Árak, akciók, csomagok

Áraink 2023.01.01-től érvényesek.

 

126 ízületünk átmozgatása kezelés energia közvetítéssel

- Mikor indokolt?

Fejfájás, fülzúgás, migrén, nyakmerevség, vállfájdalmak,  hátfájás, gerincsérv, porckorongsérv, gerincferdülés, derékfájás, tenisz és golfkönyök, csukló-és ujjfájdalom, ízületi merevség, lúdtalp, csípő fájdalom/beszűkülés, térdpanaszok, boka-lábfej fájdalmak esetén. A gerinc állapota hatással van belső szerveire is! Egyes légzési-, szív – és hasi panaszok hátterében is csigolyablokk áll. Ízületi húzódások, sérülések után,  energetikai zavarok, levertség, hormon problémák, állandó fáradtság, stressz, manager betegségek, depresszió, rossz közérzet, fejfájás, fülzúgás, hallásgondok, szellemi leterheltség, koncentrációhiány esetén. 

- Mit tartalmaz?

Személyes állapotfelmérés, izomzat fellazítása, 126 ízületünk fájdalom és kockázatmentes átmozgatása, 100 fogás alkalmazása, energia közvetítés, ellenőrző állapotfelmérés, javaslatok a helyes tartásra, lazító, erősítő gyakorlatokra, táplálkozásra. A gerinckezelés közben folyamatos energia közvetítés történik. Aura sérüléseinek feltárása, tisztítása, feltöltése energiával.

- Kulcspontok:

Holisztikus vizsgálat, teljes test kezelés, mobilizálás, kiváltó okok megszüntetése, stabilizáló és energia kezelések.

- Várható eredmény:

Átlagosan az 1. kezelés 60 - 90 % közötti javulást eredményez.

3 kezeléssel elérhetõ a hosszú távú panaszmentesség

- Ár:   25.000 Ft helyett, most 19.900 Ft / alkalom 

- Kezelés ideje: 30 perc

 

FOGLALOK MOST IDÕPONTOT!

 


Mátrix Drops Computeres elemzés és cseppek

- Mikor indokolt?

Energetikai, érzelmi, kapcsolati zavarok, gondolati örvények, lelki súlyok, átélt traumák, ismeretlen okú tünetek fennállása esetén, alvászavar, nehézfémterheltség, étel és egyéb allergiák, terméketlenség, negatív viselkedési minták felodása ...

- Mit tartalmaz?

Mátrix Drops Computeres mérésünkkel egyénre szabottan meghatározzuk a szervezet információs zavarait. Fény derül a következõkre: - nyomelemek, vitaminok hiányai, - baktériumok, vírusok, gombák jelenléte - szervrendszereink energiaszintje, - nehézfém terheltség - pszihoszomatikus örvényeink és azok lenyomatai - családi viselkedési mintáink - entitások jelenléte - felismerjük téveszméink, tévképzeteink. Mérésünkkel egyénre szabott javaslatot tudunk tenni a táplálkozás megváltozatására, kerülendõ ételekre, valamint a szervezet számára fontos tápanyagok bevitelére.

- Kulcspontok:

A qvantumfizikai elveken mûködő MD computer segítségével a páciens valójában saját lelkének tesz fel kérdéseket, a mérés eredménye egy éppen aktuális megoldandó feladat (hagymahéj) körül fog csoportusulni, 7 finom információs mezőnket vizsgálja, 8.000.000 impulzust mér, a detektált információkat Fourier sorokká alakítja, összehasonlít a memóriában tárolt milliónyi viselkedési mintával.

Az MD csepp drágakövek holografikus struktúráját tartalmazó információs készítmény, mely képes a szervezet különbözõ információs zavarait helyreállítani. Nem gyógyszer és nem gyógyhatású készítmény!

- Várható eredmény:

MD protokoll és cseppek alkalmazását követõen a tünetek azonnali enyhülése tapasztalható sok esetben, azonban krónikus problémáknél, nehézfém kivezetéseknél a cseppek 2-3 hónapig történõ alkalmazása után várhatóak komolyabb eredmények.

Megfigyelésünk, hogy 3-4 alkalom MD kúra (mérés + cseppek alkalmazása) után jutunk el a valódi mélységig/alkatig. Ezt követõ mérési eredmények általában már az egyén valódi szubsztanciáját jellemzik.

- Teljeskörű elemzés ára:         23.900 Ft / alkalom     Mérés ideje: 60 perc

- Kontroll mérés ára:                18.900 Ft / alkalom     Mérés ideje: 30 perc

- MD cseppek ára:                     4.500 Ft / üveg

 

FOGLALOK MOST IDÕPONTOT!

 


Mátrix Drops cseppek kiválasztása gyorsméréssel

- Mikor indokolt?

Abban az esetben, ha vendégünk az aktuálisan szükséges cseppeket szeretné alkalmazni, de elemzésre nem tart igényt.

- Mit tartalmaz?

Kezeléseinken résztvevõ vendégeink számára ingyenesen biztosítunk gyorsmérést a Mátrix Drops Computerrel. Ekkor nem végzünk elemézést/kiértékelést, a kezelõ a mérést követõen kiválasztja a gép által javasolt információs mintákat, melyeket a lehetõsége van megrendelni.

- Ár:       ingyenes 

- Mérés ideje:    max. 5 perc

 

Ingyenes gyorsmérésre kérjük telefonon egyeztessen időpontot: +36 70 620 1642


Meditáció - Vizualizáció - Emléksúly levétel

- Mikor indokolt?

Életünk során számtalan esemény történik velünk. Minden ilyen történés/emlék egy érzéssel kódolódik, ez határozza meg, hogy az emlék számunkra pozitív vagy negatív töltetű. Életünk minden egyes pillanata tudatalattinkban rögzül. Az egykor átélt érzés, melyről azt gondoljuk, hogy már túl vagyunk ratjta, már feldolgoztuk, akár évtizedek elteltével is reaktiválódhat, újból megjelenhet és fizikai tüneteket okozhat! Ilyen betegség pl. az ekcéma, mely majdnem mindig lelki síkról ered.

- Mit tartalmaz?

Meditációs kezelésünk során meditatív állapotban - ami egy kellemesen nyugodt, de éber állapot - hozzáférünk a lélekben kódolódott emlékekhez és a hozzájuk kapcsolódó érzésekhez, majd képesek vagyunk azokat feldolgozni. 

- Kulcspontok:

Elménk számára nincs különbség egy valódi vagy egy elképzelt esemény között. Megszabadulhat a múltban átélt traumák emléksúlyaitól, berögzült megszokásoktól, téveszméktől, félelmektől. Feloldhatóak a belső gátlások, fóbiák, magzatkori traumák, halálesetek hatásai, gyerekkori elnyomások, altatás közben elhangzott "sokk" -ként ható mondatok. Letehetőek párkapcsolatokból eredő sérülések, mint a bűntudat és kisebbrendűség érzés. 

- Várható eredmény:

Megfigyelésünk, hogy már 1 kezelés hatására is komoly oldódások történnek. Az erősen "bevésődött" emlékek zöme sokszor már első alkalommal feloldódik. Az apróbb minták, elfojtások, elakadások megtalálására és feltárására viszont több alkalomra van szükség. Tudatalatti vizualizációval jelentős javulás érhető el hormonzavarok és gyermektelenség esetén is.

 

- Ár:       38.900 Ft / alkalom

- Kezelés ideje:    90 perc

 

FOGLALOK MOST IDÕPONTOT!


Reflexológia kezelés

- Mikor indokolt?

Ideg- és hormonrendszeri zavarok, szervi problémák esetén. 

- Mit tartalmaz?

Állapotfelmérést követõen kezelésrõl kezelésre észlelhetõ a javulás. Reflex és nyirok masszázs nem csupán a testet regenerálja, hatása megnyugtatja a lelket és lecsendesíti a gondolatokat.

- Kulcspontok:

A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A zónák masszírozásával helyileg vérbõséget alakítunk ki, így reflexívvel a hozzá tartozó szerv vérkeringését serkentjük. A vér szállítja a sejtekhez az építõanyagokat, az oxigént, a hormonokat, az ellenanyagokat (antitesteket) és a sejtektõl az anyagcsere termékeket is.

- Várható eredmény:

Kezeléseim élettanilag hatnak az idegrendszerre, befolyásolják a vérkeringést, a nyirokkeringést, az immunrendszert és a hormonrendszert. Méregtelenítõ, lazító, feszültségoldó és harmonizáló hatásuk van a szervezetre. szervi problémánál az eredményes kezelés 8-10 alkalmat igényel és következménye, hogy beindulnak az öngyógyító folyamatok, a harmónia újra kialakul.

- Ár:               18.000 Ft / alkalom

- Kezelés ideje:    60 perc

 

IDŐPONTFOGLALÁS REFLEXOLÓGIÁRA:  +36 70 620 1642

 

SZÉP Kártya elfogadóhely
Bankkártya elfogadóhely