változtassuk meg táplákozásunk, hiszen jelenlegi állapotunk eddig fizikai és mentális megszokásaink, állandóságaink, rögeszméink következménye. Zárjuk ki étrendünkből azokat az élelmiszereket, melyek mára tudományosan bizonyítottan is károsak (glutén, tojásfehérje, cukor, tej, lágysajtok, olajban sült ételek, fluoros fogkrém és víz, szója).

Fontos azonban, hogy ne csak megritkítsuk étrendünket, hanem bevegyünk hasznos tápanyag forrásokat. Mátrix Computeres elemzésünk során javaslatot teszünk az egyén számára helyes étrendre, egészséges forrásokra.

Ne akarjunk mindent egyszerre! Túl sokat vállalva és később nem teljesítve magunkat hozzuk hátrányba.

A fenti néhány változtatás eredménye heteken belül érezhetővé válik, az egyén számára életminőség emelkedést előidézve, ezáltal kialakítva egy egészséges önbecsülést és önbizalmat, hiszen tapaszalat útján a hit értelmet nyer, megemelve ezzel a tudatot.

Évtizedek óta eredményes Mátrix Drops Protokoll rendszerünk egy életmódbeli változtatást kínál, hatákonysága azon múlik, hogy egyén milyen szinten képes változásokat generálni életében. Ehhez nyújtunk segítséget kezeléseinkkel, ahol a gyakorlatban már 1 alkalmat követően komoly javulások tapaszatlhatóak. Tanfolyamaink során átadjuk azt a szemléletmódot, azokat a kulcsokat, melyekkel Ön is rövid időn belül komoly pozitív változásokat élhet meg mentális és fizikai állapotában.

A félelem, vagy kételkedés a nem tudás, vagy bizonyság hiányában tör ránk. Kezelésenik eredményeként javulást tapaszalva Önben is felerősödhet a vágy a tudatos élet felé.

 

Az ember hit alapú lény. Az tud megvalósulni számára amit a hitrendszerében el tud fogadni. A nyitott hozzáállás meghozza eredményét  Segíteni azon kedves pácienseinknek tudunk, akik képesek változtatni.

Kezeléseink nem helyettesítik az orvosi diagnosztikát és kezeléseket!

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely