...

Áraink

Testi, lelki panaszok esetén forduljon hozzánk bizalommal

ÁRAINK

mika

Csontkovácskezelés

126 ízületünk átmozgatása 100 fogással, energia közvetítéssel, fájdalommentesen. Feltárjuk a gerinc szimmetria zavarait és elmozdulásait. Mindig teljes test kezelést végzünk, a kezelés közben energia közvetítés történik. Az izom kötegeken történő toló-nyomó masszázs segítségével elérjük, hogy az izmok, ínak, szalagok maguktól húzzák helyre az ízületeket. 

DSC07687

MATRIX DROPS KEZELÉS

Az MD Computer közvetlenük a szív mezőre kapcsolódva, képes meghatározni a szervezetet felépítő 108 elem pillanatnyi mennyiségét, ebből visszakövetkeztetve feltárja viselkedési mintázatunkat. Kimutatja érzelmi állapotunkat, Hartmann- vízér érintettséget, nehézfém terheltséget, pillanatnyi sorsfeladatunkat, vitamin/aminosav program zavarokat és mentális blokkjainkat. 

1493901023

TALPREFLEXOLÓGIA

Holografikus módon az egész szervezetünk levetül különböző mikro területeinkre. Ilyen igen fontos területek a kéz, a fej, a talp. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A zónák masszírozásával helyileg vérbőséget alakítunk ki, így reflexívvel a hozzá tartozó szerv vérkeringését serkentjük.

Scroll to Top

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!