...

Ezen az oldalon az alábbi 4 témáról olvashat:

ifj. Pap Miklós

Pap Miklós, a csontkovacskezeles.hu megalapítója

Első élményem a gyógyításról 12-13 éves koromban történt. Édesanyámat erős fejfájás gyötörte. Én gyermekként segíteni próbáltam és egy tudat alatti mozdulattal rátettem kezeim a fájó részre. Meglepődve tapasztaltuk mindketten, hogy 2-3 perc alatt a fájdalom csökkenni kezdett, majd teljesen el is tűnt.

Édesapámnak köszönhetően egészen fiatalon, 6 éves koromban kezdtem el harcművészetet tanulni. Ez a folyamat a mai napig nem szakadt meg. A sok éves edzés és gyakorlás közben sikerült kiismerni az ízületek működését, határait és a légzés fontosságát, különböző harci technikákon, küzdelmeken, lazításokon és harmónia gyakorlatokon keresztül.

„Nagyobb, erősebb szeretnél lenni? Le akarsz győzni másokat? Előbb tanulj meg gyógyítani…”

A fenti mondat mindig is nagy befolyással bírt, vezérelt fejlődésem során. A valódi harcművészet szerves része az ízületek ismerete és a természetes úton történő gyógyítás, így ez mindig is nagyon érdekelt, különös tekintettel a csontkovácsolásra, manuál terápiára.

Rengeteget foglalkoztam a különböző technikák elsajátításával, alternatív mozgásterapeuta végzettséget is szereztem, a legnagyobb áttörést azonban jelen korunk egyik legeredményesebb gyógyítójának, Kovács – Magyar Andrásnak köszönhetem. Az általa létrehozott gyógyítói rendszer (Matrix Drops Protokoll) és eredményei csodálattal töltöttek el. Iskoláját 2006-ban végeztem el, tanításait azóta is hallgatom és követem.

Matrix Drops Protokoll-t alkalmazva (melynek első lépése a csontkovácsolás) kezeléseimet szinte minden esetben jelentős javulás kísérte, így ajánlások révén egyre többen kerestek fel problémáikkal. Az elmúlt 20 évben számításaim szerint több mint 35000 csontkovácskezelést végeztem el. A hozzám fordulóknak pedig hatalmas köszönetet szeretnék mondani a bizalmukért, és egyúttal gratulálni is, hiszen a gyógyulás mindig mindkét fél érdeme.

Jelenleg Táltos utcai központunkban (1123. Táltos utca 15/B – 1.em) fogadom a hozzám fordulókat együtt az általam képzett, teljes egészében ugyanazt a szakmai színvonalat képviselő kollégáimmal.

Professzionális csapat I Több mint 20 éves tapasztalat.

Ifj. Pap Miklós

Mátrix Drops Computer & Protokoll Instruktor, Okleveles Alternatív Mozgás- és Masszázs Terapeuta, Csontkovács, Emléksúly Meditációs Terapeuta

Az elmúlt 20 évben több mint 35000 ember keresett fel és kérte segítségemet. Számos betegséget, rendellenességet, elváltozást és fájdalmat sikerült „megoldanunk” a kedves paciensekkel, akiknek ez úton is köszönöm bizalmát, hiszen a gyógyulás mindkét fél érdeme!

Id. Pap Miklós

Csontkovács

Minden emberben benne van az öngyógyítás képessége. Apró sebeink gyorsan gyógyulnak maguktól. Azonban vannak elakadások, amiket az ember saját maga nem tud feloldani, ehhez kell egy másik ember segítsége, aki képes meghatározni az elakadás okát és tud rá terápiát is ajánlani. Igen: ajánlani. Azért csak ajánlani, mert a terapeuta nem mindenható. Nem ő gyógyít, csak felfedi az okot, okokat. A beteg saját öngyógyító képessége az, ami eredményre vezet, de csak akkor, ha megvan a saját gyógyulásába vetett HITE. Ha ez nincs, akkor a terapeuta által elérhető eredmény elég rövid életű lesz.

Fekete András

Csontkovács, Trigger Pont Masszőr

Mindig is a természetes gyógymódok híve voltam. Fiatal koromban nagy súlyos edzéseket végeztem, amit az izmaim ugyan bírtak, de sajnos az izületeim nem. A nagy súlyok okozta túlterhelés hatására komoly gerinc problémáim lettek a húszas éveim elejére, amire a hagyományos orvoslás eszköztárában gyulladáscsökkentő vagy izomlazító gyógyszerek alkalmazása, vagy műtét lett volna a megoldás.

Nem akartam ilyen fiatalon ilyen drasztikus módszerekhez folyamodni, de azt éreztem, hogy nem is fog magától megoldódni a helyzet. Gyógytornával is próbálkoztam, de önmagában ez is kevésnek bizonyult. Ekkor ismerkedtem meg Kovács-Magyar András masszázs módszerével – a csontkovácsolással, valamint a szintén az Ő nevéhez fűződő Matrix Drops Protokollal.

Id. Zaicsek Gábor

Reflexológus

Sokféle problémával kerestek már fel, többek között olyanok, akiknek a betegségeit szinten lehetett tartani, vagy meg lehetett oldani a kezeléseimmel. 5-6 alkalom után általános közérzetjavulás áll be és nem olyan érzékenyek a reflexzónák.

Feladataimat mindig úgy látom el, hogy az éppen kezelt páciensen a lehető leggyorsabban, szakszerűen és empátiaérzéssel teli módon tudjak segíteni. Különösen jó eredményeket lehet elérni, ha még idejében, a problémák megjelenésekor kezdjük meg a kezeléseket.

Murgui Attila

Murgui Attila

Csontkovács

Gyerekkoromban édesanyámat gyakran gyötörték migrénes fejfájások, rengeteget fájt a háta, nyaka, és jobb híján engem kért meg, hogy kicsit masszírozzam meg. Egy idő után azt vettem észre, hogy mintha érezném azt, amit Ő érez, elkezdtem érezni mi esik jól neki, mi az, ami enyhít a fájdalmán. Erre a beleérző képességemre azóta nagy hangsúlyt fektetek a kezeléseknél.

Életem folyamán fel tudtam fedezni egyfajta okozatiságot, olyan dolgok történtek velem, amik nem történhettek volna másképp, így az is hogy eljutottam Kovács Magyar András iskolájába, egy csontkovács kurzusra. Ez sem volt véletlen. Azóta is folyamatosan képzem magam. Számomra a legnagyobb élmény, amikor egy-egy kezelés hatására a vendég felszabadultan, gyakran teljesen panaszmentesen köszön el.

Török Georgina

Török Georgina

Csontkovács

Iskolás koromban már feltűnt, hogy sokan fordultak hozzám segítségért, főleg lelki okokkal. Ez azóta hatványozódott, most már szinte ennek élek a csontkovács kezelésekbe fonva is.

Tudom, hogy egy lelki vagy szellemi elakadásunknak milyen komoly testi következményei lehetnek. Szükségünk van „ÉN” időre, amikor úgy szánunk magunkra alkalmat, energiát, hogy testileg és lelkileg is tudjunk töltődni. Ez lehet egy kezelés, sportolás, hobbi vagy tanulás. A lényeg, hogy legyen benne humor és sok nevetés is! 

2012 óta tanulom Kovács -Magyar András öngyógyítási rendszerét és páratlan módszereit, melyek lelki- , szellemi-, energetikai-, kapcsolati-, érzelmi- és gondolati elakadásainkon segítenek túllépni. Csontkovácsolással 2018 óta foglalkozom.

Csontos Lilla

Csontos Lilla

Mátrix Drops Computer & Protokoll Tanácsadó

Nagy korszakváltás volt az életemben, amikor 17 évvel ezelőtt találkoztam Kovács-Magyar Andrással. Attól a pillanattól kezdve a mindennapjaim részét képezi szellemi útmutatása.

Tanítása révén átalakítottam az életemet, meggyógyultam, és mindeközben megértettem, hogyan teremthető meg a boldogságunk. Ehhez mindenkinek saját útmutatója van. És itt jön a titok: András világraszóló találmánya, a Matrix Drops Computer és az információs cseppek révén olyan iránytűt kapott kezébe az emberiség, amelynek segítségével átírható a kódrendszerünk. Lelkünk számtalan lenyomatot őriz: megfejtendő képlet vagyunk mindannyian.

Felemelő érzés, hogy részese lehetek annak a folyamatnak, ahogy önmagukra találnak a hozzám fordulók és felismerik a bennük rejlő, eltitkolt csodát: az öngyógyító képességüket.

Kovács Zsolt

Kovács Zsolt

Csontkovács

Huszonéves koromban derékproblémáim voltak, akkor tapasztaltam meg a csontkovácsolás áldásos hatásait. Mivel akkoriban a munkámból és a sportból kifolyólag gyakran túlterheltem magam, mindig segítséget jelentett számomra a kezelés.

15 éves tapasztalattal rendelkezem, mára már kizárólag terapeutaként és Kovács-Magyar András gyógyító rendszerének képviselőjeként tevékenykedem. Számos esetben sikerült már segíteni a 3 éves gyermektől a 88 éves idős emberig.

Mindig az eredmény a legfontosabb, a gyógyulás mértéke. Részemről pedig mindent meg fogok tenni ezért.

Sokan összerezzenek a csontkovács szó hallatán, sokan elhatárolódnak, mégis ez a hagyományban fennmaradt és mindenki által ismert elnevezés. Az általunk alkalmazott gerincterápiás rendszer, a világban fellelhető egyéb alternatív csontkovács, és gerinc manipulációs módszerek veszélytelen és leghatékonyabb elemeit tartalmazza. A különbség mindössze annyi, hogy a kezelés nem erővel, hanem masszázs közben, energia átadásával történik!

A csontkovácsolás mint szó valójában egyébként nem is létező fogalom, ez egy népies elnevezés, ami a (szintén szájhagyomány útján kialakult) csontkovácsnak nevezett masszőrök, mozgásterapeuták többszázéves múltra visszatekintő technikai repertoárját fedi le.

A mély izomzat megfelelő átmozgatásával és fellazításával, az izom kötegeken történő speciális toló-nyomó masszázs segítségével elérhető, hogy az izmok/inak/szalagok maguktól húzzák helyre az elmozdult csigolyákat, ízületeket.

A csontkovács kezelés közben nem fizikai erővel, behatással történik az ízületek kimozgatása. Speciális technikák segítségével, mozgás szervrendszerünk aktív részével (izomzat), érhető el a passzív rész (csontváz rendszer) önkorrekciója! A folyamatot az izomtat megnyugtatását szolgáló energia kezelés zárja.

A csontkovács kezelés tehát teljesen FÁJDALOMMENTES!

Kezeléseink során különös figyelmet fordítunk a potenciálisan a pácienst érő zavaró energia hatásokra is. Ezek ugyanis képesek betegségek kialakítására. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél ilyen probléma áll fenn, sőt nagyon sokszor egy kezeléssel is komoly javulást tudunk elérni. Ez azonban néha kevés. Mindannyian tudjuk, hogy problémáink hátterében nem csak a fizikai okok állnak. Életünk során egyre többet tapasztalhatjuk az ún. pszihoszmatikus betegségeket, azaz a lelkünk vagy elménk sérüléseinek levetülését fizikai valónkon.

Mikor egyes problémák esetén mélyebb „kutatást” tartunk a fizikai síkon túlmutató szinteken, gyakran kiderül, hogy a páciens problémái nem csupán fizikai eredetűek, és ezt a legtöbbször saját maguk mondják ki, nem pedig mi állítunk fel diagnózist. Egyszerűen mondhatjuk összeáll a kép. Röviden összefoglalva tehát amit tudni érdemes, hogy nem kizárólag a teste állapotából fakadóan (pl. sérülés, rosszü testtartás stb.) keletkezhetnek fájdalmak, elváltozások és betegségek, hanem megbetegíthetik az Önt érő energia hatások, lehetnek érzelmi zavarai, gondolati örvényei, elmérgesedett kapcsolatai, lélek/emlék súlyai, de érheti negatív szellemi befolyás is. 

Sokakban talán felgyulladhat egy kis lámpa, amely azt súgja, hogy aki energiákról beszél az kuruzsló vagy kókler. Én is ezt hittem korábban, azonban az általunk jelenleg is alkalmazott rendszerek megismerésekor, valamint több száz hihetetlennek tűnő gyógyulás után már nem volt több kérdés. Ugyanerről számos páciensünk is beszámol, néhány videót lentebb meg is tekinthet erről! Visszatérve. Alapelv és nagyon fontos, hogy sosem kezelünk tünetileg, vagy csak a problémás testrészt, minden esetben holisztikus, teljes test kezelés történik, a kiváltó hatások kizárásával. A probléma okát kell megoldani, nem a tüneteket.  Csak tapasztalt, képességeit folyamatosan fejlesztő gyógyító igazodik el ezekben a világokban. Fontos tudni: magasabb szintű testeinket csak a fizikai szinten ,,keresztül” kezdhetjük el megtisztítani. Amíg egy fizikai testi zavar, például egy csigolyablokk áll fenn, hiába történik a fájó testrész energia kezelése, az csak átmeneti hatással bírhat. Ezért van szükség mindig, minden ember esetében a teljes test csontkovács kezelésére.

ÖN DÖNT!

Ha régóta elhúzódó problémákkal küszködik, akkor most feltárhatja és szembenézhet mindazon problémákkal, melyek finomabb testeiből vetülnek le fizikai valójára. Saját energetikai, érzelmi, kapcsolati, gondolati, lelki és szellemi dimenzióival, hogy a jövőben elkerülhesse a hasonló problémák kialakulását.

Számos kedves páciensünk számol be már egy kezelést követő 100%-os, azonnali gyógyulásról is.

Valójában ilyenkor boldogabbnak érzzük magunkat, mint a gyógyult személy, hiszen óriási élmény másokon segíteni. Legnagyobb öröm számunkra mindig az, mikor a segítségünkkel a páciens felismeri a betegségeit kiváltó okokat és hajlandó azok elkerülésére, azaz a változtatásra.

Hiszen egy dolog állandó a világban; a változás!

Merjünk változtatni!

Szeretettel állunk rendelkezésére most és a jövőben, hogy álmai megvalósításához fájdalommentes, sikeres életet élhessen!

Több mint 200 visszajelzés alapján 4.8 csillagos értékelésünk van Google-on. Írásos véleményeinket IDE KATTINTVA olvashatja el.

25 éve tartó derék, hát és vállfájdalom gyógyulása 2 kezelés után

Derékfájdalom, pánikbetegség gyógyulása

Erős tartászavar és derékfájdalom gyógyulása

Derék, hát fájdalom és kézzsibbadás gyógyulása

Keresztcsonti elmozdulás megoldása

Oltás okozta információs zavar feloldásának hatásai

Nehézfém terheltség, érzelmi traumák feloldásának hatásai

Fiatalkori önértékelési zavar, viselkedésbeli problémák feloldódása

Cukorbetegség gyógyulása

Scroll to Top

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!