...

Ifj. Pap Miklós

Mátrix Drops Computer & Protokoll Instruktor, Alternatív Mozgás- és masszázs terapeuta

Az elmúlt 8 évben több mint 9000 ember keresett fel és kérte segítségemet. Számos betegséget, rendellenességet, elváltozást és fájdalmat sikerült "megoldanunk" a kedves paciensekkel, akiknek ezúton is köszönöm bizalmát, hiszen a gyógyulás mindkét fél érdeme!

Id. Pap Miklós

Mátrix Drops Protokoll Tanácsadó, Masszőr

Minden emberben benne van az öngyógyítás képessége. Apró sebeink gyorsan gyógyulnak maguktól. Azonban vannak elakadások, amiket az ember saját maga nem tud feloldani, ehhez kell egy másik ember segítsége, aki képes meghatározni az elakadás okát és tud rá terápiát is ajánlani. Igen: ajánlani. Azért csak ajánlani, mert a terapeuta nem mindenható. Nem ő gyógyít, csak felfedi az okot, okokat. A beteg saját öngyógyító képessége az, ami eredményre vezet, de csak akkor, ha megvan a saját gyógyulásába vetett HITE. Ha ez nincs, akkor a terapeuta által elérhető eredmény elég rövid életű lesz.

Fekete András

Mátrix Drops Protokoll Tanácsadó, Masszőr

Mindig is a természetes gyógymódok híve voltam. Fiatal koromban nagy súlyos edzéseket végeztem, amit az izmaim ugyan bírtak, de sajnos az izületeim nem. A nagy súlyok okozta túlterhelés hatására komoly gerinc problémáim lettek a húszas éveim elejére, amire a hagyományos orvoslás eszköztárában gyulladáscsökkentő vagy izomlazító gyógyszerek alkalmazása, vagy műtét lett volna a megoldás. Nem akartam ilyen fiatalon ilyen drasztikus módszerekhez folyamodni, de azt éreztem, hogy nem is fog magától megoldódni a helyzet. Gyógytornával is próbálkoztam, de önmagában ez is kevésnek bizonyult. Ekkor ismerkedtem meg Kovács-Magyar András masszázs módszerével - a csontkovácsolással, valamint a szintén az Ő nevéhez fűződő Matrix Drops Protokollal.

Id. Zaicsek Gábor

Mátrix Drops Protokoll Tanácsadó, Reflexológus

Sokféle problémával kerestek már fel, többek között olyanok, akiknek a betegségeit szinten lehetett tartani, vagy meg lehetett oldani a kezeléseimmel. 5-6 alkalom után általános közérzetjavulás áll be és nem olyan érzékenyek a reflexzónák. Feladataimat mindig úgy látom el, hogy az éppen kezelt páciensen a lehető leggyorsabban, szakszerűen és empátiaérzéssel teli módon tudjak segíteni. Különösen jó eredményeket lehet elérni, ha még idejében, a problémák megjelenésekor kezdjük meg a kezeléseket.

Scroll to Top