...

Értsd megvégre a teljes képet! – Ha erre nem figyelsz, bármilyen csontkovácshoz, orvoshoz vagy terapeutához elmehetsz, csak töredékét éred el annak amit elérhetnél!

Ebben az ingyenes videósorozatban bemutatom azokat a nem közismert tényezőket, amik a fizikai betegségek és fájdalmak nagy részéért felelősek.

Ezek a tippek akkor is hatékonyak, ha még nem jártál nálunk kezelésen, ha pedig a kezelésünkkel együtt alkalmazod őket, sokszoros eredményre számíthatsz.

Rövid ideig egy 7 részes videósorozat fomájában INGYENESEN elérhetővé tesszük azokat a tippeket, amiket egyébként csak zárt körű kurzusainkon osztunk meg…

Olyan tippeket adunk át, amiket a legtöbb csontkovács/Orvos/Terapeuta stb. vagy nem tud, vagy eltitkol, hogy többször járj vissza hozzá…

Ebben a videóban a következőkről lesz szó:

A szerző

Ifj. Pap Miklós
A csontkovacskezeles.hu alapítója

Több mint 15 éve vagyok hivatásos természetgyógyász, alternatív mozgásterapeuta és Matrix Drops tanácsadó. Tanítóm Kovács-Magyar András, az ő tanításainak szelleme jelen van munkám minden részletében még napjainkig is.

Hivatásom kezdetétől több mint 35000 ember fordult hozzám különféle testi, lelki és szellemi problémákkal. Holisztikus rendszert alkalmazva a tünetkezelő módszerek helyett, a sikeres gyógyulások aránya közel 100% volt.

érj el akár azonnali életminőség javulást, és spórolj több százezer forintot azzal, hogy megnézed ezeket a videókat!

Szimplán töltsd ki az adataidat és máris elküldjük az e-mail címedre a videót.

Scroll to Top

Szimplán töltsd ki az adataidat és máris elküldjük a videósorozatot az e-mail címedre.

(Ne felejtsd el a Spam és Promotions mappákat ellenőrizni)

csontkovács budapest

Pap Miklós a csontkovacskezeles.hu alapítója, természetgyógyász, alternatív mozgásterapeuta, Matrix Drops instruktor

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!