Sajtóközlemény

2015 | 08 | 24.

In2It Health Egyéni Cég

 

 

Sajtóközlemény

 

 

PSZIHOSZOMATIKUS PROBLÉMÁK FELTÁRÁSÁRA MDC KÉSZÜKÉKKEL, A KÖZÉP – DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN

 

TÁMOP - 2.3.6.B-12-1/3-2014-0058

 

In2It Health E.C, mint Kedvezményezett, TÁMOP- 2.3.6.B-12-1/3-2014-0058 azonosítószámú, „AZ IN2IT HEALTH INNOVATÍV CÉLJA, AZ ALTERNATÍV GYÓGYÁSZAT KIEGÉSZÍTÉSE, PARTNERE MEGLÉVŐ, ILLETVE SAJÁT ÜGYFÉLKÖRÉNEK BŐVÍTÉSE, A MD COMPUTER BESZERZÉSÉVEL, MELLYEL DETEKTÁLHATÓAK ÉS KIEGYENSÚLYOZHATÓAK A MENTÁLIS, ÉRZELMI ÉS FIZIKAI PROBLÉMÁK.” című, az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott pályázatát 2014 telén az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásra érdemesnek ítélte meg.

 

A projekt megvalósítása 2015. március 1.-vel kezdődött és 2015. augusztus 31.-napján zárult le. Jelenleg a záró projekt beszámoló és egyben záró kifizetési kérelem összeállítása és benyújtása van folyamatban. A pályázatban vállalt összeg kötelezettséget teljesítette a Kedvezményezett.

 

A projekt célja az In2It Health, stratégiai partnerei évek óta működő, sikeres természetgyógyász tevékenységében felmerült hiány kielégítése innovációs és preventív szolgáltatásával, elsősorban a Közép-dunántúli régió területén, melyhez a Mátrix Drops Computer beszerzése szükséges. A MD technológia NASA fejlesztésen alapuló, 2012-ben bejegyzett magyar szabadalom, versenytársa igen kevés. Fizikai egészségünk érzelmi, lelki állapotunk következménye. Érzékeli a minket alkotó mágneses és elektromos tereket (1 perc alatt 8 millió adat), így detektálja energetikai, érzelmi, hangulati változásainkat, kiválasztva a megfelelő korrigáló információs cseppeket. A cseppek szervezetünket alkotó 108 ásványi elem tiszta információit tartalmazzák, hasonlóan mint egy számítógépes szoftver, vízben tárolva.

 

Az In2it Health potenciális vevői azon gyógyulni vágyó, tudatos, 25-70 év közötti családos férfiak és nők, akik hajlandóak változtatni életvitelükön egészségük érdekében, a prevencióra helyezve a hangsúlyt. Másik csoport a 28-50 év közötti egyedülálló „manager” típusú férfiak és nők, akik az ún. „burn out” szindrómában szenvednek, 2-3 eredménytelen módszer kipróbálásán túl vannak. Célcsoportunk a gyógyszerközpontú orvoslásban csalódott és hosszú távú, működő megoldást keres.

 

A pályázat keretén belül került sor a Mátrix Drops Computer beszerzésére, marketing tanácsadásra, mely a bevezetéshez szükséges stratégia kiépítéséhez nélkülözhetetlen, valamint iroda bérlésére, a projektidőszak idejére, irodai háttérmunka céljára.

 

A pályázat keretein belül elnyert támogatás összege 3 millió forint.

 

 2015 | 08 | 24.

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely