...

CSONTKOVÁCSKEZELÉS ÁRAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Ezen az oldalon részletesen olvashat csontkovácskezelés árainkról, kezeléseinkről, azok menetéről, és minden szükséges információt megtalál szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

126 ÍZÜLETÜNK ÁTMOZGATÁSA - CSONTKOVÁCS KEZELÉS

126 ízületünk átmozgatása 100 fogással, fájdalommentesen. A kezelést megelőzően feltárjuk a gerinc szimmetria zavarait és elmozdulásait. Ennek megkönnyítése érdekében meglévő orvosi leleteit kérjük mindenképp hozza magával! Mindig teljes test kezelést végzünk, mert a problémák és fájdalmak nagy része nem kizárólag az adott terület elváltozásaiból ered.

Az izom kötegeken történő toló-nyomó masszázs segítségével elérjük, hogy az izmok, ínak, szalagok maguktól húzzák helyre az ízületeket, és helyreálljon a test szimmetriája, melynek köszönhetően elmúlnak a fájdalmak, korrigálódnak a vázrendszer szerzett elváltozásai.

Komolyabb problémák és fájdalmak esetén mindenképpen 3 kezelés javasolt, 1 hetes kihagyásokkal.  A nagy várólista miatt kérjük erre figyeljen! 3 kezeléssel szinte minden esetben 90% feletti javulást érünk el. A 3 kezelést akár 3 különböző terapeutánknál is igénybe veheti, ugyanazt a színvonalat nyújtják!

Felfrissülés, megelőzés, kisebb diszkomfort érzet és fájdalmak megszüntetése céljából egy kezeléssel is közel 100%-os eredmény érhető el.

 

Csontkovácskezelés árak: 24.900 FT / Alkalom – 30 Perc

SOS Időpont: 34.900 FT (Csak telefonon kérhető  egyik terapeutánk soron kívül a lehető leghamarabb fogadja Önt)

@csontkovacskezeles Egy újabb kezelésről hoztunk Nektek videót. 💁🏻‍♂️ Orsi derékfájdalommal és vizesedő láb problémával érkezett hozzánk. Köszönjük a bizalmat, Orsi! 😊✨ Bejelentkezés ⬇️ www.csontkovacskezeles.hu #csontkovacs #csontkovacskezeles #csontkovacstiktok #126izuletunkatmozgatasa #kezeles #derekfajdalom #budapest #magyarorszag #holisztikusgyogyaszat #termeszetgyogyaszat #chiropractic #chiropractors #holistichealth #naturopathy #hungary #fyp #viral ♬ eredeti hang - Csontkovácskezelés.hu

MILYEN TÜNETEK ESETÉN TUDUNK EZZEL A KEZELÉSSEL SEGÍTENI?

NYak és fejtájéki panaszok

Fejfájás, fülzúgás, migrén, szédülés, nyak és váll fájdalmak

Hát és gerinc problémák

Gerincferdülés, gerincsérv, hát fájdalom, egyéb gerinc problémák

Kar és kéz fájdalmak

Tenisz- és golfkönyök, váll- csukló- és ujjfájdalom, kézzsibbadás, ínhüvely gyulladás

Derék és láb problémák

Derék fájdalmak/becsípődés/beszűkülés, isiász, lumbágó, térd fájdalom, "O" és "X" láb, bokasüllyedés (lúdtalp), egyéb fájdalmak

25 éve tartó derék, hát és vállfájdalom gyógyulása 2 kezelés után

Erős tartászavar és derékfájdalom gyógyulása

Derék, hát fájdalom és kézzsibbadás gyógyulása

Derékfájdalom, pánikbetegség gyógyulása

a kezelés menete

1. LÉPÉS
Teljes állapot felmérés, energia szintünk vizsgálata

A páciens testének, energiarendszerének vizsgálata, ezt követően fizikai problémáinak feltárása a csontkovács kezelés előtt. Panaszok orvosi leletek kiértékelése, és ezek alapján helyszíni diagnózis felállítása minden esetben megtörténik az első kezelés előtt.

2. LÉPÉS
126 ízület átmozgatása - Csontkovács kezelés

A rendszer több mint 100 fogásának alkalmazásával legelőször fellazítjuk az izomzatot. Ezek után masszázs közben, a fellazult izomzat szinte magától engedi helyére a kimozdult csigolyákat, ízületeket. A folyamat során energia közvetítésével megnyugtatjuk az átmozgatott izmokat, csökkentjük a gyulladásokat.

3. LÉPÉS
Kezelés utáni állapot felmérés

A kezelés után minden esetben ellenőrizzük, hogy megszűntek-e a páciens panaszai. Szükség esetén, ha a panasz nem, vagy nem teljesen szűnt meg, további technikák alkalmazására is sor kerül.

Komolyabb problémák és fájdalmak esetén mindenképpen 3 kezelés javasolt, 1 hetes kihagyásokkal. A nagy várólista miatt kérjük erre figyeljen! A 3 kezelést akár 3 különböző terapeutánknál is igénybe veheti, ugyanazt a színvonalat nyújtják!

Felfrissülés, megelőzés, kisebb diszkomfort érzet és fájdalmak céljából egy kezeléssel is közel 100%-os eredmény érhető el.

4. LÉPÉS
Kezelési, szintentartási terv összeállítása

Minden páciens javaslatokat kap a helyes táplálkozásra, fizikai és energia testeink tisztítására és karbantartására.

Szervi, mentális és lelki problémák esetén a Matrix Drops Protokollunkkal folytatjuk a közös munkát.

Válszok fontos kérdésekre

A helyes hozzáállás a megelőzés és nem az utókezelés!

Egy egészséges embernek 3 havonta érdemes csontkovács kezelést igénybe venni, így megelőzve a kialakuló problémákat.

A kezelés többször is elvégezhető, hiszen teljesen természetes és fájdalommentes mozdulatokat tartalmaz.

Kialakult, krónikus probléma esetén, életkortól és állapottól függően, egymás követően 3 kezelés szükséges, ezalatt az emberek nagy részénél megtörténik a gyógyulás. Csontjaink, csigolyáink, ízületeink elmozdulásai miatt, izmaink hozzászoknak a nem megfelelő tartáshoz, így hiába „tesszük helyre” első alkalommal a problémás testrészt, az izmok még hetekig „emlékeznek” az addig megszokott, nem megfelelő tartásra, ezért előfordulhat, hogy a probléma újra jelentkezik. Ezért szükséges 3 kezelés, mivel a második, harmadik alkalommal az izmok helyzete nagyrészt stabilizálódik.

Csontkovácskezelés árak.

Az első alkalommal általában egy 70-90%-os javulás érhető el! A 3. kezelés folyamán a legtöbb esetben eljutunk a teljes tünetmentességhez. Fiatal, jól karbantartott, rendszeresen mozgó embereknél 1 kezelés is jelentős, tartós hatással bír.

A hosszú távú panaszmentességhez, egyéb (Matrix Drops Protokoll) javaslataink betartása is szükséges.

Közvetlen kezelés után jót tesz egy könnyű séta, figyelve a javasolt testtartásra.

A kezelés napján és az azt követő 2-3 napban izmainkat ne erőltessük meg.

Mozogjunk, sportoljunk rendszeresen!

Nem alkalmazható a csontkovács kezelés, ha a páciens súlyos csontritkulásban, csontrákban, vagy daganatos betegségben szenved, ha friss fizikai sérüléssel, töréssel, sebbel rendelkezik.

Csontritkulás esetén helyes táplálkozással, energiakezeléssel, talpmasszázzsal és a megfelelő információs minta alkalmazásával 3 hónap alatt jelentős javulás érhető el! Ebben az esetben Matrix Drops Protokoll rendszerünk alkalmazását javasoljuk.

Energia kezelés / radiesztézia

Kezelésink során megviszgáljuk a páciens energia mezejét, azaz auráját. Feltárjuk az esetleges káros földsugárzások lenyomatait és javaslatot teszünk a fekhely/ ülöhely sugárzás mentes helyre mozgatására. Szakemberünk a vendég otthonában kiméri a sugárzásokat és méretarányos alaprajzot készít. Az emberi energiamezőben hetekkel, akár hónapokkal a fizikai tünet megjelenése előtt már mérhetőek az elváltozások. A terapeuta a kozmosz energiáját áramoltatja a kezelés közben, ezt általában egy kellemes meleg hatásként érezhetjük. Nem a saját energiáját adja, hanem mintegy csatorna, átjátsza a kozmoszenergiát a páciensnek, így azonnal csökkenthetőek a gyulladások és feloldhatóak az ízületi blokkok.

MATRIX DROPS COMPUTER Mérés

A Matrix Drops Computer egy olyan kvantumszámítógép, amely a mintafelismerés elvén dolgozik. Fél perc alatt 8 millió információs mintával hasonlít össze, majd a kapott (már-már ijesztően pontos) eredményeket tételesen megjeleníti, melyben a mért személy minden esetben magára ismer. A mérés után a képzett terapeuta kiválasztja a megfelelő módszereket, melyekkel a diagnosztizált testi, energetikai, érzelmi, kapcsolati, gondolati, lelki és szellemszintű elakadások megszüntethetők.

Teljeskörű elemzés ára: 23.900 Ft / alkalom – 60 Perc

Kontroll mérés ára: 18.900 Ft / alkalom – 30 Perc

MILYEN TÜNETEK ESETÉN TUDUNK EZZEL A módszerrel SEGÍTENI?

Fizikai betegségek

A fizikai betegségeket általában az alábbi tényezők egyike okozza: egészségtelen táplálkozás, gombák, vírusok, baktériumok, nehézfémek, vakcinák, elektromágneses mezők és a csigolyák elmozdulása. Ezeket a tényezőket azonosítani és semlegesíteni kell. Természetesen a fizikai betegségeket nem fizikai zavarok is kiválthatják.

Lehetséges kezelések (a terapeuta tesz javaslatot a mérés után): Matrix Drops Computer mérés és információs cseppek alkalmazása, csontkovácskezelés, elektroszmog protektor alkalmazása, étrend megváltoztatása, életmód megváltoztatása, talpreflexológia

Energetikai blokkok

Ha sok időt töltünk vízér és Hartmann - vonalak felett, akkor az energiánkat elszívja, súlyos betegségeket és fáradtságot okozva. A földsugárzások mérése és elkerülése létfontosságú. A legtöbb fizikai probléma először a földsugárzások által érintett területeken jelentkezik.

Lehetséges kezelések (a terapeuta tesz javaslatot a mérés után): Fekhely, munkahely kimérése radiesztéziás módszerekkel, ágy és íróasztal semleges zónákba való áthelyezése

Érzelmek

Harag, bűntudat, kisebbségi komplexus, félelem, féltékenység... A tartós negatív érzelmi állapot a legrosszabb. Az érzelmi világunk erősen befolyásolja a jóllétünket. Ha nem érezzük jól magunkat, akkor az energiaszintünk is alacsony lesz, tehát foglalkoznunk kell a negatív érzésekkel, különben alig van esély a sikerre.

Lehetséges kezelések (a terapeuta tesz javaslatot a mérés után): Matrix Drops Computer mérés és információs cseppek alkalmazása, Meditációs kezelés (emléksúly levétel)

Negatív Gondolatok

Ismétlődő negatív gondolatok szó szerint hatványozzák a problémáidat. Sok embernek vannak olyan gondolatai, amiktől egyszerűen nem tud megszabadulni. Mindenki megtapasztalta már ennek a jelenségnek a negatív oldalait. A gondolatok irányítják az érzelmeinket, amik amik közvetlenül hatnak az energiaszintünkre.

Lehetséges kezelések (a terapeuta tesz javaslatot a mérés után): Matrix Drops Computer mérés és információs cseppek alkalmazása, Meditációs kezelés (emléksúly levétel)

Kapcsolatok

Elakadás lehet, hogy olyan emberek vesznek körül, akik állandóan lehúznak, negatív érzelmeket és gondolatokat ébresztenek benned. Legtöbbször olyan emberek érintenek meg igazán, akik közel állnak hozzánk, például családtagok, munkatársak. Nem lehet nagy áttörést elérni a gondolati és érzelmi területeken anélkül, hogy felfedeznénk a kapcsolataink legkisebb akadályozó aspektusait is.

Lehetséges kezelések (a terapeuta tesz javaslatot a mérés után): Matrix Drops Computer mérés és információs cseppek alkalmazása, Meditációs kezelés (emléksúly levétel)

Lélek

A múltban történt traumákat kezelnünk kell, mivel azok hatással vannak létezésünk minden aspektusára. Ezeket az "emléksúlyokat" leginkább olyan események okozzák, amelyek gyermekkorunkban történtek velünk, már a fogantatástól kezdve. Ahhoz, hogy ezekhez hozzáférhessünk az agy frekvenciáit le kell csökkentenünk, és regresszív állapotba kell kerülnünk, ahol fel tudjuk idézni és meg tudjuk oldani ezeket a traumákat.

Lehetséges kezelések (a terapeuta tesz javaslatot a mérés után): Matrix Drops Computer mérés és információs cseppek alkalmazása, Meditációs kezelés (emléksúly levétel)

Szellem

Fontos tudni: céllal jövünk a földre. Sőt, több céllal. Szellemi fejlődésünk alapja, hogy a céljaink során felmerülő kihívásokat megoldjuk. És persze ehhez tudnunk kell a célunkat is. A Matrix Drops Computer egyik legfantasztikusabb tulajdonsága, hogy képes megmutatni a pillanatnyi sorsfeladatunkat, és információs cseppek segítségével elősegíteni a nehézségeink leküzdését.

Lehetséges, hogy immateriális entitások kapcsolódnak hozzánk, tudatalatti zavarokat okozva. Ezek legtöbbször elhunyt személyek lelkei, akik kapcsolatban vannak velünk, és saját mintázataikat manifesztálják az energiánkon keresztül. Nagyon fontos felismerni ezt a helyzetet, kérdezze terapeutáinkat a megoldásról.

Nehézfém terheltség, érzelmi traumák feloldásának hatásai

Fiatalkori önértékelési zavar, viselkedésbeli problémák feloldódása

Cukorbetegség gyógyulása

Oltás okozta információs zavar feloldásának hatásai

a kezelés menete

1. LÉPÉS
Mérés

Mátrix Drops Computeres mérésünkkel egyénre szabottan meghatározzuk a szervezet információs zavarait.

2. LÉPÉS
KIÉRTÉKELÉS - ELEMZÉS

A mérés eredményeit közösen feldolgozzuk, kiértékeljük, és kidolgozunk egy kezelési tervet.

3. LÉPÉS
KEzelési terv kivitelezése

A kiértékelést követően összeállított tervezet alapján szakmai támogatás mellett végig haladunk a kezelési terv lépésein.

EREDMÉNYEK

A Matrix Drops Protokoll alkalmazását követően a tünetek azonnali enyhülése tapasztalható sok esetben, azonban krónikus problémáknál, nehézfém kivezetéseknél 2-3 hónap után várhatóak komolyabb eredmények.

Scroll to Top

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!