Energia kezelés

 

Életünk folyamán majdnem minden nap használjuk az "Energia" szót, viszont kevesen gondolunk bele, hogy valójában mit is takar az. Az anyag, mint kézzel fogható, érzékelhető valóság csupán kicsiny hányada a végeláthatatlan, végtelen kozmoszt összetartó energiának.

Anyag és energia nem léteznek egymás nélkül. A kvantumfizika is feltárta, hogy az atommag sem anyag, hanem egy többdimenziós térben történő rezgőmozgása a parányi anyagnak. Az energia az, ami életjelenségeink túlnyomó többségét teszi ki.

 Az anyag és energia egymásba folyamatosan átalakul. A kozmoszban hallottunk már fekete lyukakról, ahol az anyag "eltűnik" és hallottunk fehér lyukakról, ahol pedig anyag keletkezik. Valójában a fekete lyukakban az anyagból rezgés lesz, a fehér lyukakban pedig ezen rezgések öltenek testet, azaz materializálódnak.

Fontos felismernünk, hogy ez a rendszer nem csak a világűrben létezik, hanem itt működik bennünk, minden egyes emberi lényben.

Vizsgáljuk meg energia testünket! Ahogy közelítjük hozzá másik tenyerünket 2-3 cm-re melegséget érzünk. Távolabbról próbálkozva 10-20 cm -re újabb burkot érzünk. A hő energia, amely apró kvantumokat hordoz.

Az univerzumban minden rezgés hatással van minden más rezgésre!

 

Csakráink

 

Csakráink valójában energia belépési pontok, energia kapuk testünkön.

Csakra neve

Színe      

Belső elválasztású mirigye

Gyökér

vörös

petefészek, herék

Köldök

narancs

mellékvese

Napfonat, lép

sárga

hasnyálmirigy

Szív

zöld

csecsemőmirigy

Torok

kék

pajzsmirigy

Harmadik szem

viola

hipofízis

Korona

fehér

tobozmirigy

 

 

 

A csakránkon lép be az energia testünkbe, így az ezek által táplált belső elválasztású mirigyek alakítják át a kozmoszból érkező energiákat a szervezetünk által értelmezhető hormonokká.

7 fő csakra és 21 mellék csakra található az emberi testen. (Az akupunktúrás pontok is apró csakráknak mondhatóak).

Minél több energiát áramoltatunk magunkon keresztül, annál egészségesebbek vagyunk!

Természetesen csakráink alul működése belső elválasztású mirigyeinkben okoznak problémákat, ami miatt felborulhat hormon háztartásunk. Külsőleg gyógyszerekkel ezeket helyreállítani tartósan nem lehetséges!

 

Belátható, hogy egészségünk kulcsa a mi kezünkben van!

 

A helyes, egészséges működéshez tisztítsuk meg csakráink és energia testünket a káros sugárzásoktól.

Második lépés, hogy zárjuk ki a zavaró, negatív tényezőket életünkből! Ide tartoznak a  Káros földsugárzások, Táplálkozás, az önpusztító negatív gondolatok és kapcsolatok.

Harmadik lépés csak az Energia kezelés, mivel a 2. lépés kihagyásával a gyógyulás, pozitív hatás elmarad, vagy csak ideiglenes!

Az Energia kezelés folyamán a gyógyító egyfajta csatornaként működik, nem saját energiáját adja, hanem a végtelen kozmosz energiát közvetíti, ezzel tölti fel a páciens energetikailag alulműködő csakráit, energia mezőit.

 

A kezelés közben folyamatos energia közvetítés történik!

 


 

Bejelentkezés a fejlécen, az Időpontfoglalás -ra kattinva!

 


 (Forrás: KMA - Nagy Táltoskönyv)

 

" A legcsodálatosabb élmény, ami bennünket érhet, a misztikum. Minden igazi művészet és tudomány születését a misztikum alapérzése övezi. Aki nem ismeri, akit nem tölt el már csodálattal, az félig már halott és köd ereszkedett szemére. "

/ Albert Einstein /

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely