...

Cikkeimben az általam végzett energetizáló masszázst számos helyen „csontkovács kezelésnek” nevezem. Ennek oka mindössze annyi, hogy jóval többen ismerik ezen népies elnevezését az előbb említett masszázs technikának.

MIÉRT FÉLNEK SOKAN A CSONTKOVÁCSTÓL?

Sokan összerezzenek a csontkovács szó hallatán, sokan elhatárolódnak, mégis ez a hagyományban fennmaradt és mindenki által ismert elnevezés. Az általam alkalmazott gerincterápiás rendszer, a világban fellelhető egyéb alternatív csontkovács, és gerinc manipulációs módszerek veszélytelen és leghatékonyabb elemeit tartalmazza. A különbség mindössze annyi, hogy a kezelés nem erővel, hanem masszázs közben, energia átadásával történik!

A mély izomzat megfelelő átmozgatásával és fellazításával, az izom kötegeken történő speciális toló-nyomó masszázs segítségével elérhető, hogy az izmok/inak/szalagok maguktól húzzák helyre az elmozdult csigolyákat, ízületeket.

FONTOS!

A csontkovács kezelés közben nem fizikai erővel, behatással történik az ízületek kimozgatása. Speciális technikák segítségével, mozgás szervrendszerünk aktív részével (izomzat), érhető el a passzív rész (csontváz rendszer) önkorrekciója! A folyamatot az izomtat megnyugtatását szolgáló energia kezelés zárja.

A folyamatos energia közvetítés hatására, a csontkovács kezelés teljesen FÁJDALOMMENTES!

Különös figyelmet fordítok a pácienst érő zavaró energia hatásokra is. Ezek ugyanis képesek betegségek kialakítására.

Rendszerünk lényege: sosem kezelek tünetileg, vagy csak a problémás testrészt, minden esetben holisztikus, teljes test kezelés történik, a kiváltó hatások kizárásával.

Mindannyian tudjuk, hogy problémáink hátterében nem csak a fizikai okok állnak. Életünk során egyre többet tapasztalhatjuk az ún. pszihoszmatikus betegségeket, azaz finomabb „testeink” sérüléseinek levetülését fizikai valónkon.

Igénybe véve különféle holisztikus módszereinket arra is fény derül, ha az Ön problémája nem csupán
fizikai eredetű. Megbetegíthetik az Önt érő energia hatások, lehetnek érzelmi zavarai, gondolati örvényei, elmérgesedett kapcsolatai, lélek/emlék súlyai, de érheti negatív szellemi befolyás is.

Csak tapasztalt, képességeit folyamatosan fejlesztő gyógyító igazodik el ezekben a világokban.

Fontos tudni, hogy magasabb szintű testeinket csak a fizikai szinten ,,keresztül” kezdhetjük el
megtisztítani. Amíg egy fizikai testi zavar, például egy csigolyablokk áll fenn, hiába történik a fájó testrész energia kezelése, az csak átmeneti hatással bírhat. Ezért van szükség mindig, minden ember esetében a teljes test csontkovács kezelésére. Sajnos kevés az a jelenleg működő manuál terapeuta, kiropraktor, vagy csontkovács, aki ezzel a személettel végzi munkáját.

A csontkovács kezelés egy „kapu”, melyen belépve, hatását megtapasztalva, Önben is felébredhet a vágy belső világai megismerésére.

ÖN DÖNT!

Szembenézhet mindazon problémákkal, melyek finomabb testeiből vetülnek le fizikai valójára. Saját
energetikai, érzelmi, kapcsolati, gondolati, lelki és szellemi dimenzióival, hogy a jövőben elkerülhesse
a hasonló problémák kialakulását.

Számos kedves páciensünk számol be már egy kezelést követő 100 %-os, azonnali gyógyulásról is.

Valójában ilyenkor boldogabbnak érzem magam, mint a gyógyult személy, hiszen óriási élmény másokon segíteni. Legnagyobb öröm számomra mégis az, mikor a páciens felismeri a betegségeit kiváltó okokat és hajlandó azok elkerülésére, azaz a változtatásra.

Hiszen egy dolog állandó a világban; a változás!

Merjünk változtatni!

Szeretettel állok rendelkezésére most és a jövőben, hogy álmai megvalósításához fájdalommentes, sikeres életet élhessen!

Pap Miklós

Scroll to Top

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!