Elektroszmog védelem

 

Az elektroszmog káros hatásainak elhárítására szolgáló MM protektorok                                         

A Matrix Drops Kft. MM logóval ellátott elektroszmog protektora hathatós segítség az elektroszmog védelemben. A 869. számú Matrix Drops készítmény pedig képes visszaállítani az elektroszmog okozta információzavarokat a szervezetben.

Az elektroszmog, az elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás.

A kutatások azt bizonyítják, hogy a mobiltelefon-használóknál nagyobb az agydaganat kialakulásának valószínűsége. Bárki megtapasztalhatja, amikor huzamosabb ideig telefonál mobil telefonkészülékével, hogy nemcsak a fülünk, hanem akár a fejünk is felmelegszik, izzad a keletkezett hőtől. A sugárzások legjelentősebb élettani hatása a dielektromos fűtés (ezen az elven működik például a mikrohullámú sütő is).

Köztudott, hogy a szervezetünk sejtjei elektromágneses irányítás alatt állnak.

A természetben jelen lévő 0.1 – 100 Hz frekvenciasávba eső elektromágneses hullámok szabályozzák a testben végbemenő biológiai és kémiai folyamatokat. Ebben a tartományban mozgó hullámokat hoznak létre a viharok, földrengések vagy a Föld mágneses tere. A háztartási gépek szintén ilyen frekvenciájú elektromágneses hullámokat keltenek. Szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira, gondoljunk csak a fronthatások által okozott rossz közérzetre, vagy az időjárástól függő hangulatváltozásokra, melyek magyarázata a légköri elektromosság változásaiban és intenzitásában keresendőek.

Egy újszerű felfogás, hozzáállás és gondolkodásmód vált szükségessé.

Világunkban rohamosan nő a felállított adótornyok és sugárzó elektromos berendezések száma. Ezzel párhuzamosan pedig megnőtt a diszharmonikus erőterek mennyisége is. A káros sugárzás elleni védelmek szükségessége a halmozott gondok miatt indokolttá és halaszthatatlanná vált!

Térharmonizációs MM protektorral és a 869. Matrix Drops készítményünkkel a szervezetünk terei ismét harmonizálódhatnak, és gondtalan élvezőivé válhatunk korszerű technikai berendezéseinknek. A Matrix Drops Kft. MM elektroszmog védelme hatásosan csillapítja a következő sugárzásokat: Alacsonyfrekvenciájú mágneses terek. Magas frekvenciájú elektromágneses mezők (RF). Elektromos mezők (LF).

A készülékek minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek az Andrológiai Egészségügyi Kutató és Szolgáltató Kft. által.

Az MM protektor elhelyezése: A Telefonvédelemre szolgáló készüléket ragasszuk a mobiltelefonunk hátoldalára. A személyvédelmet hordjuk magunknál irattárcánkban, vagy akár az óránk hátuljára ragasszuk fel. A komputer monitor védelmet helyezzük munkaasztalunkon a készülék közelébe. A laptopunk monitorának hátuljára ragasszuk fel. Az autóvédelmet az autó utasterében helyezzük el.

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2013/35/EU IRÁNYELVE (2013. június 26.) A munkavállalók fizikai tényezők (elektromágneses terek) által okozott kockázatoknak való expozíciójára vonatkozó egészségügyi és biztonsági minimumkövetelményekről ad széleskörű feladatokat az elektroszmoggal szembeni védelemmel kapcsolatosan. Az irányelv (22) pontja szerint: A munkáltatók számára elő kell írni, hogy biztosítsák az elektromágneses terekből eredő munkahelyi kockázatok megszüntetését vagy lehető legkisebbre csökkentését.

A különböző méretű elektroszmog protektorok:

- Telefonvédelem                            

- Személyvédelem, komputervédelem

- Autóvédelem, térvédelem                         

         

 

Forrás: www.matrixdrops.com

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely