126 ízületünk átmozgatása - Energizáló masszázs - Kezdő tanfolyam

ÉLETRESZÓLÓ BIZTONSÁGOS TUDÁS, GYAKORLATI KULCSOK ÁTADÁSA 2 NAP ALATT!

Olvassa el résztvevőink véleményeit...

 

ÚJ TEMATIKA - TÖBB GYAKORLAT!

 


  

szombat-vasárnap: 09:00 – 17:00

 A kurzusokat vezeti:

Pap Miklós 
Alternatív Mozgás - és Masszázs terapeuta

Felnőttképzési nyilvántartási szám:  B/2020/003098

"Egy nagyon magas színvonalú, kellemes helyszínen megrendezett képzésen vehettünk részt, maximálisan felkészült - nagy tudású oktatót ismerhettünk meg. A második nap végére számos panaszom mérséklõdött, vagy megszûnt. Állandó hát és  váll fájdalmam minimálisra csökkent. Lábfájdalmam, aminek forrása a haránt boltozat süllyedése volt - pillanatnyilag teljesen megszûnt."  V. Zsoltné (48)  


 

Kedves Érdeklõdõnk, amennyiben Ön:

 

- a kialakult problémák természetes megoldását keresi,

- azonnali eredményt vár el,

- a holisztikus diagnosztikát részesíti elõnyben,

- fájdalom és kockázatmentes megoldást keres,

- szeretne a környezetében élõkön hatékonyan segíteni,

- megelőzni kívánja a betegséget

 

...úgy tanfolyamunk Önnek életre szóló élmény lesz!

 

Kezdő kurzus - Tematika

- Speciális izomlazítási technikák, energizáló mélymasszázzsal,

- Mozgásszervi diagnosztika

- 100 fogás technikái, fájdalommentes kimozgatások

- Bemutatjuk az alábbi problémák megoldásait a gyakorlatban is:

- fejfájás, fülzúgás, migrén, szédülés, nyak-váll fájdalmak, 
- gerinc problémák, gerincsérv, nyak, hát, derék, láb fájdalmak oldása, 
- tenisz –és golfkönyök, csukló-és ujjfájdalom, kézzsibbadás, meszesedések, 
- lúdtalp, csípõ -, forgó fájdalom/beszûkülés, térdpanaszok, boka-lábfej fájdalmak oldása.

- otthon végezhető, speciális tornagyakorlatok,

- Információs tereink + azok harmonizálása: a Mátrix Drops Protokoll bemutatása

 

"Sokkal többet kaptam a tanfolyamon, mint amire számítottam. Kimondottan elégedett vagyok, minden tekintetben, a kurzus minõségével. Messzemenõkig, az egyik leghitelesebb ember akivel találkoztam a gyógyászati prakszisom alatt."  Pásztor Magdolna (35)

 

AZ ISMERT BETEGSÉGEK 80 % -a GERINC EREDETÛ!
Ezért elengedhetetlen annak egészséges állapota.

  

"Az oktató szakmailag és emberileg is a lehetõ legtöbbet nyújtotta. Precíz, pontos szaktudás. Masszõrként, már az elsõ páciensemnél tudtam legalább öt új fogást alkalmazni, kiegészítve az addig végzett gyógymasszázst. " Andi (38) 

  
A kurzus elvégzését, majd kellõ gyakorlatot követõen, Ön képes lesz a környezetében élõk mozgásszervi problémáit természetes, hatékony, fájdalom és kockázatmentes módon oldani!*

 

" Igen ritka az ilyen, ár-érték arányban meghirdetett tanfolyam. " Gica (25)

 


  

További infok

 

Pap Miklós közel 15 éve foglalkozik a különböző manuál terápiás/ "lágy csontkovács" technikák és masszázs módszerek tanulásával és alkalmazásával. Praxisa alatt közel 35.000 ember kezelését végezte el, jelentős sikerrel.

Ügyfél elégedettségi felmérés alapján 1 kezelést követõen, a hozzá fordulók átlagosan 75%-a javulásról számolnak be. A felmérést kitöltõk életkora: 15 - 89 év.
 

Nagyon jó az elõadásmódja, lendületes, érthetõ.  Örülök, hogy a Sors ideirányított.  Sz. Ildikó (48)

 

Alkalmazott rendszerünk, az alternatív technikák veszélytelen és leghatékonyabb elemeit tartalmazza. A különbség, hogy a kezelés nem erővel, hanem masszázs közben, energia átadásával történik. A mély izomzat megfelelõ átmozgatásával és fellazításával, az izom kötegeken történő speciális toló-nyomó masszázs segítségével elérhető, hogy az izmok/inak/szalagok maguktól húzzák helyre az elmozdult csigolyákat, ízületeket. A kurzus alapelve: gerinchez, csigolyákhoz sohasem nyúlunk!

"A kurzuson gyakorlatias, igen hatékony tudást adok át, mely könnyűszerrel beépíthető masszõrök, gyógytornászok, természetgyógyászok tevékenységébe. Kezdő, egyéni érdeklõdõink is képesek lesznek segítséget nyújtani a környezetükben élő egészséges emberek számára. A sikeresség nem az erõ, hanem a technika, továbbá a testsúly és energiáink helyes használatán múlik, így szeretettel várjuk kedves hölgy érdeklődőinket is! "


"Nagyon kíváncsi voltam, hogy a meghirdetett témákat át lehet-e adni ennyi idõ alatt, de Miklósnak sikerült. :) Mindent hasznosítottam, beépítettem a munkámba és a hétköznapjainkba. Úgy érzem sok embernek részt kellene vennie ilyen oktatáson, hogy változzon a világ körülöttünk."  Takácsné B. Gyöngyi (47)

 

Haladó gyakorlat


A kezdő kurzus elvégzését követően 1 napos haladó gyakorlati alkalmat hirdetünk meg, ahol lehetőség nyílik az elsajátított technikák felügyelet melletti gyakorlására.

Elmélet nélküli gyakorlati oktatás. Részvevőknek várjuk, akik már elvégezték a Kezdő tanfolyamot. Folyamatos oda- vissza kezelések egész nap, kérdések megválaszolása, mozdulatok stabilizálása, technikák finomítása, mozdulatsorok kontrollálása. Kiegészítő manuálterápiás és Trigger-pont technikák elsajátítása.

„Sokrétû, izgalmas és hatékony tudásra tehettünk szert a hétvégén. Nem csak a gyakorlati, hanem az elméleti tudásanyag, a látásmód és filozófia is nagyon érdekes volt. Sok mindent tudhattunk meg olyan erõkrõl, amelyek egy új, érdekes világot nyitottak meg nekünk. Igen hatékony rendszert sajátíthattunk el, így már másnap sikerült két fájó vállat sikerrel kezelnem, valamint egy zsibbadó, égõ fájdalommal teli kar problémáit feloldani. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a képzésen, hálás vagyok Miklósnak, hogy átadta nekünk ezt a tudást, valamint, hogy 2 másodperc alatt megszüntette a hónapok óta tartó könyök fájdalmamat. Elkezdtünk látni dolgokat, nem csak nézni...”      Hajdú Zoltán (34)

 


Fontos információk

 

Helyszín:    1123. Bp. Táltos utca 15/b - 1.emelet

Megközelíthetõség:  MOM Parktól 5 percre.

BKV javasolt útvonal:  Széll Kálmán térrõl, vagy Déli pályaudvarról 61-es villamossal, Pest felõl a 8, 112,110 buszokkal BAH csomópontig, majd gyalogosan.

Térképhez görgessen az oldal aljára!

 

Masszázs ágy:  Kérjük, aki rendelkezik masszázs ággyal, mindenképpen hozza el!

Parkolás: hétvégén ingyenes

Étkezés egyénileg megoldandó, közelben MOM park.

 

" Masszázs tevékenységem kiegészítéseként, jól tudom majd alkalmazni az ízületek kimozgatását. Tökéletes helyszín, minden igényt kielégítõ ( parkolás, tisztaság, öltözésre lehetõség,  oktató terem mérete , szellõzése , csendes környezet). Szívesen ajánlom másoknak is a részvételt! "       Hédi (49) 


Részvételi díj:

 

KEZDŐ KURZUS:       80.000 Ft / 2 nap

HALADÓ GYAKORLAT:       35.000 Ft / nap

 

  SZÉP KÁRTYÁT IS ELFOGADUNK! /igény esetén előre jelezze!

 

A kurzus min. 6 fő jelentkezése esetén indul!

Maximum 10 párt tudunk egyszerre fogadni*a tanfolyamról, a helyszínen számlát állítunk ki 

*Felnőttképzési nyilvántartási szám:  B/2020/003098
*az előleg 10.000 Ft/fõ, utalással / banki befizetéssel rendezhetõ, a kurzus elvégzésérõl Látogatási igazolást állítunk ki

 

REGISZTRÁCIÓ MENETE:

 

 

 

1. A gombra kattintva töltse ki az űrlapot, ezt követõen 2 munkanapon belül elküldjük Önnek az utalási részleteket az előleg befizetéséhez.

2. Utaljon el 10.000 Ft / fõ előleget a megadott számlaszámra*

3. A fennmaradó összeget a helyszínen tudja rendezni.

*az előleget a helyszín lefoglalására kérjük, lemondás esetén visszautalni nem áll módunkban

  

 

Elérhetőség, kérdés, további információ

 

+36 70 620 1642 | info@csontkovacskezeles.hu

 

*    Eddigi tapasztalataink és visszajelzéseink alapján elmondható: a tanfolyam kb. 80% gyakorlat és 20 % elméleti részből áll, a 2 nap alatt figyelemmel begyakorolt mozdulatsorok, kezdetben a személyes jegyzet segítségével, majd a gyakorlati alkalmat követõen már anélkül végezhetõek.

** tanfolyamunk, kezeléseink nem helyettesítik az orvosi kezeléseket és diagnosztikát, azok kiegészítéseként történnek.

*** Az oldalon közölt információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely