...

Legyél Te is a csapatunk tagja!

Fő célunk egy olyan elit és egyben szeretetteljes környezet kialakítása ügyfeleink és munkatársaink számára is, melyben mindenki fejlődik és boldogan lép be és ki rendelőnk ajtaján. Ha szeretnél Te is Magyarország legdinamikusabban fejlődő (közösségi oldalaink fél év alatt több mint 150.000 követővel bővültek, és 2023-ban 10 új csapattaggal gazdagodtunk) alternatív mozgásterápiás rendelőjének csapatához tartozni, töltsd ki lentebb a megfelelő jelentkezési űrlapot, amennyiben úgy érzed alkalmas lennél nyitott pozíciónk egyikének betöltésére!

Évzáró vacsora

Kiket keresünk a csapatunkba jelenleg?

Profi Asszisztensek

Szükségünk van olyan asszisztensekre, akik segítenek ügyfeleinknek a kezelések előtt és után kellemessé tenni a rendelőben töltött időt, valamint leveszik az adminisztrációs terheket a terapeuták válláról.

Milyen az ideális jelölt?

Pontos és precíz, helyesen ír, nem hibázik az adminisztráció során, gyorsan felveszi az adminisztratív tevékenységek ritmusát és mikéntjét az irodavezető útmutatása segítségével. (Titkári, asszisztensi tapasztalat előny, de nem elvárás.)

Kedvesen és türelmesen, de határozottan kommunikál, angolul is el tudja igazítani külföldi pácienseinket (legalább aktív középfokú nyelvtudás szükséges – ellenőrizzük), megjelenése illik a rendelőnk stílusához.

Semmilyen iskolai végzettséget nem várunk el, csak tudást! A problémamegoldó képesség és a proaktív hozzáállás azonban különösen fontos.

Más munkát csak akkor vállalhat az asszisztensünk, ha ez a nálunk nyújtott teljesítményét érzékelhetően nem befolyásolja.

Mit kell majd csinálni pontosan?

Ügyfélszolgálat nyújtása magyar és esetenként angol nyelven (nem akadémiai értekezésekre kell készülni, de egy középfokú tudást elvárunk).

A rendelőbe érkező vendégeink udvarias eligazítása, megkínálása kávéval vagy vízzel.

Rendelői adminisztráció (telefon kezelése, számlázás, rendelések intézése stb.) és a munkakörhöz kapcsolódó ad hoc ügyek magas színvonalú menedzselése

Hétvégi képzéseinken való segédkezés (túlóraként mindig kifizetésre kerül)

Egy gyors rutinszerű törölgetés a kezelőkben a nap zárásaként, amiért Miki mindig nagyon hálás lesz. (A mosdók, közösségi tér stb. takarítását külön takarítónő végzi.)

Mit kínálunk ezért cserébe?

3 hónapos próbaidővel, fix 1 éves szerződés bejelentéssel, amely közös megegyezés alapján mindig újabb 1 évre meghosszabbítható.

Heti 40 órás munkavégzés a nappali (H-P 9:00-17:00) vagy az esti+szombati (H-P 17:00 – kb. 21:00 + Szo 9:00-17:00) periódusban – ez nem változik később, így könnyen tudsz előre tervezni.

Nettó 300.000 Ft kezdőfizetés, ami minden évben 10%-al emelkedik.

Túlóra tisztességes kifizetése, nettó 2.000 Ft/óra. Esetenként hiányzó kolléga helyettesítését túlóra formájában méltányos, előzetes megbeszélés alapján előírhatjuk, így elképzelhető, hogy egyes napokon korábban kell bejönnöd vagy később tudsz csak hazamenni. Ilyenkor ha más munkád is van, onnan el kell tudnod jönni.

Korlátlan Szentkirályi víz és kávé a rendelőben.

Megfelesz a feltételeknek? Jelentkezz most!

Asszisztensünk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot.

Jelenleg erre a pozícióra nem keresünk munkatársat.

Csontkovács kollégák

Csapatunkban mindig van hely egy kezeléseket végző kollégának, azonban nagyon szigorú feltételeket szabunk, mert csak így biztosítható az a színvonal, mintha maga Miki végezte volna el a kezelést.

Ki dolgozhat nálunk csontkovácsként?

Részt vett a csontkovacskezeles.hu által szervezett csontkovács tanfolyamon, és készség szinten elsajátította a képzés anyagát, azaz: precízen diagnosztizál és ismeri a szükséges anatómiát, az egyes csigolya elmozdulásokból fakadó problémákat, és pontosan tudja mind a 100 általunk alkalmazott fogást lépésről lépésre.

Legalább 800-1.000 kezelést elvégzett, mely során a 100 fogást a megtanult sorrendben alkalmazta legalább 10 különböző emberen, akik írásos/videós beszámolóját be kell mutatnia, és akik között lennie kell legalább egy 90 kiló feletti férfinek.

Legalább egyszer elvégezte Kovács-Magyar András minden év októberében induló szellemi iskoláját. Az erről szóló igazolást be kell mutatni. Ez azért fontos, hogy minden terapeutánk komplexen értse a betegségek nem fizikai okait, esetlegesen tudjon hatékony megoldást javasolni olyan problémákra, amit csontkovácskezeléssel nem tud megoldani (Matrix Drops, regressziós meditáció, reflexológia stb.).

Végső vizsgaként Mikit meg kell kezelni a jelentkezőnek, valamint szakmai és a szellemi iskola tudásanyagára vonatkozó kérdésekre kell válaszolnia. Amennyiben megfelel a vizsgán, azonnal kezdhet csapatunkban.

Angol nyelvtudás, más iskolákban tanult csontkovácsként/masszőrként szerzett tapasztalat előny, de nem kötelező.

Mit kínálunk ezért cserébe?

Nincs szükség hirdetésekre és ügyfélkör kialakítására, az oldalunkra felkerülő terapeuták pár nap alatt hetekre betelnek.

Teljesen rugalmas időbeosztás reggel 9 és este 8 között, akár hétvégén is kezelhetsz embereket. Előre tudsz venni bármikorra szabadságot méltányos kereteken belül. Legalább heti 20 óra rendelkezésre állás elvárt.

Gyönyörű és tiszta rendelőhelységet kapsz, profi asszisztensek és marketinges csapatunk téged is segítenek minden tekintetben. Minden bérleti díjat Miki áll, Neked csak be kell jönni és kezelni.

Alvállalkozói munkaviszonyban fogsz dolgozni, méltányos részesedést kapsz minden kezelésből. Terapeutáink fizetése a befektetett munka függvényében mozog, de ez munkaórára leosztva minden esetben kiemelten versenyképes összeget jelent.

Korlátlan víz és kávé a rendelőben.

Olyan csapat része leszel, ahol csak a legelitebb szakemberek dolgoznak minden téren, így végtelen fejlődési lehetőséged lesz.

Megfelesz a feltételeknek? Jelentkezz most!

Asszisztensünk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot.

Scroll to Top

Ne csak élvezd kezeléseinket, tanuld is meg őket!

csontkovács képzés

Képzéseink segítségével elsajátíthatod a csontkovácsolás és az általunk alkalmazott energetikai rendszer alapjait, mellyel komoly segítséget fogsz tudni nyújtani Te is ismerőseidnek!