...

Ismerje meg rendszerünk és filozófiánk alapjait!

Sajnos a mai világban legtöbben csak akkor vesszük észre problémáinkat, akkor kezdünk csak figyelni magunkra, mikor a betegség vagy elváltozás már a fizikai test szintjén, fájdalom formájában jelentkezik. Ilyen lehet a derékfájás, a nyakfájás, a térdfájás és egyéb izületi, vagy izomzati fájdalom. Nagyon fontos, hogy a szakembereink által végzett kezelések során nem kizárólag tüneti kezelés történik, hanem a páciens egész lényével foglalkozunk, nagy figyelmet fordítva a megelőzésre, prevencióra.

Valójában a fájdalom csak a szervezetünk egyfajta jelző rendszere. Ha csak a fájdalmat kezeljük (elnyomjuk), annak sosem lesz tartós eredménye. A fájdalom csupán figyelmeztet minket, ha olyan környezeti behatás éri testünket, mely tartós esetben negatív elváltozást, rendellenességet eredményez. A betegség fogalmát megvizsgálva és logikusan átgondolva egyértelművé válik, hogy az nem más, mint szervezetünk harca a kiváltó okok, a minket gyengítő hatások ellen. Egy gyulladás, láz esetében például testünknek, adott szervünknek hőmérséklete megemelkedik, a regeneráló folyamatok felgyorsulnak, és megindul a „harc” a betegség legyőzésére.

A legtöbb ember sajnos viszont pont mit tesz, ha például fejfájás, derékfájás vagy láz gyötri? Azonnal fájdalom csillapítóhoz, gyógyszerhez, vagy gyulladáscsökkentőkhöz folyamodik. Ezáltal nemcsak hogy elnyomja a szervezet védekező/jelző rendszerét, de a problémája valódi okát sem oldja meg. A szervezet nem véletlenül jelez, hogy „baj van”, és a fájdalom vagy gyulladás valójában nem maga a baj, hanem csak egy jelzés! (Természetesen létezik olyan állapot, mikor a gyógyszer vagy fájdalomcsillapító is elengedhetetlen.)

Nagyon fontos, hogy ne a tüneteket akarjuk megoldani, hanem a probléma kiváltó okát!!!

A fejfájás például legtöbbször valamelyik nyaki, vagy háti izom gyulladásából ered és akár 5-10 perces masszázs vagy energia kezeléssel megszüntethető.

Vagy vegyük például a másik legtipikusabb problémát, amivel hozzánk fordulnak: derékfájás. A derékfájás a keresztcsont elmozdulásából adódik, amely magától vagy gyógyszerektől sosem múlik el és sokan évekig szenvednek tőle. Pedig a derékfájás az esetek túlnyomó többségében 1 kezelés alatt akár 100 %-ban megszüntethető!

Természetesen rengeteg különböző típusú fájdalommal, betegséggel és elváltozással fordulnak hozzánk, és nem lehet mindent ugyanúgy, 2 fogással megoldani. Itt lép be a képbe a kiváltó okok vizsgálatának szükségessége, amely jóval összetettebb mint gondolnánk! A tényleges gyógyulás eléréséhez holisztikusan szükséges vizsgálnunk a hozzánk fordulókat, az általunk alkalmazott Matrix Drops Protokoll pedig pont erre lett kitalálva, mely a legősibb tudást a legmodernebb technológiákkal ötvözve lett kialakítva.

Mi fog tehát történni, ha eljön hozzánk? Hogyan épül fel a rendszerünk?

Nagyon fontos! Kezeléseink mindig orvosi vizsgálatok mellett történnek, és nem helyettesítik azokat. 

Csontkovácskezelésünk a következőket alapértelmezetten tartalmazza, mellyel a pácienseink problémáinak nagy részén már egy kezeléssel is jelentősen tudunk javítani:

126 ízület átmozgatása (csontkovácskezelés)

Kimozdult csigolyáink a mindennapi diszkomfort érzet és fájdalomérzet okozása mellett, aláemelhetik a kilépő ideggyököket, így az idegi érintettség kapcsán komoly szervi rendellenességet, szív, vese, gyomor panaszokat és számos egyéb betegséget okozhatnak!

126 ízületünk átmozgatása kezelésünkkel az izmokon történő toló-nyomó masszázs segítségével elérjük, hogy mozgás szervrendszerünk harmonizálódjon, helyreállítjuk a szervezet szimmetriáját, így könnyebbé válik a légzés, mozgás, eltűnnek fájdalmaink.

Földsugárzások kizárása

Sok emberre jellemző, hogy fekhelye káros földsugárzás felett helyezkedik el, vagy mindennapi munkavégzésének a helye (íróasztala, stb.) van ilyen helyen. Miközben ezeken a helyeken tartózkodunk, „elveszítjük” energiánkat. A vízerek káros hatásait például már a modern tudomány is elismeri.

A Hartmann és vízér vonalak kimérésére, az ágy semleges helyre tételére csak nagy tapasztalattal rendelkező szakembert kérjünk meg!

Az első konzultáció alatt, ha Ön is érintett, mindenképpen foglalkozunk ezzel a témával.

Energiáink harmonizálása

Energia kezeléssel a szervezetet ellátó csakra rendszer működése korrigálható/újraindítható, ezáltal az endokrin rendszer működése harmonizálódik.

Ennek csak és kizárólag akkor van értelme, ha a földsugárzás mérésen és a fekhely áthelyezésén túl vagyunk! Különben hasonló a helyzet, mintha kihúzott dugó mellett akarnánk megtölteni egy kádat vízzel..

Kiegészítő kezelések, melyek egyes komplexebb problémák megoldása során szükségesek lehetnek:

Táplálkozás korrigálása

Néhány élelmiszer elhagyásával számos problémától, betegségtől, túlsúlytól megszabadulhatunk!

Mátrix Drops Computeres mérésünkkel meg tudjuk határozni a szervezet táplálkozáshoz kapcsolódó információs zavarait.

Mérésünkkel egyénre szabott javaslatot tudunk tenni a táplálkozás megváltozatására, kerülendő ételekre, valamint a szervezet számára fontos tápanyagok bevitelére.

Finomtesteink zavarai

Az embernek 7 szinten lehetnek problémái, betegségei: fizikai, energetikai, érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki és szellem testeinkben.

A pszichológiában is közismert tény, hogy a különböző traumatikus események a test fizikai állapotára is kihatnak. Bármennyire is meglepő, sokszor előfordul, hogy a hozzánk forduló betegek tünetei nem fizikai okok miatt alakultak ki.

Szintén Matrix Drops Computeres mérésünk segítségével könnyedén tudjuk azonosítani ezeket az elakadásokat, és sok esetben egy nem fizikai elakadás megoldásával a fizikai tünetek is megszűnnek.

Scroll to Top

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!